tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Jucifer, Our Existence is Punishment

Jucifer, Our Existence is Punishment  Roham Bár

2012-05-20 (vasárnap) Roham Bár, Budapest

A május 20-án Budapestre érkező Jucifer 1993-ban alakult az Egyesült Államokban, és a sludge doom metal, azaz a súlyos és erősen torzított hangzású, tempóváltásokkal és gyakran kiabálós énekkel operáló „mocsár”-metal igazi úttörőjének számít. A csapatot kezdettől fogva mindössze két tag alkotja: a gitáros-énekesnő Gazelle Amber Valentine, valamint a dobos Edgar Livengood remekül megvan egymással, mintha csak egy jó házasságban élnének – talán azért is van ez így, mert az esetükben tényleg férjről és feleségről van szó.
Zenekaruk nem csak családi vállalkozás, hanem életforma is: 2001 óta ugyanis egy lakóautóban élnek, és folyamatosan turnén vannak, tehát gyakorlatilag a rock and roll nomádjaiként élik életüket. Idén az Államok és Nagy Britannia után átutaznak egész Európán, és a nyáron három hét alatt Oroszországot is körbejárják. Zenéjük és koncertjeik természetesen hangosan jók, és ezt ők is tudják: híresek az orbitális hangerőről, és a színpadra pakolt erősítők várfalra hajazó mennyiségéről. A duó néhány éve a Today Is The Day vendégeként bizonyított nálunk, most végre főzenekarként érkeznek május 20-án a Rohamba. Mountains című számuk videóját itt láthatjuk:
A koncerten a hazai Nadír tagok mellékprojektjeként indult Our Existence is Punishment ipari doom metalja szolgálja majd a felvezetést. a Negative Art és a Bálványvér Booking bemutatja: 2012. május 20., vasárnap 20 óra Budapest, Roham Bár Jucifer Our Existence is Punishment Jegyek kaphatók a Wave-ben. Jucifer interjú a Kettőnégyben: www.webcsatorna.hu/page/today_is_the_day_jucifer www.jucifer.com/ ourexistenceispunishment.blogspot.com/ balvanyverbooking.blogspot.com/ negativeart.hu/

20:00

2000 Ft

http://www.facebook.com/events/222360827850376/

[2012-05-10 05:04 feltöltő: Zsófi]