tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Kell a barátság! - Koncert Lőrincz Tibi megsegítésére

Kell a barátság! - Koncert Lőrincz Tibi megsegítésére
Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy kialakult a Lőrincz Tibor énekes támogatására megrendezendő BARÁTSÁGKONCERT véglegesnek tekinthető műsora. 2016. szeptember 9-én, a budapesti Trafik Klubban gyűlnek majd össze a Stress együttes vezetőjének tisztelői, pályatársai és barátai. Némelyek nézőként, támogató barátként, némelyek szervezőként és technikusként, közülük sokan színpadra is fognak lépni, a pontban 19:00 órakor kezdődő öt órás jótékonysági bulin.
Az estet Mr. Basary (Örökség, Atilla Fiai Társulat, stb.) nyitja, aki pár HitRock és Mr. Basary Group klasszikust énekel majd zenészbarátai, zenészkollégái kíséretében. Utána bemutatkozik egy rendhagyó műsor, és egy gitártöréssel súlyosbított performance keretében az Udvarias Tömeggyilkos. Majd koncertet ad a Tombstone zenekar feloszlása után, idén alakult a Red Vision. Őket követi a Generális Rock Band és a GitárPont házi zenekara, a Zöld Csillag Jazz Kft, végül a pécsi Siberia zárja a programot. A zenekarok olyan neves sztárvendégek állítottak csatasorba, mint Ádám Tamás (Stress, Rock Fanatic), Csiga Sándor (BlackBox), Nagy Hunor Attila (Beatrice, Motörhand, stb.), Nagy Laci (Örökség, Korál Forever, stb.), Magyari Bandi (Mr. Basary Group), Szaládi Carlo (Rebel) vagy Szűcs Kálmán (Bronx, Pardon, stb.). A hangcuccot és a technikát Pásztor Tamás (Missió, Eszterlövészek, stb.) bocsátotta a barátok rendelkezésére. Az est díszvendége Som Lajos, a Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója.
A GitárPont felajánlása Lőrincz Tibor énekes támogatására: egy vadonatúj, 12 húros, akusztikus Washburn gitár, a zenészbarátok által „kissé összefirkálva”, magyarán a nívós hangszeren már most sok értékes dedikálás is található, de szeptember 9-én a Barátságkoncerten még jó néhány további művész is alá fogja majd írni. Kikiáltási ára, a hangszer bolti ára: nyolcvanezer, azaz 80000 magyar forint. A teljes bevétel Tibit illeti. Az ő kezébe kell majd leszámolni a pénzt. Aki a koncert napjáig legtöbbet ígéri érte, az viheti. Liciteket teljes polgári névvel, élő mobiltelefonszámmal és email-címmel a Barátságkoncert facebook-oldalán, vagy a helyszínen nyilvánosan lehet megtenni. www.facebook.com/events/261910724191951/ Mivel a TELJES bevételt Tibinek szándékozzuk átadni, senkinek sincs költségtérítés, benzinpénz, italfogyasztás, vagy egyéb ilyen-olyan levonások; ahogy értelemszerűen vendéglista sem lesz. Minden egyes fillér Tibi lakhatását és életkörülményeinek javulását szolgálja majd. Isten gazdag áldást kívánjuk neki! Mint ismeretes, a Stress frontembere, Lőrincz Tibi pár hónapja került kórházba, ahol sürgős szívműtéten esett át. Nemrég a rajongók és a pályatársak segítségét kérte a rockszakma jeles képviselőihez eljuttatott levelében: "Kedves Rockerek, pályatársaim, drága Barátaim! Bizonyára többen is tudjátok, hogy kétszer születtem. A közelmúltban a színpadról szólított el az Úr, majd úgy döntött, hogy visszaküld közétek. Gyógyulásom óta a kórházban lakom, innen indulok minden koncertre és ide térek 'haza'. Ha innen kikerülök, nincs hová mennem. Úgy alakult a sorsom, hogy egy barátom által felajánlott garzonba tudok beköltözni. Egy lakásba, ahol nincs víz, fűtés és villanyáram. Egy lakásba, ahol még ablakok sincsenek. A barátomtól nem várhatok több segítséget, de tőletek talán igen. Lakhatóvá kell tennem a lakást, de szerény jövedelmem még ételre is kevés. Egyetlen szenvedélyem a rockzene. Kérlek Benneteket, hogy segítsetek szorult helyzetemben. Csak Istenben és Bennetek van minden reményem. A felajánlásokat az alábbi számlaszámra tudjátok küldeni: 11773195-00329424 Barátsággal és köszönettel: Lőrincz Tibor énekes, Stress zenekar."

[2016-09-06 14:02 feltöltő: Zsófi]