tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Anneke van Giersbergen, Frames, Kill Ferelli

Anneke van Giersbergen, Frames, Kill Ferelli Club 202 (ex-Wigwam)

2012-05-30 (szerda) Club 202 (ex-Wigwam), Budapest

Jó szokásához híven idén is új albummal jelentkezik Anneke van Giersbergen. Az Everything Is Changing című lemez címéhez méltóan rendkívül változatos, és ezzel jól beleillik eddigi lemezeinek sorába. A 2007-ben szólópályára lépett holland Anneke sokaknak a ’90-es évek második feléből, a The Gathering mosolygós énekesnőjeként lehet ismerős. Legújabb turnéja sem hagyja ki hazánkat: május 30-án, ezúttal a budapesti Club 202-be hozza el zenekarát - és sokszínű zenei életművét.
Hatalmas érdeklődés övezi Anneke vadonatúj lemezét, aminek a címe is sokat sejtető (Minden változik), és az a tény sem elhanyagolható, hogy az énekesnőnek ez az első olyan felvétele, ami a saját neve alatt jelent meg és nem zenekari – vagyis az Agua de Annique - formációval. A lemezelőzetes Feel Alive klipje egy csapásra óriási szenzáció lett az interneten, hiszen Anneke szó szerint csak és kizárólag saját elbűvölő személyiségét használja benne ahhoz, hogy magával ragadjon:
Saját elmondása szerint ezzel a felvétellel egy ismételt útkeresési periódust zárt le, mert saját magának is újra kellett értelmeznie, hogy mi a célja a művészetével és hogyan tudja leginkább kifejezni gondolatait. Nagyon személyes lett a végeredmény, mely az elmúlt évek változásait foglalta dalokba. Szívből jövő éneke még kifejezőbb, mint valaha. Anneke tizenhárom évig volt vezetője Hollandia legismertebb melankolikus rock/metal zenekarának, a The Gatheringnek, de az óriási siker ellenére is le tudta zárni életének ezt a fejezetét, hogy inkább családjára és saját együttesére, az Agua de Annique-ra koncentrálhasson. Kisugárzása, időről időre megújuló szöveg- és énekvilága egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy törekvéseit siker koronázta, s így Hollandiában ma már nem csak mint a Gathering világhírű énekesnőjeként, hanem a jelen egyik jelentős popelőadójaként tartják számon. Az estét a szintén holland Kill Ferelli és a Németországból érkező Frames fellépése egészíti ki, s utóbbi esetben egy szintén elbűvölő hölgy, Kelly Kockelkoren áll majd mikrofon mögött. A három zenekart május 30-án láthatjuk a Club 202-ben, jegyek már kaphatók a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - vagy a www.ticketportal.hu oldalon. A Concerto Music bemutatja: Everything is Changing Tour 2012. május 30., szerda 19.00 óra Budapest, Club 202 Anneke van Giersbergen Frames Kill Ferelli Kapcsolódó weboldalak: www.annekevangiersbergen.com www.concerto.hu www.ticketportal.hu www.facebook.com/annekevangiersbergenofficial/

19:00

3500 Ft / 4500 FT

http://www.facebook.com/events/262810243774410/

[2012-05-19 12:38 feltöltő: Zsófi]