tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Summer Breeze 2017

Summer Breeze 2017
Huszadik évfordulója a kedvenc nyári metálfesztiválunknak, mely olyan fellépőgárdát hozott össze, hogy bárki előzetesen is összetette volna a két kezét, hogy részt vegyen az eseményen. nekünk megadatott és minden képzeletünket felül is múlta, amit kaptunk ettől a hosszú hétvégétől.

Részletek alább...

[2018-05-29 09:58:06 feltöltő: Levi]

Summer Breeze 2016

Summer  Breeze 2016
Nekivágtunk újra az egész évben várva várt össznépi mulatságnak :) Az idén sem vártak kisebb nevek mint Slayer , Arch Enemy,Mastodon, Fear Factory, Airborne, Sabaton , Blues Pills és megannyi személyes kedvenc :) Igyekeztünk hamarabb ideérni hogy már nulladik nap is többet lássunk mindenből, mert ami itt van abból soha nem elég.

Részletek alább...

[2017-07-03 09:48:40 feltöltő: rasztamas]

With Full Force 2016 beszámoló

With Full Force 2016 beszámoló
Immár 10. alkalommal indultunk neki ennek a csodálatos fesztiválnak, a jubileum kapcsán pedig elterveztük, hogy előtte Prágában is eltöltünk hármasban egy napot önmagunk ünneplésével. Sebi úr foglalt szállást, a Vencel tértől pár perc sétára. Bogyóval a szlovák határnál kevertük első fröccsünket, ugyanis Sebi bevállalta a cseh fővárosig a sofőrködést is. A hotelhez tartozott mélygarázs, a beparkolás után meglepetésemre egy 5 csillagos szoba várt minket, konyhával, légkondival, 100 csatornás tévével. Természetesen számunkra kihasználatlan maradt, hiszen nem sok időt töltöttünk el ott.

Részletek alább...

[2016-08-09 11:02:45 feltöltő: rasztamas]

Santa Claus In The Dark - S8 Underground Club

Santa Claus In The Dark - S8 Underground Club
Aki jóféle metallal akarta ünnepelni a Mikulást, az az S8 Underground Clubban kedvére válogathatott a hazai underground zenekarai közül: a Santa Claus In The Dark elnevezésű program nyolc fellépővel, két teremben (Black és Red) igazi csemegét kínált a sötét zene kedvelőinek.

Részletek alább...

[2016-01-14 13:33:31 feltöltő: Wolfheart]

Summer Breeze 2015.

Summer Breeze 2015.
0. nap Megérkeztünk, sátorverés, össznépi örömködés, hogy újra itt vagyunk. Aztán felkerekedtünk megnézni a fesztivál koncerthelyszíneit , pólónézegetés stb. Sajnos én csak egy koncertet tudtam megnézni, mert kicsit elfáradtam. Deserted Fear Feltörekvő trash metál, jó kis zúzós, modernebb szigorúbb elemekkel tarkított muzsika ,nagyon jól szólt. Érzik ezt a srácok nagyon. Oda kell figyelni rájuk, egy új nemzedék egyik nagy ígérete.

Részletek alább...

[2016-01-06 09:24:00 feltöltő: Levi]

Stonedirt, Iron Maidnem - Club 202

Stonedirt, Iron Maidnem - Club 202
Idén ünnepelte a Stonedirt zenekar fennállása 10. évfordulóját, s e jeles alkalomból egy nagyszabású koncertet szerveztek a leghíresebb magyar Iron Maiden tribute bandával, az Iron Maidnem-mel együtt, akik jövőre lesznek 20 évesek. A helyszín az „újjáalakult” néhai Wigwam, mai nevén Club 202 volt, ami jó választásnak bizonyult – mind a hangzását, mind a befogadóterét illetően. A két csapat már korábban is játszott együtt: idén januárban a Kék Yukban, egy szintén emlékezetes esten.

Részletek alább...

[2015-11-20 10:22:46 feltöltő: Wolfheart]

The Foreheads, Angertea, Omega Diatribe, Room Of The Mad Robots - Dürer Kert

The Foreheads, Angertea, Omega Diatribe, Room Of The Mad Robots - Dürer Kert
Igencsak erősnek ígérkezett a szombat este, hiszen három nagyon jó zenekar gondolta úgy, hogy közösen kellene koncertezniük, a mi legnagyobb örömünkre. A hazai underground három meghatározó együttese nem is eszelhetett volna ki jobb megoldást, már az esemény meghívója, a fellépők névsora is felcsigázta azon zenehallgatókat, akik a kicsit bonyolultabb műfajokat részesítik előnyben.

Részletek alább...

[2015-10-04 16:56:54 feltöltő: Peti]

Wacken - 2015

Wacken - 2015
29 July - 02 Aug, 2015 - Wacken (GER) Nehézkes volt a történet, mivel Bandi nem igen tudta eldönteni, menjünk-e vagy sem. Egyedül nem vágtam volna neki ennek az 1400 km-es útnak, igaz befértem volna egy két fős, idegen társasághoz a hátsósorba, de szívesebben töltöm az időmet ismerősök közt, mint sem egyedül mászkáljak Európa legnagyobb metálfesztiválján.

Részletek alább...

[2015-10-03 05:04:35 feltöltő: rasztamas]

Doom You To Death Fesztivál - Dürer Kert

Doom You To Death Fesztivál - Dürer Kert
Különleges estének ígérkezett ez a pénteki fesztivál - melyben a DOOM és Death metal kedvelői közösen ünnepelhettek! Sajnos a program úgy volt ütemezve, hogy a bandák egy időben lépjenek fel, így gyakorlatilag csak egy félét nézhetett meg az ember. Ám a csúszás és hosszabb átszerelések miatt azért néha volt alkalmam kicsit megnézni a kreatívan Deathstage-re keresztelt terem fellépőit is (ismertebb nevén ez volt a Kisterem). S bár sokat járok a Dürerbe, abban az új teremben, amely egyúttal az engem leginkább érdeklő Doomstage helyszíne volt, még nem jártam.

Részletek alább...

[2015-09-20 19:48:00 feltöltő: Wolfheart]

SZIN Fesztivál 2015

SZIN Fesztivál 2015
Igen elfogult vagyok, hiszen mégis csak közel 30 évig éltem Szegeden. A SZIN együtt jár a nyár és a fesztivál időszak végével. Ezért szerintem sokan beleadnak anyait apait. Megkönnyebbültem mikor olvastam a közösségi portálon, hogy a vonalkódos ki- és beléptetési rendszert megszüntették. Na legalább a bejutás könnyített (gondoltam én). Pedig nem. Mi már rutinosan a VIP bejárathoz mentünk. Voltak mások is akik elővételes jeggyel szerettek volna ott bejutni, és fel sem tűnt neki, hogy személyit is kell mutatni. Ember, hol van az agyad?

Részletek alább...

[2015-09-05 14:46:35 feltöltő: Barbi]

With Full Force 2015

With Full Force 2015
Immár 9. alkalommal indultam neki ennek a fesztiválnak, ígéretes a zenei felhozatal, jó társaság, kell ennél több? Idén, egy nappal a fesztivál előtt még megszálltunk Kutna Horában, megnéztük a Csonttemplomot (remek választás egy metálfesztivál előtt), majd reggel onnan indultunk tovább. Két részletben az utazás is kényelmesebb.

Részletek alább...

[2015-08-12 15:59:28 feltöltő: rasztamas]

Aspects, Miserium, Make Me A Donut - G3 Rendezvényközpont

Aspects, Miserium, Make Me A Donut - G3 Rendezvényközpont
A Miseriumot egy kedves barátom ajánlotta nekem – és rövid belehallgatás után úgy döntöttem, élőben is megnézem a csapatot. Erre az alkalomra mindössze két hetet kellett várnom: a budapesti Aspects és a svájci Make Me A Donut kíséretében egy ingyenes bulit csaptak a G3 Rendezvényközpontban.

Részletek alább...

[2015-07-28 22:01:58 feltöltő: Wolfheart]

Summer Breeze 2014

Summer Breeze 2014
Esős volt az indulásunk, mire Dinkelsbühlbe értünk sem változott a helyzet. A csapat másik fele Prágából érkezett, őket is bevártuk és azon imádkoztunk, csak addig csendesedjen az eső míg felállítjuk a sátrainkat. A bevezető úton láttuk, hogy a kemping területe a tavalyihoz képest nőtt. Levivel felidéztük amikor először értünk ide hol volt még a sátorozó terület vége, azóta óriásira duzzadt ez a fesztivál. A fohászaink meghallgatásra találtak, miután kiválasztottuk a sátorhelyet az eső alábbhagyott, így sikeresen felállítottuk a mi kis táborunkat.

Részletek alább...

[2015-06-30 21:39:20 feltöltő: Levi]

Dalriada - KKMH Rockház

Dalriada - KKMH Rockház
Úgy gondolom, a Dalriada zenekart senkinek nem kell bemutatnom. A soproni banda tavaly ünnepelte 10 éves jubileumát, s ez idő alatt bizony hazai metal berkekben (különösen folk-metal körökben) egyre növekvő népszerűségnek örvend. A Csapat immár 8. sorlemeze kiadására készül – de azért közben sem tétlenkedik: koncertről koncertre járnak, melyek között egy különleges, akusztikus este is szerepelt, ami idén januárban, Budapesten került megrendezésre.

Részletek alább...

[2015-05-24 21:07:26 feltöltő: Wolfheart]

Replika 20 éves Jubileumi Koncert - Debrecen, Roncsbár

Replika 20 éves Jubileumi Koncert - Debrecen, Roncsbár
20 év nagy idő egy zenekar életében. A debreceni Replika idén ünnepelte ezt a jubileumot, s e kerek évforduló alkalmából – hazai pályán, a debreceni Roncsbárban nagyszabású, több mint két órás bulit rendezett. Vendégként a szintén jubiláló 10 éves Cadaveres-t hívták meg, akivel Budapesten is fel fognak lépni március 7-én.

Részletek alább...

[2015-02-18 09:19:39 feltöltő: Wolfheart]

Shapat Terror, Uzipov - GMK

Shapat Terror, Uzipov - GMK
Mikulásra kívánhat-e többet az ember, mint egy Shapat Terror, Uzipov párosítást élőben? Véleményem szerint nem, és tökéletesen elégedett is voltam a meghirdetett koncerttel. Az egri vitézek már régóta a kedvenc magyar zenekaraim között találhatóak, így nem is lehetett kérdés, hogy a szombat este a Gozsduban fog eltelni.

Részletek alább...

[2015-01-03 09:52:10 feltöltő: Peti]

Skindred, Anti-Clone – Akvárium Klub

Skindred, Anti-Clone – Akvárium Klub
A világ egyik legjobb koncertzenekaraként beharangozott brit Skindred friss lemezével kopogtatott nálunk. Az Akvárium klubba meghirdetett koncert előtt egy dolgot biztosan tudtunk: nem lesz olyan ember a teremben, aki végig csak állni fog. A komoly stílusvegyületet bemutató zenekart sokan „ragga-metal” címkével látják el, ami egyfelől könnyebben beazonosíthatóvá teszi a színpadon látható és hallható produktumot, de egyúttal le is szűkíti a zenei mozgásteret és torzítja a tiszta kép kialakításának lehetőségét.

Részletek alább...

[2014-11-23 18:32:12 feltöltő: Peti]

Helmet - Dürer kert

Helmet - Dürer kert
Gyermekkorunk legszebb dalai között minden bizonnyal megbújik egy-két Helmet dal, amelyek a maguk formabontó stílusával örökre bevésődtek a zenehallgató fülébe. Azt nem lehet mondani, hogy a nagy ívű énektémák, a gitárvirgák miatt emlékszünk ezekre a számokra, hanem a megfáradó metal színtérre érkező egyedi, unikális megszólalás és gondolatiság következtében irányult a figyelem a Helmetre.

Részletek alább...

[2014-11-11 03:26:51 feltöltő: Peti]

With Full Force - 2014

With Full Force - 2014
Rossz ízű szappan; 56-os szám; Fotze Immár harmadik alkalommal csatlakozhattam ahhoz a kis csapathoz, akik évről-évre meglátogatják a németországi With Full Force fesztivált. A keménymagot alkotók már a nyolcadik egymást követő évben döntenek úgy, hogy ezen a nyáron is beiktatják ezt a rendezvényt a kötelezően elvégzendő teendők közé. A mintegy 850 km-t kitevő autóút bőven elegendő arra, hogy megtudj mindent a korábbi fesztiválokról, azokról a srácokról, akik ma már nem tartanak velünk, de a fénykorban letették névjegyüket és emlékezetes nyomot hagytak a fesztiválozás történelmében. A közel tizenegy órás utazás mindent próbára tevő perceit gyorsan peregnek, az autóban kivételesen és rám való tekintettel könnyedebb zenei palettáról merít a sofőr, ezzel is megakadályozva, hogy idő előtt felkössem magam (a történet eleje még tavalyelőttre nyúlik vissza, amikor egész úton kaszabolást hallgattunk és én – puhányságomból kifolyólag – egy bizonyos szint felett elkezdtem rinyálni valami könnyedebb zajért).

Részletek alább...

[2014-10-21 17:45:19 feltöltő: Peti]

Wacken 2014

Wacken 2014
2014. Júl. 31 - Aug. 02. - Wacken Néhány év elteltével ismét eljutottam a német metálparadicsomba. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a kontinensen nincs még egy ilyen kaliberű rendezvény. Persze akadnak vetélytársak, mint a francia Hellfest vagy a spanyol Resurrection, de Wacken a legdurvább csapás. Mivel a fesztivál idén ünnepelte a 25. születésnapját, várható volt egy erősebb történet. Az évek a szervezettségen is meglátszanak: a biztonsági őrök nem ellened vannak, hanem érted (mint minden más külföldi fesztiválon). A szabályok betartása mellett korrektek és segítőkészek. Sajtós jegyeinknek köszönhetően idén először bejutottunk a VIP részlegre. A sima kempinggel se lettek volna gondjaink, de ismerősök tanácsára - miszerint őket egyik éjjel a sátorban alvás közben kirabolták - semmiképpen se szerettünk volna a "pórnéppel" együtt táborozni :). Itt a kempinglakók komolyan gondolják a fesztivált! Elég erős armadákkal érkeznek: platós teherautókon sörpadok, 40 fős buszok, saját mobil toi-toi (nehogy már el kelljen sétálni a "hivatalos" wc-ig, ami lehet tele van "töltve"). A kemping már a mínusz 3. napon megtelt. Egy hétre jönnek, kell a minimál luxus: nagy hangfalak üvöltenek, aggregátorok és hűtők berregnek mindenhol.

Részletek alább...

[2014-09-06 09:25:20 feltöltő: rasztamas]

Friss képek
2017.04.26. Miss May I (USA), Thy Art Is Murder (AUS), Being As An Ocean (USA) - Dürer Kert
2017.02.21. Void Of Vision (AUS), Make Them Suffer (AUS), Betraying The Martyrs (FRA), Chelsea Grin (USA) - Dürer Kert
2017.01.27. Bekes Project, Tisztán A Cél Felé, PMA, Liberal Youth - Dürer Kert
2016.12.17. Nagy Karácsonyi Punkünnep: Barackca, Mad Man's Crew, Hatóságilag Tilos, Linx, Macskanadrág, Prosectura, Hétköznapi Csalódások - Dürer Kert
2016.12.11. Outrage, Peta, Ignite (USA) - Roncsbár
Véletlen képek
gallery/2012.04.14.just_four_don_gatto_cadaveres_ejfeny-durer_kert/DSC_0399.JPG
gallery/2012.07.25-29.campus_fesztival_2012-debrecen/DSC_0658.JPG
gallery/2012.11.02.wasted_struggle_teveszme_the_banished_the_last_charge-durer_kert/DSC_0218.JPG
gallery/2013.03.31.adc-cojones-still_with_soul-insane-a_losing_season-backseat-sleepless-durer_kert/DSC_0377.JPG
gallery/2013.07.13-iii_tattoo_the_sun_fesztival-durer_kert/DSC_0667.JPG
gallery/2015.03.07.gimme_fuel_fesztial~durer_kert/DSC_0644.JPG
Partnerekhttps://www.facebook.com/TukkerBookinghttp://www.powerground.huhttp://brutalassault.cz/huhttp://withfullforce.dehttp://www.viharock.huhttp://www.hang-suly.huhttp://www.legendlifestyle.huhttps://www.facebook.com/phoenixmusichungaryhttps://www.facebook.com/pages/Shock-Ink-Tattoo/267697836596894