tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Krampüs - Mental Holocaust

Krampüs - Mental Holocaust
Február elején érkezik a Krampüs nevű halálosztag első albuma 'Mental Holocaust' címmel, aminek a borítóját máris megcsodálhatjátok. Az albumot a magyar Terranis Productions és az amerikai Sevared Records gondozza. Készüljetek, mert alaposan szétrúgnak vele pár segget!

[2012-01-23 06:04 feltöltő: Zsófi]

Nevergreen: ajándék lemezbemutató koncert az új albumhoz a Gothica Fesztiválon

Nevergreen: ajándék lemezbemutató koncert az új albumhoz a Gothica Fesztiválon
Január 28-án jelenik meg a hazai dark goth zenei színtér egyik legnevesebb zenekarának új albuma. A Nevergreen új stúdiólemeze a Karmageddon címre hallgat, de hozzá tartozik a Mindörökké című DVD is, mely a 2003-as Gothica Fesztiválos koncert felvételét tartalmazza. Maga az album angol és magyar nyelven is tartalmazza dalokat, melyek között nyolc új szerzemény, valamint az O Fortuna latin nyelvű, vegyes kórussal rögzített változata, és a Depeche Mode Policy of Truth című dalának metalos feldolgozása is szerepel. A lemez dalai közül elsőként a Jöjj, Messiás-hoz készült videóklip, ami itt látható:

Részletek alább...

[2012-01-23 05:45 feltöltő: Zsófi]

Rubicon hírek

Rubicon hírek
Mozgalmas 2011-es évet zárt a Rubicon. Különösen az év vége volt eseményekkel teli, hiszen a lemezmunkálatok közepette lecserélték a ritmusszekciót és elkészítették legújabb videoklipjüket, a Te vagy a válasz című dalra. A december közepén elkészült klipet eddig több mint 1600-an nézték meg a Youtube-on. December 30-án, Érden a Borgödörben búcsúztatták az évet, és a 2012-es év első hónapjaiban is a lemez elkészítésére fognak koncentrálni. Az idei első koncertjük február 14-én lesz a Club 202-ben, a House of Lords vendégeként. A tavaszi koncertdátumok is alakulnak már, hamarosan kiderül, hol és mikor találkozhatunk a zenekarral. Figyeljétek a zenekar honlapját és Facebook profilját a friss infókért és ha még nem tettétek meg, nézzétek meg klipet! www.facebook.com/rubiconofficial www.rubiconrock.hu www.accordmanagement.hu

[2012-01-20 07:03 feltöltő: Zsófi]

9. Stagediving Fesztivál – Teltház a Dürerben

9. Stagediving Fesztivál – Teltház a Dürerben
Hatalmas sikerrel zajlott le a 9. Stagediving Fesztivál, Budapesten, a DürerKertben, január 7-én. A Watch My Dying és a Cadaveres köré épülő sorozathoz ezúttal csatlakozott többek között a Subscribe, Rage Against The Machine számokat előadva, a Social Free Face és a Liberal Youth. A két teremben zajló eseményre sorban állással juthattak csak be a későn érkezők, és végül éjfél előtt pár perccel kikerült a teltház tábla a DürerKert bejáratára.

Részletek alább...

[2012-01-20 06:49 feltöltő: Zsófi]

ScerrA – Megjelent a Tövistánc

ScerrA – Megjelent a Tövistánc
2012. január 7-én megjelent a ScerrA vadiúj lemezelőzetese. A kiadvány különlegessége, hogy az egyik nótában Török-Zselenszky Tamás vendégénekét is hallhatjátok, a címadó tételt közkívánatra angol nyelven is rögzítették a srácok és ezen felül, a 2+1 dalt tartalmazó korong mellé hozzácsapták a legelső anyagukat, a "Kétségekkel vagy anélkül"-t is!

Részletek alább...

[2012-01-20 06:43 feltöltő: Zsófi]

Obey The Brave - A kezdet

Obey The Brave - A kezdet
Az Obey The Brave egy új kanadai metal/hardcore banda volt Despised Icon és Blind Witness tagokkal. Egy videóval mutatkoznak be nektek, ahol belehallgathattok Live and Learn című legelső dalukba. Hamarosan további dalok, videók, fényképek is napvilágot látnak majd. Kövessétek a történetüket a facebook.com/obeythebrave oldalon, nézzétek a videót, és ne felejtsétek el lájkolni, ha tetszett:

[2012-01-18 23:55 feltöltő: Zsófi]

Borbás Róbert - TV2 Aktív Interjú

Borbás Róbert - TV2 Aktív Interjú
A 23 éves Borbás Róbert (The Sharon Tate zenekar dobosa) hétköznapi szakmája grafikus, amiben nem hétköznapi módon alkot, egyedülálló rajztehetsége ma már külföldön is közismert. A riportban látható a pólókat például a világ egyik legnépszerűbb rock zenekarának, a Metallica felkérésre készítette. Az rock istenek a világon csak pár grafikusnak ajánlották fel a közös munka lehetőségét, Robi volt az egyik, akit ez a megtiszteltetés ért. Aki lemaradt a keddi Aktív adásáról, most pótolhatja: tv2.hu/aktiv/video/a-metallicanak-is-alkotott-mar-a-magyar-srac

[2012-01-18 21:14 feltöltő: Zsófi]

Jack - Live at OEF 2011

Jack - Live at OEF 2011
A tavalyi évben a kiskunhalasi Jack is részt vett a méltán híres cseh extrém zenei fesztiválon, az Obscene Extreme Open Air Festival 2011-en, ahol két dalról készült is egy hivatalos videó a Lunatic Media jóvoltából, amit most itt láthattok:
(A heavymetal.hu-n kifejezetten Tabi-nak ajánlva)

[2012-01-18 20:33 feltöltő: Zsófi]

Halálfej együttes - Letölthető az Év Csalódása

Halálfej együttes - Letölthető az Év Csalódása
Már szabadon letölthető a Közönséges Kofalárma Records gondozásában elkészült debütáló EP a Halálfej Együttestől. Az év csalódása címet viselő anyagot az egykori Watch My Dying, ma Superbutt gitáros Kovács Attila jegyzi a WMD énekes, Veres Gábor hathatós támogatásával.

Részletek alább...

[2012-01-17 22:28 feltöltő: Zsófi]

Fesztivál? Még SZÉP!

Fesztivál? Még SZÉP!
Február közepétől már SZÉP, azaz Széchenyi Pihenő Kártyával is lehet a Sziget Szervezőiroda fesztiváljaira jegyet vásárolni. Természetesen a korábban már ismert és használt csekkekkel és utalványokkal 2012-ben is elérhetőek a fesztiváljegyek.

Részletek alább...

[2012-01-17 22:01 feltöltő: Zsófi]

III. MŰSZAK - NO.27.

III. MŰSZAK - NO.27.
Új év, új Műszak! Megint! Itt a bejgli utáni januári szám, ezúttal is mindenkinek! Biztosan felépültél már a Metró Klubos buliból, eltakarítottad a tűleveleket meg a szilveszteri parti után maradt konfettit, papírtrombitát, részeg haverokat... szóval izzítsd a gépet, szörcsölj, dánlódolj, olvassá', hallgassá' minket idén is!

Részletek alább...

[2012-01-17 21:51 feltöltő: Zsófi]

Shitpump - Letölthető az új album!

Shitpump - Letölthető az új album!
Karácsony előtt egy nappal jelent meg a Shitpump új kislemeze "Mocskos rock n' roll" címmel! A lemez csak letölthető mivoltában jelent meg. Érdekessége még az, hogy a címadó dal különféle verziói mellett néhány koncert és demó verziókat tartalmaz. Letölthető a Do It TV webjéről (thedoittv.blogspot.com), vagy egyenesen erről a linkről: data.hu/get/4515235/Shitpump_-_Mocskos_rock_n_roll_ep._2011.rar

[2012-01-16 22:44 feltöltő: Zsófi]

Flúg - Visszafordíthatatlan - 400 felett a letöltés!

Az elmúlt három hétben több mint 400 érdeklődő töltötte le a Flúg új kislemezét, a Visszafordíthatatlant. A dalszöveg, a 2002-ben készült francia film, az Irréversible ötlete alapján készült, így a koncepció pontosabb megértéséhez érdemes megnézni a filmet. A lemezről már a megjelenés napján, december 23-án napvilágot látott egy remek kritika és hamarosan jön a többi is :) A zenekar az év elején megvált dobosától, de ez a lendületből semmit vesz vissza. Keresik a számukra megfelelő dobost és készülnek a koncertekre. Ha még nem töltötted le a kislemezt, itt megteheted: soundcloud.com/majorr-bert/sets/visszafordithatatlan www.facebook.com/Flugzenekar

[2012-01-16 21:54 feltöltő: Zsófi]

A Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja

A Sziget Európa legjobb nagyfesztiválja
Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a mi Szigetünk lett az első az öreg kontinens legjobb fesztiváljait versenyeztető European Festival Awards megmérettetésén. A legnagyobb presztízsű fesztiválelismerés díjátadó gáláját szerda késő este tartották a hollandiai Groningenben.

Részletek alább...

[2012-01-16 06:24 feltöltő: Zsófi]

Itt az első SZ.A.R. Fest-es videó

Idén is megrendezésre kerül a Szabadszállási Amatőr Rockfesztivál, immár a nyolcadik alkalommal. Sajnos az eddigiektől eltérően 2012.06.28-30 között megrendezett fesztiválért már fizetni is kell majd, igaz csak egy jelképes összeget (1500 Ft/3 nap), ezért azonban komolyabb fellépőkre is lehet majd számítani. Itt az első promo videó, hogy mindenki kellően felkészülhessen:

[2012-01-16 06:18 feltöltő: Zsófi]

Show Your Teeth - Új videó

Show Your Teeth - Új videó
Elkészült az osztrák SHOW YOUR TEETH első videója a legújabb World Denier albumukról a Shut eyes című dalra Jonny OC vendégszerepléséval a LIFERUINER-ből. A bécsi csapat Februárban ismét ellátogat hozzánk, hogy bemutassák második albumukat, Budapesten az A38-as hajón 24-én, és Szegeden a Club Noir-ban 25-én a The Southern Oracle társaságában egy fergeteges bulit nyomjanak. Íme a videó:

[2012-01-10 07:07 feltöltő: Zsófi]

Get Infected! Tour: a Winds of Plague jön az All Shall Perish helyett

Get Infected! Tour: a Winds of Plague jön az All Shall Perish helyett
Személyes okokra hivatkozva az All Shall Perish legénysége lemondani kényszerült a februárban Budapestre is eljutó Get Infected! Tour összes állomását, ahol a Nuclear Blast deathcore-üdvöskéje a Caliban, a We Butter The Bread With Butter, az Eyes Set To Kill és az Attila oldalán állt volna a Dürer Kert nagytermének színpadára.

Részletek alább...

[2012-01-09 22:32 feltöltő: Zsófi]

Megjelent a Haelo "Ageusia" című új lemeze

Megjelent a Haelo "Ageusia" című új lemeze
A HAELO a progresszív metál egyik hazai úttörıje, a miskolci After-All zenekar utódjaként alakult meg. Több tagcsere után a jelenlegi felállás 2007 márciusában állt össze miskolci, váci és budapesti tagokból. A folyamatos és kitartó munka eredményeként 2011 nyarára összeállt a lemezanyag, amivel a zenekar végre stúdióba vonulhatott. A szigorú szelektálást követően a 11 legerősebb dal kapott helyet a bemutatkozó albumon, mely az Ageusia címet kapta.

Részletek alább...

[2012-01-09 20:58 feltöltő: Zsófi]

Pulzus tehetségkutató - I. forduló - 2012.02.06.

Pulzus tehetségkutató - I. forduló - 2012.02.06.
Lezárult a jelentkezés a Pulzus tehetségkutatóra. Februárban és márciusban összesen 50 zenekar fog megmérkőzni a nyereményekért, és természetesen a zsűri kegyeiért. A nagyszámú jelentkezés, és az ezen belüli széles stílusválaszték lehetővé tette, hogy tematikus fordulókat szervezzenek. Az első, a február 6-i forduló elsősorban a metal, és a metalcore jegyében zajlik majd, így e stílus és természetesen a versenyző zenekarok rajongóit várják sok szeretettel.

Részletek alább...

[2012-01-09 20:06 feltöltő: Zsófi]

Mosfet - Előzetes dal az új lemezről !

Ezen a héten jelenik meg a Mosfet új albuma Deathlike Thrash´n´Roll címmel. Azok számára, akik nem tudnak addig várni, egy dalt, a Pigheaded Bitch-et megosztotta a zenekar a rajongókkal, amit itt tudtok meghallgatni: bitly.com/xbUCpX Aki vizuális típus, annak itt egy friss videó is:

[2012-01-09 19:48 feltöltő: Zsófi]