tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Blind Myself, Cadaveres, Magma Rise, Stonedirt, Archaic, A.D.C., Babes In The Wood, Pills For Side Effects

Blind Myself, Cadaveres, Magma Rise, Stonedirt, Archaic, A.D.C., Babes In The Wood, Pills For Side Effects Yuk (Egybenyitott)

2012-05-12 (szombat) Yuk (Egybenyitott), Budapest

Micsoda éjszaka lesz ez! Egy tető alatt a Blind Myself katartikus HC-metal-káosza, a Cadaveres lendületes tribal metalcore-ja és a Magma Rise vulkáni pszicho-doomja. Húzós témákból, nyakcsigolyatornából nem lesz hiány, az hétszentség! A teli torokból ordításokat pálesszel leöblíteni érdemes.
A bólogatóizmok bemelegítését végző előbandák pedig: a koszos stonerben utazó Stonedirt, az Archer-thrasher Archaic, a TBDM-irányú Another Dawn Comes, az elektronikával flörtölő post-HC Babes In The Wood és a süvöltő metalcore mellékhatást adó Pills For Side Effects. Az egybenyitott Kék és Vörös Yuk között flangálva lesz mód megnézni, meghallgatni akár mind a 8 zenekart. Aki este 8-ig beér, az nemcsak a nyitóbandák teljesítményéből részesül, de ingyen teheti. 8-tól pedig potom 1000 jó magyar pengődbe fut a buli. Gyertek el, hiszen a városban máshol nem mehettek bele egy ezresér’ egy este alatt két lyukba! ;-) Fellépők: BLIND MYSELF - www.facebook.com/blindmyself CADAVERES - www.facebook.com/CADAVERESBAND MAGMA RISE - www.facebook.com/magmarise Stonedirt - www.facebook.com/Stonedirt Archaic - www.facebook.com/ArchaicBand Another Dawn Comes - www.facebook.com/anotherdawncomes Babes in the Wood - www.facebook.com/BABESINTHEWOOD Pills for Side Effects - www.facebook.com/pillsforsideeffects Nyereményjáték: Nem kell mást tennetek csak megosztani az esemény profilját, valamint meghívni ismerőseiteket a Facebook-on. 2db páros belépőt sorsolnak ki!Bővebb infó az event-en belül...

19:00

Este 8-ig INGYENES utána 1000 Ft

http://www.facebook.com/events/117175478416536/

[2012-05-07 05:32 feltöltő: Zsófi]