tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Kettőnégy w/ Protest The Hero

Kettőnégy w/ Protest The Hero
A februári Protest The Hero koncert előtt kaptuk el a csapatot, ébredésük után 30 perccel. Megtudtuk, hogy miről énekelnek, hogyan olvasnak fel egy Petőfi verset, továbbá, hogy milyen hatással van rájuk Danika nagyapjának házipálinkája! Hétfőn pedig mindenkivel találkozunk a Gumizsiráfon! Videó: www.indavideo.hu/video/Kettonegy_-_Protest_The_Hero_2011 Blog: kettonegy.blog.hu/2011/10/28/kettonegy_protest_the_hero_2011

[2011-10-30 11:37 feltöltő: Zsófi]

Conan’s First Date – Demjén Rózsi feldolgozás

Conan’s First Date – Demjén Rózsi feldolgozás
A beszámíthatatlan szentendrei csapat nemrégiben készített egy videoklipet a Hogyan Tudnék Élni Nélküled című Demjén Ferenc feldolgozásukhoz.

Részletek alább...

[2011-10-30 11:35 feltöltő: Zsófi]

Slytract - indul a turné!

Slytract - indul a turné!
Hamarosan indul az első Slytract Európa turné a Demonical és a Volturyon társaságában. Október 28-án kezdödik Lengyelországban, Gdyniában. A turnénak lesznek magyarországi állomásai is (Pécs és Budapest), a dátumokat és helyszíneket a hivatalos plakáton találjátok, itt (www.facebook.com/event.php?eid=113215798784129) pedig lehet csekkolni az event facebook profilját.

Részletek alább...

[2011-10-30 11:32 feltöltő: Zsófi]

Megjelenik a Thrash In Black

Megjelenik a Thrash In Black
Csak eljött az ideje. Laci már nem érhette meg, de a lemezben lelke tovább él mindörökké. Ez lesz a Beyond leggyorsabb albuma. Laci halála után még rákerült egy plusz dal, ezzel is emlékezve a régi jó barátra, Babu testvérére, Bence apukájára és a banda dobosára.

Részletek alább...

[2011-10-30 11:30 feltöltő: Zsófi]

Tattoo Mánia TV hetedik adása Amanda Wesselman-val

Tattoo Mánia TV hetedik adása Amanda Wesselman-val
Íme az új Tattoo Mánia Tv rész! Páciensük Amanda Wesselman, Las Vegasból! A modell lány ruhacéget igazgat, van T-rexes tetkója, és rengeteget dolgozik! www.tattoomania.hu/tv/amanda-wesselman

[2011-10-28 00:52 feltöltő: Zsófi]

Szavazz kedvenc fesztiválunkra!

Szavazz kedvenc fesztiválunkra!
A Sziget ismét Európa legismertebb fesztiváljai közt mérkőzik az European Festival Awards "Legjobb Nagyfesztiválja" kitüntető címért. A végeredmény akár egy kattintáson is múlhat. Regisztrálj és szavazz a Szigetre: eu.festivalawards.com/vote!

Részletek alább...

[2011-10-25 23:05 feltöltő: Zsófi]

HétköznaPI CSAlódások hír

HétköznaPI CSAlódások hír
Miután a HétköznaPI CSAlódások zenekar október közepén egy koncertlemezzel jelentkezett „Három csapás, avagy a köztársaság utolsó lehelete” címmel, ami továbbra is ingyenesen hozzáférhető mind hang, mind képanyag formájában a banda weboldalán (www.hetkoznapicsalodasok.hu), természetesen koncertezésre indul. Október végén egyből három helyszínre is ellátogatnak, úgy mint: 2011-10-27 csütörtök, Budapest - Rocktogon (www.rocktogon.hu) 2011-10-28 péntek, Békéscsaba - Falka Rock Klub (www.falka.webatu.com) vendég: Mother Ticket 2011-10-29 szombat, Szentes - Graffiti Klub (www.graffitiklubszentes.gportal.hu) vendég: Gumicsizmás Gumicsirkék www.hetkoznapicsalodasok.hu www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok

[2011-10-25 22:34 feltöltő: Zsófi]

Dalriada hír

Dalriada hír
A Dalriada zenekar körül csak látszólag nagy a csend. Az ősz folyamán a lemezmunkálatok, dalírások folynak, illetve a Dalriadához szorosan kapcsolódó új projekten dolgozik a társaság nagy része, és rövidesen új weboldal illetve pólóminta is készül! A hazai koncertezést idén december 16-án kezdi a zenekar , méghozzá Pécsett, a sokak által üdvözölt Paddy and the Rats-el közös fellépések főpróbájaként a LochNesz és a Niburta zenekarokkal karöltve.

Részletek alább...

[2011-10-25 22:18 feltöltő: Zsófi]

III. MŰSZAK - NO.24.

III. MŰSZAK - NO.24.
Megjelent az októberi Nők Lapja! De ez ki a f.-t érdekel, amikor itt a friss III. MŰSZAK punk-rock-metal fanszőrzet is, nem igaz?! Interjú ügyosztály: Moby Dick, Superbutt, Last Memory. Evolúció: Pearl Jam. 2000-be érve: The Distillers, Stone Sour. Friss áru: Alice Cooper, Machine Head, The Head Cat, Postumus, Saltatio Mortis, Pearl Jam. A mellékletünk - melyet ezúttal a Takt Music gondoz - egy különleges háromoldalas kazetta: A: Drawing, B: Postumus, C: Predikator. Jó böngészést, jó kagylózást, ital, nők, balhé! Töltsd le most: www.myspace.com/iii.muszak

[2011-10-25 21:56 feltöltő: Zsófi]

Casketgarden - Előzetes, borító

Casketgarden - Előzetes, borító
Mivel mostanában sok zenekar megmondja már az előzetesekben mit kell gondolni a dalairól, lemezéről, a Casketgarden csak így szimplán, bármilyen leíró elemzés nélkül szeretné megosztani veletek az „The Estrangement Process” lemez egy dalának, nevezetesen az Unlike előzetes mixét: www.soundcloud.com/casketgarden/unlike-advance

Részletek alább...

[2011-10-19 22:14 feltöltő: Zsófi]

Till We Drop - Új dal a facebookon!

Till We Drop - Új dal a facebookon!
A budapesti Till We Drop egy újabb dalt tett elérhetővé Facebook oldalán (www.facebook.com/tillwedrop), It's Been Awhile címmel, a közelgő 'The Summer Triangle' nagylemezről, amelyet a Grindrise Fesztivál hatodik kiadásán mutatnak be, november 11-én.

[2011-10-18 19:17 feltöltő: Zsófi]

AGRÁR METÁL TÖRTÉNELEM!!!

Ezúton is szeretné a csapat megköszönni a RENGETEG szavazatot, ami az RTL Klubbos klipversenyt illeti! Örömmel jelentik, hogy immár toronymagasan, több, mint 1 MILLIÓ szavazattal a Disztraktor méltón vezeti e silányságot!!! Mindenki mentse le az ottani képernyőt, hogy közösen léphessünk fel nyilvánvaló bunda és megkülönböztetés miatt, ha ezek után nem ők nyerünk! Reméljük, átütő sikerük folytán kitapossák az utat valódi, értékes metálzenekarok előtt is, és természetesen sok sikert nekik is!

[2011-10-18 19:03 feltöltő: Zsófi]

Agregator hírek - Új kiadvány és évzárás

A sikeres erdélyi klubkoncertek és az indián nyarat búcsúztató tatabányai Death'n'Roll All Night fesztivál után kissé visszavonul a banda, hogy összerakják és rögzítsék legújabb dalaikat. Ezek lesznek a 2009-es Emberség lemez óta írt első új szerzemények, amelyeket már a 2011 elején csatlakozott Csóra Miklós és Horváth Gábor páros közreműködésével készülnek majd.

Részletek alább...

[2011-10-18 18:57 feltöltő: Zsófi]

Project For A Better Dream - Basszusgitárosok jelentkezzetek!!!

A Project for a Better Dream (dallamos) metalcore zenekar (link lent) keresi új basszusgitárosát! A már összeszokott csapat (átlag életkor 20-21) keresi ötödik tagját.

Részletek alább...

[2011-10-18 18:48 feltöltő: Zsófi]

HétköznaPI CSAlódások - "HÁROM CSAPÁS AVAGY A KÖZTÁRSASÁG UTOLSÓ LEHELETE"

2010-ben, töltötte be hazánk vezető punk zenekara, a HétköznaPI CSAlódások a huszadik életévét. Az oly sok mindent megért társaság ebből az alkalomból rögzítette is három az évi koncertjét és ezek anyagából válogattak össze most egy csokorra valót, azaz 21 szerzeményt, amely jól mutatja a zenekar sokszínűségét, és hogy jelenleg hol tartanak.

Részletek alább...

[2011-10-18 01:39 feltöltő: Zsófi]

Subscribe hírek

Biztonságban földet ért magánrepülőjük, melyet Eper vezetett, sikeresen megérkeztek Finnországból, ahol három bulit volt szerencséjük játszani kedves finn barátaik társaságában a Metallia Perkele turné keretein belül. A fellépések után a helyi erők vendégszeretetéből fakadóan még egy kis turistáskodásra, múzeumlátogatásra is maradt idejük, de természetesen mulatni is volt lehetőség.

Részletek alább...

[2011-10-18 01:32 feltöltő: Zsófi]

Mike Watt: Budapesten az And So I Watch You From Afar vendégeként!

Ugyan lélekben már többen is rákészülhettek arra, hogy 2011 nem feltétlenül tartogat már meglepetéseket, a november 3-án esedékes And So I Watch You From Afar-koncert mégis felborítja az előzetes számításokat, ugyanis az észak-ír zenekar vendégeként nem más teszi tiszteletét a Dürer Kertben, mint a The Stooges és a Minuteman soraiból is ismert Mike Watt.

Részletek alább...

[2011-10-18 01:08 feltöltő: Zsófi]

HOBO koncert - Búcsúzik a pécsi Ifjúsági Ház - Az utolsó nagykoncert

HOBO koncert - Búcsúzik a pécsi Ifjúsági Ház - Az utolsó nagykoncert
Pécs könnyűzenei élete és az Ifjúsági Ház történelme is, már a kezdetektől fogva összefonódott a Hobo Blues Band zenekarral. Az elmúlt évtizedekben Földes "Hobo" László a Kossuth-díjas művész számtalanszor, és mindig óriási sikerrel lépett fel Pécsett, így nem meglepő, hogy az Ifjúsági Ház ezt a produkciót választotta záró rendezvényének. A koncerten várhatóan majd Földes László több mint harminc éves életművének legkiválóbb gyöngyszemeit viszi színpadra.

Részletek alább...

[2011-10-18 00:28 feltöltő: Zsófi]

Hosszú az út a csúcsra (Tanfolyam a zenekarcsinálás alapkérdéseiről)

Hosszú az út a csúcsra (Tanfolyam a zenekarcsinálás alapkérdéseiről)
„Hosszú az út a csúcsra” (Tanfolyam a zenekari menedzsment alapkérdéseiről az Org4Org Egyesület szervezésében) A tanfolyam azoknak, a még pályájuk elején járó zenészeknek, zenekaroknak kíván segítséget nyújtani, akik szeretnének többet megtudni a zenei menedzsment alapvető kérdéseiről.

Részletek alább...

[2011-10-15 11:45 feltöltő: Zsófi]

Out Here - új Wrong Side Of The Wall klip

Out Here - új Wrong Side Of The Wall klip
Tavasszal jelent meg "Dinner At Your Place" címmel a Wrong Side Of The Wall EP-je, amit többek közt a zenekar weboldaláról is le lehet tölteni ingyenesen (www.wsotw.com).

Részletek alább...

[2011-10-14 14:03 feltöltő: rasztamas]