tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Ossian - Platinalemez a 30 év legszebb balladái, jubileumi buli!

Ossian - Platinalemez a 30 év legszebb balladái, jubileumi buli!
Alig két és fél héttel a megjelenését követően az Ossian „30 év legszebb balladái” című válogatáslemeze az aranylemez státusz után máris platinalemez!A zenekar teljes korszakából szemezgető kiadvány – elsőként a csapat történetében – csak kizárólag a MOL benzinkutakon kapható, rendkívül kedvező 999 Ft-os áron!
A Paksi Endre énekes vezette, idén 30. születésnapját ünneplő zenekar a jubileum tiszteletére válogatott össze eddigi pályafutásának legszebb lírai szerzeményeiből egy csokorra valót, szám szerint 19-et. A digipak csomagolásban megjelenő korongra került dalok egységes hangképet kaptak, ennek stúdiós munkálatait az Ossian legutóbbi három stúdiólemezének hangmérnöke, Varga Zoltán (SuperSize Recording) végezte. A CD-t árusító benzinkutak listáját alább találjátok: docs.google.com/spreadsheets/d/1o2Jseo6WiNiJ_ACHBHreRVKEkqImxhuV1ISBBbLkR40/edit#gid=2145179321 Mindeközben a szintén friss - a Régi láng című dalhoz készült - klip lassan eléri a 40 ezeres nézettséget!
A zenekar rendíthetetlenül zsebeli be az elismeréseket, hiszen a napokban a 2015-ös Lélekerő lemez is elérte a dupla platina lemez fokozatot! Mindeközben két hete uralja a MAHASZ listát is az Ossian. Az Ossian 30 éves jubileumi koncertje szeptember 10-én, a Barba Negra Track-ben kerül megrendezésre. Vendégként – mint ahogy öt évvel ezelőtt, a csapat 25. születésnapi buliján is – Kalapács József énekes (Kalapács, Omen, Pokolgép) és Szijártó Zsolt (Kárpátia, Omen, Akela, After Rain) gitáros lép fel néhány közösen előadott dal erejéig az est ünnepeltjeivel. A koncert vendégzenekara a Dalriada lesz. JEGYLINKEK: www.track.barbanegra.hu/ossian_20160910 www.metalshop.hu/product_info.php?cPath=49&products_id=17580 www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=47837 Jegyelővételi pontok: Barba Negra Track jegypénztár, Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince Az esemény oldala: www.facebook.com/events/278941325780901/ Az Ossian weboldala: www.ossian.hu Az Ossian Facebook-oldala: www.facebook.com/OssianOfficial

[2016-09-06 13:49 feltöltő: Zsófi]