tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Sequence hírek

Sequence hírek
A zentai illetőségű modern metálos, groove-os hardcore csapat október 24-én adta ki második klipjét a Riverside című dalukhoz. A klip két helyszínen készült. Egy beltéri koncertvideó, és egy kültéri partmenti, gyönyörű természetközeli kép jelenik meg a videóban, melyet az adai Pro Media cég készített.
A klip azt mutatja be, hogy milyen is egy élő Sequence koncert hangulata, szóval aki kedvet kapott hozzá, mindenképp nézze meg őket már csak a színpadról áramló energia miatt is.
A Sequence zenekar első lemeze egyébként Faith In Me címen jelent meg és digitálisan az Universal Musicnál terjeszti, így a különböző stream oldalakon is elérhető (Deezer, Spotify, iTunes, stb.) a YouTube-on kívül. A világhírű kiadó a GBOB nevű tehetségkutató romániai országos döntőjén találkozott a srácokkal, és a verseny másnapján ajánlott nekik szerződést. Az album kiadása után a zenekar nem gondolkodott sokat, máris egy 7 állomásos nemzetközi turnéra indult, amely 6 országot, és 3 fővárost érint. A turné záró koncertje Berlinben volt, ahol a GBOB tehetségkutató nemzetközi döntőjén szerepeltek. Linkek: www.facebook.com/bandsequence y2u.be/GCJE77y0dqo www.deezer.com/album/12519710 goo.gl/tEtNBu Rövid interjú a zenekarral a szegedma-hu- n: szegedma.hu/hir/szeged/2016/10/a-koncertek- tombolasat-es- a-tisza- szepseget-mutatja-meg-a- sequence-uj- klipje.html Videók: Bloodshed:
Riverside:

[2016-11-08 11:21 feltöltő: Zsófi]