tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

LŐRINCZ TIBOR SZÜLINAPI NAGY BULI

LŐRINCZ TIBOR SZÜLINAPI NAGY BULI
Lőrincz Tibort aligha kell bemutatni bárkinek is, aki csak egy kicsit is jártas a magyar Heavy Metal történelmében, az tudja, az énekes neve az évtizedek alatt egybe forrt a magyar Heavy Metal nevével is! Lőrincz Tibi 1977 (a Stress megalakulása) óta töretlenül nyomul a hazai is külföldi színpadok deszkáin, az élete legnagyobb szerelmét a METAL-t és a közönségét szolgálja immáron közel negyven éve, a legnagyobb tisztelettel és alázattal!!

Részletek alább...

[2015-03-12 09:05 feltöltő: Zsófi]

Kotniehl, A Losing Season, Stopyt

Kotniehl,  A Losing Season, Stopyt
Két és fél év hallgatás után egyetlen koncert erejéig újra összeáll a STOPYT legénysége, hogy megünnepelje megalakulásának 10. évfordulóját, és egyúttal méltón búcsúzzon el a közönségtől.

Részletek alább...

[2015-03-06 05:12 feltöltő: Zsófi]

Total Chaos, ETA, Vex, Orwell Disznói, Hisztéria, The D.I.Y., Pigpride, GCS, DZ

Total Chaos, ETA, Vex, Orwell Disznói, Hisztéria, The D.I.Y., Pigpride, GCS, DZ
Jövő szerdán nagyszabású punk feszt a 100-as Klub keretei között a RoHam Bárban! Az immár negyed évszázada fennálló kaliforniai street-hardcore-punk Total Chaos ismét Budapesten! A jubileumi 32 állomásos turnéjuk alkalmával érkező zenekar "World Of Insanity" című új nagylemezét is bemutatja az este.

Részletek alább...

[2015-03-04 04:51 feltöltő: Zsófi]

ETA klub: Prosecutor, The D.I.Y., ETA

ETA klub: Prosecutor, The D.I.Y., ETA
Elérkeztünk ezzel a koncerttel második felvonáshoz és a múltkori tapasztalatokkal gazdagodva reméljük, hogy ez az ETA klubozás szépen lassacskán hagyománnyá válik! A második klubnap március 12-én (csütörtökön) lesz, most megismerkedhettek egy friss punk bandával, a Persecutor-ral, amiben többek között az Agydaganat Umcs és ex- Razzia basszusgitáros, Sipos Zoltán tevékenykedik szabadidejében, valamint repetázni hívták a kőkemény punkot nyomató The D.I.Y. zenekart, hiszen még az ETA-ék sem tudnak azóta sem oroszul.... Meg aztán Kizso zenekara tényleg jó kis punk ricsajt csinál!

Részletek alább...

[2015-03-04 04:45 feltöltő: Zsófi]

Ensferum, Insomnium, Omnium Gatherum

Ensferum, Insomnium, Omnium Gatherum
One Man Army címen adta ki a korábbiaknál természetesebb hangzással, analóg eszközökkel rögzített új stúdióalbumát az Ensiferum. A lemez borítóját Havancsák Gyula készítette. A tavasszal induló turné állomásai között Budapest is szerepel: a finnek március 15-én játszanak a Barba Negra színpadán, az Insomnium és az Omnium Gatherum társaságában.

Részletek alább...

[2015-03-04 03:53 feltöltő: Zsófi]

BZ Project, Miserium, Dreamgrave, Mytra

BZ Project, Miserium, Dreamgrave, Mytra
A ProgHeaven turné február 28-án Szegedre, a Rongykocsmába érkezik. A BZ Projecten és a Miseriumon kívül ezúttal a szegedi Dreamgrave és a barcikai Mytra zenekar áll majd a színpadra. A Dreamgrave egy 2012-ben újraindított friss lemezes szegedi prog/dark zenekar. Egy sötéten fenséges progresszív és gótikus világ hipnotikus metal muzsikával, és sok-sok stílusbeli kitekintéssel és rengeteg érzelemmel.

Részletek alább...

[2015-02-25 05:44 feltöltő: Zsófi]

Cool Head Klan, Alcohol, Demonlord, Last Fire

Cool Head Klan, Alcohol, Demonlord, Last Fire
Bár már néhány napja a naptár szerint tavasz van, azért április hónapja az, mikor már biztosan számíthatunk a nagybetűs TAVASZra. Ennek örömére meg is rendezzük a Tavaszi Rock Kavalkádot a Club 202-ben, amin is három koránt sem ismeretlen, bár stílusában eltérő zenekar koncertjére várjuk a bulizni vágyókat.

Részletek alább...

[2015-02-25 05:35 feltöltő: Zsófi]

Black Stone Cherry

Black Stone Cherry
Monumentális stadionhimnuszok, jóféle southern rock, döggel feltúrbózva: nem bonyolult, de annál hatásosabb a Black Stone Cherry receptje. A kentucky-i kvartett első magyarországi fellépése ugyan egy szűk befogadóképességű klubban, az A38 Hajón lesz, de a nagyívű refréneket éppúgy lehet itt is üvölteni, és a súlyos riffek csak még jobban letépik a fejeket. Egy igazi férfi meglepi a csaját egy Robbie Williams-jeggyel, ő maga pedig zúz egyet az A38-on BSC-re - a tökéletes augusztus 10-i program!

Részletek alább...

[2015-02-19 21:49 feltöltő: Zsófi]

Arena

Arena
Fennállásának 20. évét ünnepelve érkezik Budapestre április 6-án Európa egyik vezető progresszív rockzenekara, az Arena. A Clive Nolan által vezetett brit együttes az emlékezetes turnéprogram mellett még egy apropót szolgáltat az A38 Hajón megtartásra kerülő koncerthez: ez lesz ugyanis az első alkalom, amikor élőben is hallhatjuk a hamarosan megjelenő, The Unquiet Sky című új stúdióalbum dalait.

Részletek alább...

[2015-02-18 11:28 feltöltő: Zsófi]

I Am Waiting For You Last Summer

I Am Waiting For You Last Summer
Külpolitikai elemzők tucatjai találgatnak, hogy Vlagyimir Putyin miért is jön Budapestre? Nagyhatalmi játszma? Nem. Gáz? Ó, dehogy. Atom? Ugyan már! Zene? Hát persze! Mi már tudjuk azt, amit a nagyközönség csak a délutáni sajtótájékoztatón tud meg: március 10-én a (nem véletlenül orosz építésű) A38 Hajón játszik a remek rjazanyi posztrock-trió, az I Am Waiting For You Last Summer!

Részletek alább...

[2015-02-18 11:20 feltöltő: Zsófi]

Overkill, Sanctuary, Methedras, Suborned

Overkill, Sanctuary, Methedras, Suborned
A '80-as évek két meghatározó metal zenekara látogat március 13-án a Club 202-be. A New Jerseyből származó Overkill idén 35 éves, és visszatérő vendégként, ezúttal is a Killfest turné headlinereként mutatja majd be tizenhetedik, White Devil Armory című friss lemezét. A turné kettes számú bandája sem kispályás: a három évtizede alakult Sanctuary öt éve aktivizálta magát ismét, méghozzá az egykori alapító tagokkal, köztük a Nevermore-ból ismert Warrel Dane énekessel és Jim Sheppard basszusgitárossal. A műsort az olasz Methedras és a svájci Suborned nyitja.

Részletek alább...

[2015-02-18 09:59 feltöltő: Zsófi]

ELMARAD!!! Nickelback, Monster Truck

ELMARAD!!! Nickelback, Monster Truck
A többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a NICKELBACK hatalmas turnéra indul 2015-ben, No Fixed Address cimű nyolcadik albumuk megjelenése kapcsán. Az európai turné szeptember 30-án indul Helsinkiben, hogy november 25-én az SSE Wembley Arénában érjen véget Londonban. Ez a NICKELBACK tizedik világkörüli turnéja, amely 31 különböző városban lesz látható jövő ősszel Európában. A Nickelback előző koncertkörútját óriási érdeklődés kísérte hazánkban is, 2 hónappal a budapesti buli előtt már minden jegy elkelt. Bár az új turné csak szeptember 30-án indul majd Helsinkiben, de a Nickelback tagjai már elkezdték a felkészülést, és folyamatosan csöpögtetik az információkat az újabb show kapcsán. Előző, óriási sikerű teltházas budapesti koncertjük után hazánk ismét részese lehet a zenekar koncertkörútjának, október 16-án, péntek este lépnek majd színpadra a Budapest Arénában!

Részletek alább...

[2015-02-09 19:03 feltöltő: Zsófi]

U.D.O., Sister Sin, Garagedays

U.D.O., Sister Sin, Garagedays
Decadent címmel adta ki 15. saját albumát az U.D.O. zenekar. A német heavy metal legenda, Udo Dirkschneider által vezetett brigád az új lemezt bemutató turnén sem hagyja ki Magyarországot: március 24-én a Barba Negra Music Clubban hallgathatjuk meg a társadalomkritikus friss lemez dalait.

Részletek alább...

[2015-02-09 18:29 feltöltő: Zsófi]

Chelsea Grin, Veil Of Maya, Oceans Ate Alaska, Dryvia

Chelsea Grin, Veil Of Maya, Oceans Ate Alaska, Dryvia
gazi, kompromisszumok nélküli deathcore zúzda: a Chelsea Grin és a Veil Of Maya külön-külön járt már Budapesten, de most egy turnén mutatják be új albumaikat. A Chelsea Grin lemeze ugyan már júliusban megjelent, de a zenekar csak most jut el Európába, a Veil Of Maya pedig pár napja jelentette be, hogy még idén lesz új nagylemez, ismét a Sumerian Recordsnál.

Részletek alább...

[2015-02-09 18:23 feltöltő: Zsófi]

Junkies, The Grenma, The Silver Shine

Junkies, The Grenma, The Silver Shine
Tavaly jelentették meg új lemezüket és ünnepelték fennállásuk huszadik évfordulóját, de továbbra sincs megállás: a Junkies soron következő nagyszabású koncertjét 2015. február 27-én pénteken tartja a szinte törzshelyüknek nevezhető Barba Negrában. Vendég a The Grenma és a The Silves Shine lesz!

Részletek alább...

[2015-02-09 18:15 feltöltő: Zsófi]

Dienamic, Ignotus Enthropya, Innoscence

Dienamic, Ignotus Enthropya, Innoscence
Március 19-én a Route 66 vendége egy norvég zenekar, a thrash metal-t némileg dallamosabb hatásokkal vegyítő Dienamic lesz. A banda 2009-ben alakult Európa egyik legészakibb városában, a sarkkör fölött elhelyezkedő norvég Tromsø-ban, és azóta is töretlen lelkesedéssel működik. Idáig két kiadványuk látott napvilágot, egy cím nélküli EP 2010-ben, majd két évre rá első nagylemezük, "Surfing the Apocalypse" címmel.

Részletek alább...

[2015-02-09 17:55 feltöltő: Zsófi]

Sick Of It All, Angel Du$t, AMD, Cold Reality

Sick Of It All, Angel Du$t, AMD, Cold Reality
A közel harmincéves NYHC-brigád, a Sick Of It All legutóbb tavaly tartott egy súlyosan eső áztatta bulit Budapesten. A súlyos HC-punk együttes ezúttal az A38 Hajóra tér vissza (ahol már fellépett tíz évvel ezelőtt), hogy kőkemény klubkoncerten mutassa be legfrissebb lemezét. Előzenekarként pedig a Trapped Under Ice frontemberének vadiúj együttese, az elsőlemezes Angel Du$t izzítja a hangulatot.

Részletek alább...

[2015-02-09 17:41 feltöltő: Zsófi]

What?, Snakeheart

What?, Snakeheart
Február 27-én, másfél évvel a „visszatérő” koncert után újra SnakeHeart koncert lesz Budapesten. Sokak örömére újra felcsendülnek az olyan nagy slágerek, mint a Tudjon élni, a Mostanában, a Vegyél a karjaidba, vagy a Mondd uram! A bulira ezúttal a Club 202-ben kerül majd sor, és a tatabányai What? fog a zenekar előtt bemelegíteni.

Részletek alább...

[2015-02-09 17:22 feltöltő: Zsófi]

Salvus, Mytra

Salvus, Mytra
Gyakorlatilag pontosan 4 évvel az Önharckép c. album megjelenése után, 2015 február 9-én ismét saját számokat tartalmazó hangzóanyaggal jelentkezik a bp-i Salvus zenekar. A 'Lélektartó' címre keresztelt dalcsokor esetében a recept továbbra is a modern, súlyos de egyben dallamos metal és a valódi tartalommal, mondanivalóval elővezetett igényes magyar szövegek keresztmetszeteként írható le, csak egy még kiérleltebb formában, mint eddig. Egy ilyen jeles esemény pedig nem múlhat el lemezbemutató koncert nélkül, így a törzshelyünkön a Bp-i Showbarlangban, egy igen vaskos program keretében el játssza a csapat a teljes lemezt, no meg persze az összes olyan régi dalukat, amelyek elhagyása esetén a kedves közönség valószínűleg meglincselné zenekart.

Részletek alább...

[2015-01-28 05:50 feltöltő: Zsófi]

Thurston Moore

Thurston Moore
A Sonic Youth korszakos alapító-gitárosa, Thurston Moore tavaly jelentette meg legfrissebb szólólemezét. A Best Day turnéja Budapestre is eljut, és az A38 Hajón igazi rocklegendák kísérik Moore-t, köztük a My Bloody Valentine és a Primal Scream basszusgitárosa, illetve a Sonic Youth dobosa.

Részletek alább...

[2015-01-28 05:46 feltöltő: Zsófi]