tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Obake, Mombu

Obake, Mombu
Japán alakváltó szellemről és dadogós vudu esőszellemről kapta nevét a két fellépő Pándi Balázzsal és Trevor Dunnel áll színpadra a fúziós underground szupergrup Május 2-án az olasz-magyar-amerikai tagsággal felálló underground bonyolultzenei szupergroup, az Obake zenéje csavarja majd sejtelmes hangulatokba a budapesti Gozsdu Manó Klub koncerttermének levegőjét. Keresve sem lehetett volna az alakváltó japán démonoknál jobb nevet találni ennek a formációnak, melyben Pándi Balázs dobol és Trevor Dunn bőgőzik majd. Az est folyamán szintén szerepel a dadogó vudu-szellemről elnevezett Mombu jazzba hajló afro-grind produkciója is.

Részletek alább...

[2012-04-04 07:05 feltöltő: Zsófi]

Between The Buried And Me, Periphery, The Safety Fire

Between The Buried And Me, Periphery, The Safety Fire
Hogy a haladó szellemiségű keményzenei hangzások szerelmeseinek végképp ne legyen oka panaszra az idei évi felhozatal kapcsán (sem), ismét érdemes egy új dátumot beírni a naptárakba, ugyanis október végén nem kisebb zenekar látogat majd a fővárosba, mint a kortárs progresszív rock/metal legnyitottabb és legértékesebb pionírja, a Between The Buried And Me.

Részletek alább...

[2012-04-03 06:25 feltöltő: Zsófi]

TOTO Live 2012 Tour

TOTO Live 2012 Tour
Steve Lukather két alapító taggal, és best of műsorral tér vissza a Pecsa szabadterére Augusztus 21-én a PeCsa Music Gardenben, azaz a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép fel minden idők legnagyobb hatású AOR zenekara, a TOTO. A 2010 óta ismét aktív együttesben Steve Lukather mellett többek között két alapító tag, Steve Porcaro és David Paich is fellép majd – igazi best of programra számíthatunk!

Részletek alább...

[2012-04-03 06:19 feltöltő: Zsófi]

Mutiny On the Bounty, Luvdump, Wolf Shaped Clouds

Mutiny On the Bounty, Luvdump, Wolf Shaped Clouds
Május 14-én egy "last minute"-nek mondható koncerttel fog szolgálni nektek a Tukker Booking crew-ja, hiszen a Jairus buli előtt májusban ez az este fogja kiérdemelni a warm-up party kifejezést. A Mutiny On the Bounty zenekara sok embernek ismerős lehet, mivel a legutóbbi nagylemezük, a "Danger mouth" sok zenehallgatóhoz eljuthatott az utóbbi több, mint 2 évben a megjelenés óta. Érdekesség megemlíteni, hogy az Egyesült Királyságbeli Big Scary Monsters által jött ki a 2009-es lemez, ahol pl: a Jairus zenekara is székel.

Részletek alább...

[2012-04-03 05:55 feltöltő: Zsófi]

Tej, Seen, Dereng, Óriás, Bőrzsír, Doomsday Funk

Tej, Seen, Dereng, Óriás, Bőrzsír, Doomsday Funk
Egy rendkívüli tag- és közgyűlés segítségével üzeni az épp’ szunnyadó Isten Háta Mögött a világnak: még ha zenekarként inaktív is a formáció, tagjai egyáltalán nem azok. Április 29-én a Dürer kertben egy minifesztivál keretein belül mutatják meg jelenlegi és régvolt Isten Háta Mögöttiek, milyen szép hely ez a planéta. De vajon mi az a Bőrzsír?

Részletek alább...

[2012-04-03 05:50 feltöltő: Zsófi]

Plush Fish, Nikson, 1NS

Plush Fish, Nikson, 1NS
Budapestre látogat az orosz PLUSH FISH zenekar egyenesen Moszkvából. SKA-PUNK zenéjük oroszul csendül fel és így biztos újdonság lesz a Magyar fiatalok számára. A zenekar énekese nemcsak hogy tetőtől talpig tele van tetoválva, de a moszkvai éjszakai élet egyik celebe.

Részletek alább...

[2012-04-03 05:44 feltöltő: Peti]

With Full Force 2012

With Full Force 2012
Fellépők: ABORTED, ALL SHALL PERISH, AUGUST BURNS RED, BROILERS, CANNIBAL CORPSE, CARNIFEX, CHILDREN OF BODOM, COMEBACK KID, CRUSHING CASPARS, DARK FUNERAL, DEBAUCHERY, DEFEATER, DEVILDRIVER, DYING FETUS, EINHERJER, EKTOMORF, ELSTERGLANZ, ELÄKELÄISET, EMMURE, ESKIMO CALLBOY, EVERGREEN TERRACE, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS, EYES SET TO KILL, FLOGGING MOLLY, GUNS OF MOROPOLIS, HEAVEN SHALL BURN, I KILLED THE PROMQUEEN, INSOMNIUM, KILL DEVIL HILL, LOKALMATADORE, MACHINE HEAD, MADBALL, MESHUGGAH , NASUM, PENNYWISE, PERKELE, POISON IDEA, PRO PAIN, SERUM 114, SKELETONWITCH, SMOKE BLOW, SOULFLY, STICK TO YOUR GUNS, STREET DOGS, SUICIDE SILENCE, TEXAS IN JULY, THE BONES, THE BROWNING, THE CARBURETORS, THE TURBO AC`S, TRIVIUM, UNEARTH, WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER, WINDS OF PLAGUE, XIBALBA

Részletek alább...

[2012-04-01 13:49 feltöltő: rasztamas]

Adrenaline Mob

Adrenaline Mob
Mike Portnoy új galerije Budapesten koncertezik! A Dream Theater ex-dobosa a Symphony X énekesével alakított dögös groove metal zenekart Adrenaline Mob, vagyis az „Adrenalin Bagázs”. Ez a neve annak a nemrég alakult „zenei galerinek”, amelynek a Symphony X énekes Russel Allen, a korábbi Dream Theater és Avenged Sevenfold dobos Mike Portnoy, és a Sonic Stomp pengetős zsenije, Mike Orlando képezi alapító tagságát. A geng stílszerűen Omertàra keresztelt debütáló albuma hatalmas sikert aratott, június 15-én pedig személyesen is hűséget esküdhetünk a groove metal maffiának: ezen a napon ugyanis a Petőfi Csarnokban zenélnek majd!

Részletek alább...

[2012-03-30 21:04 feltöltő: Zsófi]

Scarred By Beauty, The Dead Lay Waiting, Orient Fall, Sleepless

Scarred By Beauty, The Dead Lay Waiting, Orient Fall, Sleepless
A dán Scarred By Beauty-t tavaly ősszel már elcsíphettétek a Texas In July előtt illetve szemfülesek szintén a Szabad az Á-ban. A srácok ezúttal ismét a Szabad az Á-ba hozzák el különleges, néhol progresszív, zajos, néhol modern metal core-os zenéjüket. SUTRA névre keresztelt legutóbbi lemezük hamarosan egy éves lesz, viszont ha eddig lemaradtatok róla, még nincs késő pótolni, hiszen olyan remek dalok kaptak helyet rajta, mint például az Indika:

Részletek alább...

[2012-03-30 07:12 feltöltő: Zsófi]

Deerheartfest 2012

Deerheartfest 2012
Egy boszniai és egy szerb hardcore csapat is vendége lesz a Pécsett megrendezésre kerülő underground Deerheartfestnek 2012. április 7-én a Zion klubban. A boszniai Deer In The Headlights egy női énekessel megáldott hc banda, a szerb Furtive Forestet pedig emotionális hardcoreként írják le.

Részletek alább...

[2012-03-30 07:00 feltöltő: Zsófi]

Zúzda - Tribute Day

Zúzda - Tribute Day
Ahogy már sokan értesülhettek róla áprilisban új élőzenés szórakozóhellyel bővült a budapesti éjszakai élet! Alig egy hete, Újbudán, a Fehérvári út 87. szám alatt megnyitotta kapuit a Zúzda Rock Kert! A friss rockklub állandó programot kíván nyújtani a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is. Céljuk, hogy a hét bármelyik napján tartalmas elfoglaltságot kínáljanak!

Részletek alább...

[2012-03-30 00:47 feltöltő: Zsófi]

Zúzda nyitófesztivál

Zúzda nyitófesztivál
Eljött az idő! Április 7-én szombaton megnyitja kapuit fővárosunk legújabb élőzenés szórakozóhelye a Zúzda Rock Kert! Ígéretükhöz híven már az első hétvégén is folyamatos programmal várják a látogatókat! A Megnyitófesztiválon egyből hat zenekarral lepik meg az összegyűlt rockereket!

Részletek alább...

[2012-03-30 00:39 feltöltő: Zsófi]

Primal Fear, Brainstorm, Palace

Primal Fear, Brainstorm, Palace
Primal Fear és Brainstorm koncert Budapesten Közös turnén érkezik Budapestre a két legendás német power metal zenekar A Primal Fear elszántsága és eltökéltsége a fémzenék világában páratlan: sorra szállítják roppantul karcos, metal himnuszokkal töltött lemezeiket. Idén az Unbreakable címre keresztelt anyaggal ajándékozták meg közönségüket. A szintén német Brainstormmal közös turnén érkeznek a budapesti Club 202-be április-4-én, hogy a Palace zenekar felvezetésével ösztökéljék a magyar rockertársadalmat némi hajrázásra.

Részletek alább...

[2012-03-30 00:17 feltöltő: Zsófi]

ELMARAD!!! Street Dogs, Middle Finger Salute

ELMARAD!!!  Street Dogs, Middle Finger Salute
A punk szerelmesei nyáron sem maradnak kötelező koncert nélkül, hiszen 2012-ben történelmi jelentőségű koncertre kerül sor. Ezúttal tényleg eljut Budapestre a Street Dogs, akik a legutóbbi két alkalommal a sors fintorából adódóan egyaránt lemondani kényszerültek itthoni fellépéseiket.

Részletek alább...

[2012-03-30 00:09 feltöltő: Zsófi]

Fish! szülinap

Fish! szülinap
Születésnapi koncertet ad a Fish! zenekar március 30-án, pénteken este a budapesti Dürer Kert színpadán. A csapat tavaly SAV címmel ingyenesen letölthető új lemezt készített, jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjra és elnyerte Az év klipjének járó Kettőnégy Gumizsiráf-díjat.

Részletek alább...

[2012-03-29 22:33 feltöltő: Zsófi]

SAVE THE GORILLA!

SAVE THE GORILLA!
Akinek valaha is volt vagy van köze az itthoni hardcore-hoz, bizonyosan találkozott már Jaki nevével, aki a Dreamlongdead Bookinggal számtalan európai körutat bonyolított le sofőrként és szervezőként, ezzel is eljuttatva hozzánk olyan zenekarokat, mint az Anchor, a No Omega, a Grave Maker, a Kingdom, a Wait In Vain, az vagy Unrestrained, hogy tényleg csak pár példát említsünk. Jaki egészségügyi és emberi okok miatt szállt ki a turnézás körforgásából, de így is benne maradt a színtér jelenében saját vega(n) büféjével, a Gorillával, ami nemcsak a főváros, hanem az ország egyik legértékesebb, legmotiváltabb kezdeményezése, hiszen a magyar ember gasztronómiai érdeklődését és látókörét igyekszik kitágítani a vegetáriánus és a vegan étrenddel, bizonyítva annak változatosságát, ízletességét és tartalmasságát.

Részletek alább...

[2012-03-28 23:57 feltöltő: Zsófi]

Heart In Hand, Polar, Shell Beach

Heart In Hand, Polar, Shell Beach
A ShortScore.net és a Club 202 szervezésében ismét Magyarországra érkezik a brit Heart in Hand, akik ezúttal magukkal hozzák a Polar csapatát is. Az eseményre, melyen a Shell Beach is fellép és valószínűleg ízelítőt ad közelgő lemezéről, 1000 forint lesz a belépő, mely teljes egészében lefogyasztható.

Részletek alább...

[2012-03-28 22:54 feltöltő: Zsófi]

Hills Have Eyes, Checkmate, Orient Fall, Our Youth

Hills Have Eyes, Checkmate, Orient Fall, Our Youth
A sokak által kedvelt More Than A Thousand után itt egy újabb remek és sokak által kedvelt banda Portugáliából. A Hills Have Eyes első lemeze (Black Book) telitalálat volt, most eljött ennek a remek korongnak a folytatása, amivel most a banda a hazánkba is ellátogat. Erről a bemutatkozó videót itt tudjátok elcsípni:

Részletek alább...

[2012-03-28 21:38 feltöltő: Zsófi]

Agressor Fest

Agressor Fest
Szép napos tavaszi délután, mindenkii a locsolás a sonka és a tojás lázában ég. Mindenki várja mit hoz a nyúl és milyen pálinkával kínálják meg a rokonok... Viszont estére nekünk ezt tojta a nyuszi! Egy kisebb fesztivált a Metal Schoolba! Nevéhez híven a kegyetlen szólamok, szövegek és ritmusok jegyében jött létre ez a kis rendezvény!

Részletek alább...

[2012-03-28 20:56 feltöltő: Zsófi]

Bloody Easter Gore Fest

Bloody Easter Gore Fest
Az est elnevezése már sokat sejtető... Az extreme metal egyik legelvetemültebb válfajából a goreból kap egy nagy adaggal az arcába, aki ellátogat április 7-én a Total Metal Klubba!

Részletek alább...

[2012-03-28 20:46 feltöltő: Zsófi]