tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Summer Breeze 2014

Summer Breeze 2014 Summer Breeze Festival

2014-08-14 (csüt.) - 2014-08-17 (vasárnap) Summer Breeze Festival, Dinkelsbuehl (Németország)

Dinkelsbühl Bajorországban található középkori festői szépségű kisváros, mely szinte sértetlenül megúszta az évszázadok viharos időszakait. A világörökség része a középkori belváros, a várfallal és a jellegzetes fagerendás házaival egy csodavilág, gyönyörű zöld környezetben. Itt kerül megrendezésre 2014.08.14-16. között Németország egyik legnagyobb metál fesztiválja, immáron 17. alkalommal a Summer Breeze 2014 fesztivál.
Itt láthatjuk a metálvilág zenei elitjének produkcióit! Évek alatt több ezer zenekar lépett fel ezen gyönyörű helyszínen. Neveket is írok , hogy jobban növeljük a kedvet a fesztiválhoz, íme: ARCH ENEMY, BIOHAZARD, BRAINSTORM, CALIBAN, CARCASS, CHILDREN OF BODOM, CRUCIFIED BARBARA, DOWN, DEVIN TOWNSEND PROJECT, ELUVEITIE, GAMMA RAY, HEAVEN SHALL BURN, HYPOCRISY, IGNITE, IN EXTREMO, LEGION OF THE DAMNED, LOST SOCIETY, MACHINE HEAD, OBITUARY, PRIMAL FEAR, ROTTING CHRIST, SEPTICFLESH, SECRETS OF THE MOON, SKELETONWITCH, TESTAMENT, TARJA, THE HAUNTED, THE OCEAN, THYRFING, UNLEASHED, WATAIN, WINTERSUN, WOLFHEART! Ezzel még nem ért véget a lista, hiszen összességében a 3 nap alatt 100 banda fog zenélni a metálzenére éhes közönségnek. Sok a visszatérő zenekar is, évről évre szívesen tesznek eleget a szervezők meghívásának, a technikai színvonal, a közönség, és ennek a fesztiválnak a megfoghatatlan hangulata miatt, mert ez egy nagyméretű fesztivál, de mégis meg tudta őrizni a családias hangulatát, emberi léptékét, na ettől lesz az ember szívének a csücske, és ezért vágyik rá minden évben, hogy újra átélje, feltöltődjön élményekkel, érzésekkel, hangulatokkal! Bővebb információt a www.summer-breeze.de/ weboldalon találtok.
www.facebook.com/summerbreeze1997 www.myspace.com/summerbreeze www.twitter.com/summerbreeze97 www.youtube.com/summerbreeze1997

10:00

99 Euro

http://www.summer_breeze.de

[2014-06-24 21:00 feltöltő: Levi]