tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Leecher - új klipp

Leecher - új klipp
A júniusi HammerWorld Magazin ingyenes CD mellékleteként jelent meg a szimfónikus metalt három csellóval játszó Leecher „Sightless” című lemeze a NAIL Records / Hammer Music gondozásában. A frontlányos budapesti csapat bemutatkozó albuma 13 angol nyelvű szerzeményt tartalmaz. A zenekar májusban az „All the Stars” dalhoz készült szöveges videóval jelentkezett, az előző hét elején pedig a „Fading” című nótájukhoz forgatott élőszereplős klipjüket mutatták be.
A kisfilmet a már több Tales of Evening videón is dolgozó Gerócs Balázs jegyzi, a rendezés és a vágás közös egyeztetés eredménye. Fading:
„A klip történetével igyekeztünk a dalra reflektálni – tudjuk, hogy sok klip nem teszi ezt, mi viszont úgy gondoltuk, hogy a Fading témája megérdemel egy videót. Ennek megfelelően a történet szerint is összevesznek a zenekar tagjai, hol máshol, mint egy klipforgatáson. Hogy pontosan min, az végig rejtély marad, de ez talán azt is sugallja, hogy amikor sikerül újra kibékülni, akkor ez már nem is számít. A forgatás legérdekesebb részét természetesen a tollpárnás részek képezték, ugyanis csak amikor széttéptük a párnát, akkor szembesültünk vele, hogy sokkal több toll van benne, mint elképzeltük, valamint az orrunkba is jutott a kisebbekből, és akkor nem beszéltem a forgatás utáni takarításról. A másik dolog, ami érdekes lehet, hogy szemfülesek észrevehetnek az All the Stars szöveges videóból származó újságokat. Ez egy tudatos döntés volt, hogy – bár a Fading témája kevéssé alkalmas a humoros-parodisztikus megközelítésre – valamilyen módon összekössük a két videót, és a jövőre nézve is tervezünk hasonló jelzésértékű gesztusokat.” A lemez a Metalshop kínálatában is megtalálható: www.metalshop.hu/advanced_search_result.php?keywords=leecher a Leecher honlapja: www.leechermusic.com a Leecher Facebook-oldala: www.facebook.com/leechermusic

[2016-09-06 13:34 feltöltő: Zsófi]