tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Tankcsapda, Los Vegas

Tankcsapda, Los Vegas Barba Negra Track

2012-04-19 (csüt.) Barba Negra Track, Budapest

A 2012-es esztendő két legizgatóbb kérdése, a honi zenei életben a Tankcsapda új gitárosának személye, és a ZP újra nyitása volt. Rohan az idő, és itt a válasz. A „tankok” április elején elindultak országos túrájukra, új gitárossal, új dalokkal. A Sidivel robbantó banda régi energiákat felszínre hozva támad, és ad különös keretet a zárás és nyitás által bezárt résnek.
A debütáló klipben már jól érezhető, hogy a fizimiskával és az energiával nem lesz baj, az új arc nagyon is beleillik a Tankcsapda-imidzsbe:
z a régi és új közötti hangulat, és összehasonlítás kísérteties párhuzamot von a zenekar és a megújult Zöld Pardon között. Mindkét fronton nagy az elvárás, és mind a trió, mind a hely életében roppant fontos lesz az első találkozás a közönséggel. Mi sem lehetne jobb párosítás, hogy az új keretek, kerítések, falak, konténerek le legyenek tesztelve. Lukácsék mondtak búcsút a kultikus helynek, és pont az ő szájából hangozhat el újra az a mondat, amiben mindenki bízott, hogy halljuk még: „Szevasz, Zöld Pardon!”.

1200 Ft

http://www.facebook.com/events/269974076421027/

[2012-04-05 14:38 feltöltő: Zsófi]