tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

PlagueFest Vol. 1

PlagueFest Vol. 1 Kék Yuk

2014-06-21 (szombat) Kék Yuk, Budapest

Hagyományteremtő céllal, június 21-én kerül megrendezésre a ScerrA első saját szervezésű fesztiválja, a PlagueFest Vol. 1! A tervek szerint éves szinten legalább egy, maximum két alkalommal megrendezett fesztivál, azokat a magyar metal bandákat szeretné egy emlékezetes estére sűríteni, akik zenéjükkel, kitartásukkal, hozzáállásukkal, idővel beválthatják a hozzájuk fűzött reményeket. Tehát hazánk első számú szimfonikus extrém metal bandája olyan fellépőket válogatott össze az első PlagueFestre, akikkel nem csak jó, vagy baráti kapcsolatban vannak, de roppant ígéretesek is.
Underground összefogás 2014: Fellép a SORRONIA, akiknek zenéjét egyértelműen jellemzi a dark-gót stílus és az erőteljes Nightwish vonulatú angol nyelvű női ének. A combig érő bakancs, és csipkés fűzőket kedvelőknek külön hangsúlyoznánk ezt a remek csapatot. Arról nem is beszélve, hogy nem is olyan rég tértek vissza a Tarja Turunen-nel közös Európa turnéjukról!
www.facebook.com/SorroniaOfficial A kevésbé feminim jellegű SAMAS viszont másfajta zenei szépséget próbál adni az eseményhez: modern, kemény riffek, és üvöltő ének szabadítja arcunkba az energiát! Aki ott volt a nem kicsit nagy volumenű Stagediving turné valamelyik állomásán, az már többször elcsíphette a Samas-féle arcletépést és tudja, hogy most sem szabad kihagyni a csapatot!
www.facebook.com/samas.hun.7 Az ANKH hazánk egyik legígéretesebb folkmetál zenekara, mely épp első nagylemezével készül, amiből reméljük előben is ízelítőt hallhatunk. A hörgős férfi és lágy női énekkel kevert, fuvolaszóval megfűszerezett, melodic hangulatú gitárokkal megtámogatott zenéjükben mindenki találhat neki tetsző elemeket! Aktív koncertbanda, profi hozzáállás, tehetséges zenészek = minőség!
www.facebook.com/AnkhTata A HUNTROLL a magyar tribute zenekara a folk metált játszó Finntrollnak. A srácok 100%-ban nyújtják a pagan életérzést (ex-scerra) Schiller Andrással a színpadon. Amint megszáradt az arcfesték indul a trollkodás! Sör!
www.facebook.com/huntrollofficial Persze a saját fesztiváljáról nyilván nem maradhat le maga a SCERRA sem, akiket már valószínűleg nem nagyon kell bemutatni senkinek. 5 éve feszegetik saját határaikat, nem kevés sikerrel - évről évre képesek újabb magasságokba emelni a szimfonikus extrém metál zászlaját. Ahogy az már lenni szokott, élő dübörgésükkel garantáltan előhozzák mindenki vadabb oldalát!
www.facebook.com/ScerrAOfficial www.facebook.com/ScerrAzenekar Június 21-re tehát ne csinálj magadnak más programot, hisz biztosan vevő vagy az egyik legkomolyabb nyári klubfesztre! Most lehetőséged lesz darkolni, folkkodni, trollkodni vagy csak szimplán bulizni egy hatalmasat, tehát Kék Yuk, PlagueFest Vol. 1!

19:00

990 Ft

https://www.facebook.com/events/578797988885613/

[2014-06-16 11:45 feltöltő: Zsófi]