tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Brutal Assault 2017 - Gyűjtői kiadású jegyek

Brutal Assault 2017 - Gyűjtői kiadású jegyek
Figyelem! Exkluzív dizájnnal ellátott jegyek kaphatóak korlátozott számban! Ezek a jegyek cseh disztribúciónkon keresztül vehetők meg, továbbá Lengyelországban, a Knockout production-on keresztül. Ha nem ebben a két országban laksz, akkor sincs aggodalomra ok: az otthon kinyomtatott jegyedet becserélheted a dizájnos kivitelre augusztusban, a közvetlenül a fesztivál bejáratánál található merch pultnál, csekély költség fejében. És ne felejtsétek, április 30-ig vehető meg a jegy elővételben, 78 € kedvezményes áron, május 1-től a fesztiválbérlet ára 86 € lesz.

[2017-04-14 19:51:22 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2017 - A radegast a brutal assault 2017 hivatalos söre

Brutal Assault 2017 - A radegast a brutal assault 2017 hivatalos söre
A Brutal Assault Fesztivál megújítja együttműködését Plzeňský Prazdroj sörgyárral és idén fesztiválunk hivatalos sörmárkája a Radegast lesz! Ezt a fő márkát a Prazdroj csoport termékpalettájának számos egyéb sörmárkája fogja kiegészíteni, így senkinek nem kell nélkülöznie az eddigi megszokott sörkülönlegességeket! A sörfelhozatal idén a következőket foglalja magába: Radegast Originál, Radegast Ryze Hořká 12 (extra bitter lager), Pilsner Urquell, Kozel Černý (dark beer), Gambrinus Excelent, Kingswood Cider és Birell (alkoholmentes).

[2017-04-02 16:11:43 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2017 - Bemutatkozik az új fesztiváldesign, új hardcore-fellépők!

Brutal Assault 2017 - Bemutatkozik az új fesztiváldesign, új hardcore-fellépők!
Honlapunk nemrég frissült és új fesztivál látványtervvel egészült ki, amely az ISISDESIGNSTUDIO-val együttműködve jött létre. Amint láthatjátok, a tematika nem tér el a néhány évvel ezelőtt kijelölt iránytól. Hogy teljes méretben élvezhető legyen grafikánk, szeretnénk meginvitálni Titeket honlapunk frissen megnyitott brutalassault.cz/download/ menüpontjába, ahol mindenki kedvére tölthet le PC/mobil hátteret, szórólapot vagy posztert az új fesztiváldesignnal ill. más egyéb grafikai anyagokkal együtt. Nagyon boldogok lennénk, ha megosztanátok és terjesztenétek az új designt környezetetekben, elősegítve ezáltal a fesztivál promócióját!

Részletek alább...

[2017-03-06 12:45:01 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2017 - A The Dillinger Escape Plan tartja a szavát!

Brutal Assault 2017 - A The Dillinger Escape Plan tartja a szavát!
A THE DILLINGER ESCAPE PLAN visszatér Csehországba, hogy méltóképpen elbúcsúzzanak, ráadásul kétszer! Az első fellépésre 2017. augusztus 9-én, szerdán kerül sor a BRUTAL ASSAULT FESZTIVÁLON, a második alkalom pedig egy búcsú clubshow lesz 2017. augusztus 14-én, hétfőn a prágai Palác Akropolis-ban.

[2017-03-04 11:02:33 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2017 - Bővül a fellépők köre

Brutal Assault 2017 - Bővül a fellépők köre
Vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a Brutal Assault háza táján! A legendás svéd CLAWFINGER feloszlott utolsó, 2013-as BA-os fellépése után, és azóta csak néhány show-t vállaltak el karrierjük eddigi meghatározó helyszínein. Legnagyobb örömünkre viszont visszatérnek a Brutal Assault Fesztiválra 2017-ben!

Részletek alább...

[2017-02-20 10:25:23 feltöltő: rasztamas]

Nadir hírek

Nadir hírek
Hatodik teljes albumának megjelentetésére készül a Nadir. A lemez ennek megfelelően The Sixth Extinction címmel lát majd napvilágot idén tavasszal, de az elnevezés nem pusztán ennek az alkalomnak szól. Újabb koncept anyagról van ugyanis szó, amely a jelenkori, sorrendben a hatodik – az emberiség által előidézett! – nagy kihalási hullám témáját járja körül. A lemez beharangozójaként a The Human Predator című dalt mutatja be a zenekar, amit akár élőben is lecsekkolhattok a Dürerben a csapat következő fellépésén, ahol a Dead Congregation [GR] és a Relics Of Humanity [BLR] előtt melegítik be a közönséget február 19-én: www.facebook.com/events/999256523530191/ Íme az előzetes:
www.facebook.com/Nadirhungary nadirhun.bandcamp.com/

[2017-02-11 09:41:24 feltöltő: Zsófi]

Ünnepi HammerWorld Magazin!

Ünnepi HammerWorld Magazin!
2016. december 12-én jelenik meg az idén ősszel 30. születésnapját ünneplő HammerWorld Magazin összevont december-januári száma, amelynek exkluzív CD mellékleteként a Moby Dick „Kegyetlen évek” 25 éves jubileumi újrakiadása, valamint a Cadaveres „The Fifth House” című új albuma lesz az újsághoz csomagolva.

Részletek alább...

[2016-12-11 12:52:13 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres hírek

Cadaveres hírek
A december-januári HammerWorld Magazin egyik extra CD mellékleteként jelenik meg a Cadaveres új lemeze, „The Fifth House” címmel, amely az EDGE Records / Hammer Music gondozásában lát majd napvilágot. Ezen a korongon a modern groove-metalos csapat az első két albumának hangzásvilágához nyúlt vissza, és akár konceptlemeznek is tekinthető a CD, a dalok szövegeiben az asztrológia világa elevenedik meg.

Részletek alább...

[2016-12-11 12:41:10 feltöltő: Zsófi]

Metal erősítés a FEZEN-re

Metal erősítés a FEZEN-re
Alakul a 20. jubileumi FEZEN fesztivál programja, a már korábban bejelentett Alice Cooper mellé most újabb zenekarok csatlakoznak. A 2017-es fesztiválra érkezik a hazai kedvenc Ossian, a brit heavy metal egyik legendás zenekara a Saxon, Németország legsikeresebb progresszív metal zenekara a Blind Guardian és a szimfonikus metal úttörőjeként számon tartott, svéd Therion. A négy újabb névvel még mindig csak a lista elején járunk, a szervezők ígérete szerint, hamarosan folytatják a névsort.

Részletek alább...

[2016-12-11 12:35:10 feltöltő: Zsófi]

Pennhurst - Bemutatkozás

Pennhurst - Bemutatkozás
A Pennhurst egy 2014. januárjában alakult 5 tagú Nu-metal formáció, nevüket egy amerikai elmegyógyintézet ihlette meg! A tagok a rájuk legjellemzőbb viselkedésformák alapján keresztelték át magukat: Scizo,Maniac, Addicted, Paranoid, Panicky. A zenekar színpadi megjelenése sem megszokott, az elmegyógyintézetben viselt kényszerzubbonyokban, gézből készült fejfedőkben-maszkokban, és egyéb érdekes kellékekben lépnek fel!

Részletek alább...

[2016-12-11 12:27:36 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2017 - Hírek

Brutal Assault 2017 - Hírek
Karácsonyi hírcsokrunkat nem is nyithatnánk stílusosabban egy szentségtelen death metal zenekarnál, ami jelen esetben az INCANTATION! A kanadai GORGUTS, amely veteránnak számít a technikás death metal műfajban és talán annak egyik legnagyobb megújítója is, 2017-ben újra fellép a Brutal Assault Fesztiválon! A San Francisco-i FALLUJAH egy igen modern vonalat képvisel a metal zenén belül, melyet jellemzően az álomszerű hangulatvilágba oltott szigorú és precíz gitárriffek, könyörtelen dobtémák, valamint embertelen vokál fémjelez. A keleti parti Boston városát a REVOCATION fogja képviselni; ők eddig 5 gyilkos thrash-albumot szabadítottak a világra, melyeket az elmúlt évtized legerőteljesebb, legtechnikásabb és legkicsiszoltabb thrash-munkái között tartanak számon, melyek stílusa gyakran lépi át a death metal műfaj határait. És a thrash – death műfajok keresztezéséről melyik zenekar tudhatna többet a szintén amerikai POSSESSED-nél, amely úttörő volt ezen a téren! Legnagyobb örömünkre 2017-ben a BA Fest fellépőjeként üdvözölhetjük őket!

Részletek alább...

[2016-12-10 15:36:01 feltöltő: Zsófi]

End of Paradise - Tavaszi Turné 2017

End of Paradise - Tavaszi Turné 2017
Február 17-én, Budapesten startol a székesfehérvári End of Paradise 2017-es tavaszi turnéja. A zenekar idén új lemezét, a Hétköznapi Túlélőt turnéztatta, viszont készül már a következő lemez, így akik 2017-ben az ország valamelyik klubjában elcsípik a bandát, ízelítőt kaphatnak majd az új lemez anyagából is. Eddig több, mint 10 állomás van lekötve a csapat jövő évi koncertnaptárjában, de a meghívások sorra érkeznek, így a lista még biztosan bővülni fog. A fix dátumok a következők: Február 17. Budapest Big Bike Pub Február 25. Dunaszerdahely Soul Hunter Március 11. Székesfehérvár Nyolcas Műhely Március 18. Miskolc Corner Stage Április 1. Budapest Big Bike Pub Április 22. Szombathely Pistons Április 29. Győr Dongó RomKlub Május 5. Veszprém Metro Söröző Május 6. Székesfehérvár Nyolcas Műhely akusztikus koncert Május 19. Dunaújváros Kaptár Június 10. Budapest Big Bike Pub Július 8. Párkány Underworld Pub A zenekart itt tudjátok kedvelni a Facebookon: www.facebook.com/endofparadise/ A Hétköznapi Túlélő lemez a Youtube-on: www.youtube.com/playlist?list=PLIe_XZ2FmLi4irPwZiQw5VRuyFTuPkyGu

[2016-12-08 20:23:33 feltöltő: Zsófi]

Tripla szülinap az 5 napos jubileumi Fishingen – elindult a jegyelővétel

Tripla szülinap az 5 napos jubileumi Fishingen – elindult a jegyelővétel
FISHING10 / KISPÁL30 (lenne) / LOVASI50 (lesz) A 10. Fishing on Orfű 2017 június 20-24. között kerül megrendezésre, a jubileumi fesztiál tehát 5 naposra duzzad, egy különleges keddi nappal kiegészülve. Ezen a napon – csakúgy, mint a legelső Fishing nyitónapján – az akusztikus produkcióké lesz a főszerep. Fellép a Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackajam, a Budapest Bár, a nap fénypontja pedig a pont aznap(!) 50 éves Lovasi András csendesülős koncertje lesz.

Részletek alább...

[2016-12-07 06:45:34 feltöltő: Zsófi]

Jack hírek

Jack hírek
2017. elején fog napvilágot látni az új anyag, ami egy megosztott 7" bakelit lesz az ausztrál Meth Leppard zenekarral. Az anyag 6 dalt fog tartalmazni, könyörtelen grindcore/crossover zenével és velős társadalomkritikus/személyes szövegekkel. Az lemez itthon is beszerezhető lesz a zenekaron keresztül és Drinkin Bier In Bandana Records terjesztésében. Ízelítőként itt egy dal a közelgő anyagról, enjoy:
JACK.PUNK.HU www.facebook.com/jackgrindpunk jackgrindpunk.bandcamp.com

[2016-12-06 12:21:00 feltöltő: Zsófi]

Helyszínváltozás!!! - Hiss from the MOAT /I/, Corroosion /I/, Gore Thrower koncert

Helyszínváltozás!!! - Hiss from the MOAT /I/, Corroosion /I/, Gore Thrower koncert
Az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy sajnos technikai okok miatt nem tudják megtartani a Pincében a bulit, viszont sikerült új helyet találni az estére! Ezúton is köszönjük a befogadást az RS9 Pincenek! TEHÁT SENKI NE MENJEN A DRRPNCbe, a buli az RS9 Pincében lesz, ami ezen a címen található a belváros szívében: -->1075 RUMBACH SEBESTYÉN U. 9.<-- Az első koncert 21.30-kor fogja kezdetét venni a színházi előadás után. A Nadir sajnos nem fog fellépni a bulin! A kezdések: 21.30 - Gore Thrower 22.10 - Corroosion (I) 23.00 - Hiss From The Moat (I) Zenekari támogatás: 1000 forint Event: www.facebook.com/events/765390356897054/

[2016-12-03 15:53:06 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2017 - Hírek

Brutal Assault 2017 - Hírek
Következzen a második hírcsokor az új nevekkel! A svéd OPETH már több mint 20 éve kényezteti egyedi zenei világával a súlyos riffek és igényes prog témák kedvelőit, a brit SIKTH pedig (akik idén végre fellépnek) a prog djent rajongóit célozza meg stílusával. A többi zenekar sem nagyon szorul bemutatásra az extrém metal színtéren: ROTTING CHRIST (gothic black metal / Görögország), PRONG (crossover thrash / USA), DECAPITATED (tech death metal / Lengyelország) – ők speciális programmal készülnek fennállásuk 20-ik évfordulója alkalmából – DESERTED FEAR (death metal / Németország), TSJUDER (black metal / Norvégia), COUGH (sludge/doom / USA). Három új fellépő a core-zenék híveinek: az ausztrál THE AMITY AFFLICTION a metalcore-t ötvözi post-metal elemekkel, az amerikai CHELSEA GRIN a deathcore műfaj egyik meghatározó bandája, a WHILE SHE SLEEPS pedig egy igen erőteljes fellépéseket nyújtó brit metalcore-zenekar, mely műfajában az egyik legígéretesebb. Végül, de nem utolsósorban a fellépők között lesz a német KMFDM (industrial) és az amerikai WREKMEISTER HARMONIES, akiket így lehet jellemezni: (idézet következik) „Az utóbbi évek egyik legsúlyosabb és legizgalmasabb összművészeti kollektívája a JR Robinson vezette Wreckmeister Harmonies, amely egy letaglózó, drone-ból, posztrockból és ambientből varázslatos hangtájképeket és katartikus drámát építő zenekar”. brutalassault.cz/hu/ www.facebook.com/brutalassault.cz www.youtube.com/brutalassaultfest

[2016-11-25 15:16:10 feltöltő: Zsófi]

Dystopia – Megtekinthető a teljes Wacken Metal-Battle fellépés

Dystopia – Megtekinthető a teljes Wacken Metal-Battle fellépés
Életük egyik meghatározó élményévé vált ez a nyár, amikor kiderült, hogy megnyerték a Wacken Metal-Battle magyarországi döntőjét, nagyon örültek, habár nem nagyon tudták, hogy mi is vár rájuk. Tizenpár óra utazás pakolás, becsekkolás, szállás elfoglalás után léphettek fel a világot jelentő deszkákra a Wacken Headbanger színpadán.

Részletek alább...

[2016-11-21 17:13:16 feltöltő: Zsófi]

F.O.A. Fesztiválok és kísérőrendezvényeik 2016 ősz

F.O.A. Fesztiválok és kísérőrendezvényeik 2016 ősz
Izgalmas időszak elé nézünk, hiszen akárcsak a tavalyi évben, idén ősszel is több Fesztivál viseli magán a Full Of Anger nevet. Első körben november 26-án kerül megrendezésre a szokásos debreceni buli a Kaptár Music Club-ban 'VIII. F.O.A. Underground Metal Fesztivál' néven, előtte egy nappal pedig a Fesztivál hivatalos warm-up bulija lesz Nyíregyházán 'Tales Of A Crowhill Fest III. Autumn Edition + F.O.A. Fesztivál Warm-Up Show' néven a Pont Klubban.

Részletek alább...

[2016-11-21 15:36:41 feltöltő: Zsófi]

Dying Wish - 11 év után új lemez, ráadásul magyarul!

Dying Wish - 11 év után új lemez, ráadásul magyarul!
2016. november elején, a HammerWorld Magazin aktuális számának extra CD mellékleteként jelent meg a Dying Wish „Tükörország” című új albuma a Hammer Records gondozásában. A 9 friss dalt tartalmazó korong érdekessége, hogy 11 év lemezmentesség csöndjét megtörve ezúttal kizárólag magyar szövegekkel szólalnak meg a zenekar számai. Valamint, a tőlük megszokott súlyos, de melodikus death vonalat túlnyomó részben az extrém énekkel (is) kísért modern metal váltotta fel. A néhol progresszív elemeket sem nélkülöző, jó néhány helyen alapos billentyű aláfestést, kíséretet kapó dallamcentrikus, fülberagadó groove-okkal felvértezett, gitárcentrikus új szerzemények – aktuális üzenetként – a mai társadalmi, politikai visszásságokra reflektáló szövegeket kaptak, amelyek azonban minden esetben sikerrel kerülik el a klisés, valamint vulgáris megfogalmazást.

Részletek alább...

[2016-11-21 15:21:35 feltöltő: Zsófi]

FEZEN 2017- AZ ELSŐ NÉV: ALICE COOPER

FEZEN 2017- AZ ELSŐ NÉV: ALICE COOPER
Több mint 40 színpadon töltött év és közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött, 20 év után ismét hazánkban ad koncertet Alice Cooper! A rockikon természetesen még „csak” az első név a jubileumi fesztivál felhozatalából.

Részletek alább...

[2016-11-21 14:52:42 feltöltő: Zsófi]

Friss képek
Summer Breeze 2018
Brutal Assault 2018
Wacken 2018
Brutal Assault 2017
2017.04.26. Miss May I (USA), Thy Art Is Murder (AUS), Being As An Ocean (USA) - Dürer Kert
2017.02.21. Void Of Vision (AUS), Make Them Suffer (AUS), Betraying The Martyrs (FRA), Chelsea Grin (USA) - Dürer Kert
Véletlen képek
gallery/2011.09.04.drink_my_milk_tour_2011-vadvirag_tanchaz/DSC_0447.JPG
gallery/2014.08.07.brutal_assault_2014-1.nap~josefov_erod/DSC_0016.JPG
gallery/2015.08.05-08.brutal_assault_2015-part_1.~jaromer/DSC_0202.JPG
gallery/2016.05.28.grimcity-orion_dawn-blackmail-orient_fall-leukemia-inhale_me-amd-tango_underground~durer_kert/DSC_0548.JPG
gallery/2016.09.09.gore_thrower-don_gatto-kill_with_hate-insane~durer_kert/DSC_0173.JPG
gallery/2016.11.11.nest_of_plagues-project_for_a_better_dream-eradikal_insane-july_brings_oblivion~s8_underground_club/DSC_0174.JPG
Partnerekhttps://www.facebook.com/TukkerBookinghttps://brutalassault.cz/enhttp://withfullforce.dehttp://www.viharock.huhttp://www.hang-suly.huhttp://www.legendlifestyle.huhttps://www.facebook.com/phoenixmusichungaryhttps://www.facebook.com/pages/Shock-Ink-Tattoo/267697836596894