tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

DARKER THAN BLACK Fest Vol.1

DARKER THAN BLACK Fest Vol.1 Pucok Underground Club

2012-09-15 (szombat) Pucok Underground Club, Székesfehérvár

Lassan emberemlékezet óta nem volt olyan este Fehérváron, amelyen kizárólag a keményebb metal-szcéna képviseltetné magát. 2012. szeptember 15-én este 20:00 órától színpadon láthattok néhányat a feltörekvő generáció legígéretesebb metal bandáiból:
The Konstellation: Budapesti extrém metal, sok black riffel, ugyanakkor a death metal-ban rejlő brutalitás sem áll távol Oszlár bandájától. Két kislemez után szeptemberben végre eljön az idő, amikor helyreteszik a kisbolygókat "Order ov The Universe" címen megjelenő nagylemezükkel. www.facebook.com/TheKonstellation Klipp a Goldminer című dalhoz:
ScerrA: A 2009-ben semmiből felbukkanó ScerrA az ország egyik legígéretesebb bandája. A műfajfüggetlen gondolkodásmód rövid időn belül komoly sikereket hozott a budapesti ötösfogatnak. Szinte mindenhol jártak már az országban, most végre sikerült Fehérvárra is leszervezni őket. Legutóbbi anyagukon a városunkban komoly elismerésnek örvendő Török-Zselenszky Tamás is közreműködött. www.facebook.com/ScerrAOfficial Klipp az Imago című dalhoz:
Koncertklipp a Tövistánc című dalhoz:
Teurgia: A 2003-ban alakult pogány black metal zenekar már nagyobb elismerésnek örvend a műfajban itthon és külföldön egyaránt. Két nagylemezzel a hátuk mögött az este rangidős bandájának számítanak és mivel mostanában nem nagyon lehet őket színpadon látni, koncertjük igazi csemege lesz számotokra. www.facebook.com/pages/Teurgia/131778643518423 Egy rövid összeállítás a Teurgia történetéről:
Colddawn: A határmenti Ipolyságon alakult banda rendkívül jól keveri a slam-death és doom elemeket a blastbeat és a páratlan ütemek adta lehetőségekkel. Facebook-on ugyan még kevesen ismerik őket, lehengerlő színpadi teljesítményük és profizmusuk sokakat késztet majd headbangelésre. www.facebook.com/pages/Colddawn/114495911994116 Video az Ipolyságon többször megrendezett DrasticFest-ről:
Eradication: Remélhetőleg többen ismerik már ezt a nevet a városban. Aki esetleg mégsem lenne tisztában a 2004 óta először Stigma néven működő technikás death metal bandával, az ennél jobb alkalmat nem is találhatna a megbotránkozásra. A régi slágerek mellett a hamarosan megjelenő "Living in Sin without God" kislemez mind a négy fejkapkodós nótája el fog hangzani, amelyek reményeink szerint egy érett, nem csak brutális, hanem egy idegen dallamokkal és furcsa váltásokkal operáló zenekart mutathatnak be a közönségnek. www.facebook.com/eradicationhungary Előzetes a kislemezről: soundcloud.com/eradicationhun/eradication-false A fesztivál első felvonásának a Pucok Underground Club ad helyet. Külön köszönet Donátnak a rendkívül előnyös feltételekért, amely lehetővé tette, hogy a BELÉPŐ MEGVÁSÁRLÁSÁVAL KIZÁRÓLAG A ZENEKAROKAT TUDJÁTOK TÁMOGATNI! A jelenleg itthon uralkodó helyzetben nagyon nehéz koncertet szervezni, így ha tenni akartok az élőzene, a metal és a színvonalas szórakozás jövőjéért, gyertek el és érezzétek jól magatokat! A belépő sorszámozott, így annak megváltásával automatikusan részt vesztek a koncertek végén tartandó sorsolásban, ahol minden bandától két-két értékes ajándékot sorsolunk ki! Donát és a Pucok italakciókkal teszi számotokra még élvezetesebbé a szórakozást, így remélem minél többen ellátogattok a DARKER THAN BLACK fesztiválra.

20:00

600 Ft

https://www.facebook.com/events/424898534227899/

[2012-08-01 10:59 feltöltő: Zsófi]