tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Slipknot

Slipknot Papp László Budapest Sportaréna

2015-02-05 (csüt.) Papp László Budapest Sportaréna, Budapest

A többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a SLIPKNOT tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz 2015. február 5-én, a Prepare For Hell turnéjuk keretében.
Corey Taylor a SLIPKNOT frontembere megerősítette: "A mostani turnéba megpróbáltunk annyi állomást belezsúfolni, amennyit csak tudtunk. Visszatérünk azokért, akiknek köszönhetjük, hogy ez az egész elindult, felfutott és megállás nélkül zakatol: visszatérünk HOZZÁD! Szóval készülj... Hamarosan pokollá változtatjuk a színpadot!" A SLIPKNOT az elmúlt évek egyik legsikeresebb metálegyüttese, amit a maguk kissé szélsőséges zenei stílusával és nem mellesleg brutális színpadi teljesítményükkel értek el. A zenekar szintén jól ismert sajátos megjelenéséről: a tagok egyforma egyenruhát viselnek, mindegyikük egy-egy számot kapott a csapaton belül és mindegyik tag rendelkezik egy egyéni stílusú maszkkal, amely saját bevallásuk szerint belső érzésvilágukat fejezi ki. Pályafutásuk alatt a SLIPKNOT folyamatosan fejlesztette image-t, gyakorlatilag minden új lemezhez újabb megjelenést kreálnak maguknak. A purgatóriumi banda várva várt új, 6 év után az első stúdióalbuma, a 5: The Gray Chapter október 20-án jelent meg. A SLIPKNOT rendkívül látványos, lebilincselő és kaotikus show-it gyakran legendaként őrzi az emlékezet, ezek a koncertek - most új maszkokkal és színpadi látvánnyal - kihagyhatatlanok! Nézd meg a banda új külsejét, idegborzoló 'The Devil in I' videójukban:
A Prepare For Hell turné február 5-i, a BudapestArénában megrendezésre kerülő koncertjére jegyek már kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Extra VIP - Early Entry, Hot Ticket és Meet & Greet csomagok - is elérhetők a bulira: shop.ticketpro.hu/hu/Event/Detail/3603/slipknot-vip A budapesti koncertre limitált számú kiemelt állójegy is kapható a normál álló-, illetve a 3 különböző árkategóriában választható ülőjegyek mellett. További SLIPKNOT infokért kattints: www.slipknot1.com www.facebook.com/slipknot. A budapesti koncert kapcsán további információ: www.livenation.hu és www.ticketpro.hu

18:00

9900 Ft - 19900 Ft

https://www.facebook.com/events/776146409108691/

[2015-01-03 16:46 feltöltő: Zsófi]