tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Grave, Malevolent Creation, Krampüs

Grave, Malevolent Creation, Krampüs KVLT (ex-Vörös Yuk)

2015-11-28 (szombat) KVLT (ex-Vörös Yuk), Budapest

Az Ola Lindgren vezette svéd death metal intézmény Grave nemrégiben adta ki a tizenegyedik nagylemezét Out Of Respect For The Dead címmel, és jó hír, hogy november 28-án, tehát most szombaton be is mutatják a friss anyagot a budapesti KVLT-ban, méghozzá egy másik death metal intézmény, a szintén friss albumos amerikai Malevolent Creation társaságában. A bemelegítésről a veszprémi morbid grindcore alakulat, a Krampüs fog gondoskodni.
A Costin Chioreanu (At The Gates, Paradise Lost, Arch Enemy, vagy itthonról a Mörbid Carnage) által készített borítóba csomagolva érkezett október 16-án a svéd death metal egyik úttörőjének, a GRAVE-nek a legújabb nagylemeze "Out Of Respect For The Dead" címmel. Ola Lindgren gitáros/énekes, Mika Lagrén gitáros, Tobias Cristiansson basszer/énekes és Ronnie Bergerstål dobos tavaly ősz óta dolgozott a legutóbbi lemez, az igen jól sikerült, 2012-es Endless Procession Of Souls folytatásán. „Ez lesz az egész pályafutásunk egyik legdühösebb és leggonoszabb lemeze!” - nyilatkozta a zenekar. Hogy ez így van-e, azt élőben lehet tesztelni most szombaton. Grave: Mass Grave Mass hivatalos videó:
A floridai Malevolent Creation öt év után idén új nagylemezzel jelentkezett. A zenekar immáron tizenkettedik stúdióalbuma a Dead Man's Path címet kapta, mely szeptember 18-án jelent meg. A világ két legnevesebb, leghosszabb ideje fennálló death metal bandája tehát együtt indult a 'Death Raid Over Europe' körútra, hogy bemutassák új lemezeiket! Malevolent Creation: Blood Of The Fallen hivatalos dalszöveges videó:
Az estét a tavaly óta új énekessel operáló veszprémi morbid grindcore horda, a Krampüs fogja nyitni. Krampüs: Graveyard Blowjob:
a Hammer Concerts bemutatja: Grave, Malevolent Creation, Krampüs koncert 2015. november 28. szombat Budapest, KVLT Krampüs - www.facebook.com/Kramp%C3%BCs-131436373595895/ Malevolent Creation (USA) - www.facebook.com/malevolentcreation/ Grave (SWE) - www.facebook.com/GraveOfficial/ Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában. Jegylinkek: www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=16964&page=1 www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47524

19:00

4000 Ft / 5000 Ft

https://www.facebook.com/events/1471753673131702/

[2015-11-27 11:55 feltöltő: Zsófi]