tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Zippo, Barbears, Manic Miners, Kilian

Zippo, Barbears, Manic Miners, Kilian  Roham Bár

2012-05-24 (csüt.) Roham Bár, Budapest

Pár nappal a Jucifer bulija után, május 24-én a magával húzó mocsárzenék egy másik válfaja, a stoner várja a látogatókat a Rohamban, méghozzá annak is egy pszichedelikusabb megoldása az Zippo zenekar érkezésével. A szakállas olasz férfiak alkotta csapat zenéje igazából nem csak stoner jellegzetességeket hordoz, inkább a súlyosság és a pszichedélia kettőse jellemezhetné jól, amit élőben a színpadi megőrülés példás kivitelezése tesz magával ragadóvá.
A hazájában is egyre népszerűbb csapat előszeretettel jár Magyarországra. A zene és a koncertek hangulatát remekül foglalja össze az a néhány évvel ezelőtti videó, amelyen magyarországi koncertek képei is felvillannak:
Az est további fellépői az „őszinte,kemény és csúnya férfizenét” szállító Barbears Szegedről, a stonert instrumentális formában gyúró Manic Miners, és a saját dalok mellett Pearl Jam, Godsmack és Down feldolgozásokat is előadó Kilian. 2012. május 24., csütörtök 20:30 Budapest, Roham Bár Zippo - www.facebook.com/zippomusic Barbears - www.facebook.com/barbears Manic Miners - www.facebook.com/manicminerzenekar Kilian - www.facebook.com/kilianband Belépő: 1000 Ft, a koncert napján 21:30-től 1500 Ft

20:30

1000 Ft / 1500 Ft

[2012-05-10 05:11 feltöltő: Zsófi]