tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Dungaree, The Fly, The Trousers, Ozone Mama

Dungaree, The Fly, The Trousers, Ozone Mama Ifjúsági Ház

2015-04-24 (péntek) Ifjúsági Ház, Szentes

2015-ben első ízben kerül megrendezésre a South-East Substance fesztivál a szentesi Graffiti Klubban. Az este fő fellépői két budapesti sztárzenekar, hazánk legnagyobb garázs-rock formációja, a The Trousers, valamint a ’70-es rockzenei világát új köntösben előadó Ozone Mama lesz. Vendégük a Dungaree és a The Fly lesz.
OZONE MAMA - www.facebook.com/ozonemamaband Újra úton az ország egyik legenergikusabb rockbandája! Dinamikus, könnyen befogadható rockzenéjük modern felfogásban adja vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Debütáló lemezükkel 2012-ben Fonogram-díjat nyertek, második anyaguk, a Freedom EP 'Go' című dalát a rádiók is játsszák. A 2013-as Hard Rock Rising nyertesei idén a hazai és a külföldi klubok, fesztiválok közönségét is felpörgetik. A tavaszi bulikon már a nyáron megjelenő nagylemezükről is bemutatnak egy-egy új dalt.
THE TROUSERS - www.facebook.com/thetrousers A garázsrock hazai zászlóshajója 2013-ban jelentette meg legutóbbi albumát, a "Freakbeat"-et, amely a 2010-es "Soul machine"-hoz hasonlóan Fonogram-díj jelölt lett, több zenei újságíró az év egyik legjobb rocklemezének nevezte. Az album egyik dalában nem kisebb név vendégszerepelt, mint Nicke Andersson (The Hellacopters, Imperial State Electric), és ráadásként a lemezt korábban beharangozó "Sister Sludge EP" borítóját is betiltották. A zenekar már következő nagylemezén dolgozik, mely ígéret szerint 2015 tavaszán lát majd napvilágot.
THE FLY - www.facebook.com/theflymusic A hazai pályán koncertező The Fly zenekar 2012-ben alakult, azóta többször voltak tagcserék, de mára egy stabil felállással zúznak a srácok. 2014 januárjában megjelent első kislemezük, ’Semmi sem a régi’ címmel. Szentesen viszont újdonságként a banda hamarosan készülő új EP-jének anyagát is bemutatja, a régebbi dalaikkal, illetve néhány feldolgozással együtt.
DUNGAREE - www.facebook.com/dungareeband A Dungaree az utóbbi időszakban villámcsapás szerűen robbant be a magyar zenei underground szférába southern-rock/grunge stílusú zenéjével. Új EP-jük, a ’Climb Out Of The River’ a zenei magazinok által is elismert kislemez lett, és a címadó dalt az MR2 is sugározta. A srácok ezt követően nem sokáig tétlenkedtek, minél hamarabb egy új zenei anyag elkészítésébe kezdtek, melynek dalaiból a szentesi koncerten is adnak ízelítőt.
Program: 19:00 Kapunyitás 20:00 DUNGAREE 21:00 The Fly 22:00 The Trousers 23:00 Ozone Mama

19:00

1000 Ft

https://www.facebook.com/events/651036781690221/

[2015-04-19 19:54 feltöltő: Zsófi]