tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Junkies, The Grenma, The Silver Shine

Junkies, The Grenma, The Silver Shine Barba Negra Music Club

2015-02-27 (péntek) Barba Negra Music Club, Budapest

Tavaly jelentették meg új lemezüket és ünnepelték fennállásuk huszadik évfordulóját, de továbbra sincs megállás: a Junkies soron következő nagyszabású koncertjét 2015. február 27-én pénteken tartja a szinte törzshelyüknek nevezhető Barba Negrában. Vendég a The Grenma és a The Silves Shine lesz!
A jubileum és az új lemez mellett is bőven van miről beszámolni a Junkies-zal kapcsolatban: egyfelől szerves közreműködői egy szintén ikonikus hazai banda ugyancsak huszadik évfordulóját ünneplő Ganxsta Zolee és a Kartel készülődő lemezének, hiszen a jeles ünnep jegyében dolgozták fel Ganxstáék egyik legnépszerűbb dalát, a Telepi gyerekeket, amit a Barna Negra Music Clubban 2015. február 27-én játszanak majd el először élőben.
Az esemény Facebook-oldalán a zenekar egyébként szavazásra bocsátotta, hogy mely dalok szóljanak meg a koncerten – az első öt helyezett biztosan felkerül a végleges listára, úgyhogy akár te is alakíthatod a fellépés menetét! Szekeres András a Junkies mellett is igen tevékeny mostanában: Legyél nekem szép című dala versenybe szállt az Index „A Szám” elnevezésű megmérettetésén, amelynek keretében a szakma és a hallgatók közösen választják ki a 2014-es év dalát. András továbbjutott a középdöntőbe, amelynek második csoportjában szerepel – az itteni előadókra február 21-től lehet majd voksolni. A frontember nemrég önálló koncertet is adott, ahol olyan előadók vendégeskedtek, mint a KFT alapítója, Bornai Tibor, vagy az Anti Fitness Clubból ismert Molnár Tamás. 2015. február 27-én a Barba Negrában a Junkies mellett fellép még a skatepunkot játszó the Grenma, valamint a rockabilly-hullámot erősítő The Silver Shine. Gitárriffekben tehát nem lesz hiány! Jegyek a Barba Negra Music Club recepcióján, illetve az interneten vásárolhatóak. 2015. február 27., péntek 19:00 Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.) The Silver Shine - www.facebook.com/thesilvershine The Grenma - www.facebook.com/thegrenma Junkies - www.facebook.com/Junkiesmusic

20:00

1300 Ft / 1800 Ft

https://www.facebook.com/events/1422957307995093/

[2015-02-09 18:15 feltöltő: Zsófi]