tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Sziget - Első fecskék: Jön a STONE ROSES, BJÖRK és SKRILLEX

Sziget - Első fecskék: Jön a STONE ROSES, BJÖRK és SKRILLEX
Bár a Karácsonyt követően még jó néhány zord hónap is vár ránk a legnagyobb 2012-es nyári fesztiválokig, már most látható, hogy igazán izgalmas nyárra számíthatunk Sopronban, Zamárdiban, és természetesen az Óbudai-szigeten. A Sziget Szervezőiroda 3 világsztárt varázsol a karácsonyfa alá: már biztos, hogy jövőre a Stone Roses, Björk és Skrillex is fellép Magyarországon! És ez még csak a kezdet...

Részletek alább...

[2011-12-16 06:36:52 feltöltő: Zsófi]

The Embodied - Magyar dobos a svéd zenekar élén!

The Embodied - Magyar dobos a svéd zenekar élén!
Az igazi, szívből és lélekből szóló metálzene otthona minden bizonnyal észak. A The Embodied zenekar is ezt a hagyományt viszi tovább, a klasszikus heavy metál, és a pörgősebb death metál dallamos esszenciájával. A közép svédországi zenekar 2006-ban alakult meg Jönköping városában, s egy pillanatra sem álltak meg azóta.

Részletek alább...

[2011-12-15 20:35:21 feltöltő: Zsófi]

DVD-n a Subscribe dupla teltházas MüPa-koncertje

DVD-n a Subscribe dupla teltházas MüPa-koncertje
A júniusi, dupla teltházas MüPa-koncertjét jelentette meg DVD-n a Subscribe a napokban. Az Áthangolva című kiadvány két lemezt tartalmaz: az egyiken hanganyag, a másikon pedig videófelvétel található. A Fonogram-díjas zenekar zongoristája és két énekese december 18-án, vasárnap a Budapest Jazz Clubban áll színpadra, ahol Subscribe Light néven a DVD-s felvétel hangulatából ad ízelítőt.

Részletek alább...

[2011-12-15 06:30:18 feltöltő: Zsófi]

Visszafordíthatatlan - A Flúg új kislemeze december 23-tól elérhető!

Visszafordíthatatlan - A Flúg új kislemeze december 23-tól elérhető!
Két év után jelentkezik új hanganyaggal a Flúg. A Visszafordíthatatlan névre keresztelt kislemez december 23-án este 19 órakor kerül majd ki a zenekar Facebook profiljára. A lemez, melyet a SuperSize Recording stúdióban rögzítettek, három dalt tartalmaz, egy angol, egy magyar illetve egy radio edit verziót.

Részletek alább...

[2011-12-15 06:07:52 feltöltő: Zsófi]

Orient Fall - Itt a várva várt EP!

Orient Fall - Itt a várva várt  EP!
Hosszas várakozás után végre teljes terjedelmében elérhető a budapesti Orient Fall legújabb EP-je. A sok kedvcsináló előzetes után az 5+1 dalt tartalmazó, Where The Pressure of Duty Leaves Off /The Challenge of Excellence Begins című anyag meghallgatható a csapat Bandcamp oldalán (orientfall.bandcamp.com/album/where-the-pressure-of-duty-leaves-off-the-challenge-of-excellence-begins), illetve mert a Bandcamp oldalukon a letöltési lehetőség megszűnt, aminek az az egyszerű oka, hogy a rendelkezésre álló keretet már az első 12 órában átlépték, ideiglenes megoldásként azok számára, akik nem óhajtják kétes orosz oldalakról töltögetni vagy épp egy euróért megvásárolni a lemezt az alábbi linkről tudják magukévá tenni: www.multiupload.com/1TNRRXCOIJ

Részletek alább...

[2011-12-13 22:05:01 feltöltő: Zsófi]

Casketgarden - Újabb dal a negyedik lemezről, előrendelés

Casketgarden - Újabb dal a negyedik lemezről, előrendelés
A „The Estrangement Process” lemez kiadása egy pici produkciós csúszás és az Edge/Hammer kiadóval való megegyezések miatt 2012 februárjára csúszott.

Részletek alább...

[2011-12-13 13:14:47 feltöltő: Zsófi]

A Foo Fighters mégiscsak velünk lesz!

A Foo Fighters mégiscsak velünk lesz!
A 2011-es Sziget Fesztivál – utólag már egyértelmű – nem annyira a fellépők miatt szerveződött izgalmasan, hanem mert az utolsó pillanatig nyitott volt a kérdés, a legtöbbek által vágyott Foo Fighters eljön-e, vagy sem. Sajnos végül nem jöttek, de sokaknak vigaszt jelenthet, hogy karácsonyra meglephetik magukat (és szeretteiket) az együttes frontemberének, Dave Grohlnak az izgalmas és mindent behálózó élettörténetével, melyből értelemszerűen az FF-ről is mindent megtudhatnak.

Részletek alább...

[2011-12-13 12:31:11 feltöltő: Zsófi]

Omen - készül az új album!

Omen - készül az új album!
November közepén elkezdődtek az Omen új lemezének felvételei. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, dupla album készül, és a második lemezre néhány régebbi Omen nóta fog felkerülni, szimfonikus hangszerelésben. A zenekar a munkálatok minden mozzanatát fotókkal és videofelvétellel dokumentálja, most a dobfelvételből kapunk egy kis ízelítőt:

[2011-12-13 12:27:42 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres hírek

Elkészült a zenekar új videó klipje a MindStream lemezükhöz,aki még nem látta csekkolja:
December elején megjelent a Hammer World mellékleteként az új EP is, a DigitalStream 12 nótával.

Részletek alább...

[2011-12-13 12:23:47 feltöltő: Zsófi]

Jó szándék kövei/Deal Broker - Dupla Blind Myself-klippremier

Jó szándék kövei/Deal Broker - Dupla Blind Myself-klippremier
A Blind Myself egyszer már készített klipet Gróf Balázs képregényrajzoló-rajzfilmessel. A Lost In Time ráadásul nemzetközileg is sikeres lett, köszönhető a benne felbukkanó sok sztárnak. Hogy ilyen lesz-e a most bemutatott Jó szándék kövei nem tudjuk, mindenesetre az eredetileg magyar nyelven készült dal angol verziójához (Deal Broker) is készült külön videó, igaz, csak pár apró eltéréssel a magyarhoz képest.

Részletek alább...

[2011-12-09 05:06:44 feltöltő: Zsófi]

MEGJELENT: Anger Control - deviANT új demo

MEGJELENT: Anger Control - deviANT új demo
Megjelent a füzesgyarmati deviANT zenekar legújabb, második hangzóanyaga az Anger Control!!! Az öt számot tartalmazó demoanyag felvételei a kecskeméti Origo Stúdióban készültek, Cserny Bogi Kálmán hangmérnök bábáskodása mellett, csak úgy mint az előző lemez, ám a keveréshez, és mastereléshez egy igazi profit választottak a Denevér Stúdió vezéralakját Cserfalvi Töfi mestert, egyenesen a Szolnoki Denevér Stúdióból.

Részletek alább...

[2011-12-09 05:03:03 feltöltő: Zsófi]

Gitárosok, és gitározni vágyók figyelem!

Gitárosok, és gitározni vágyók figyelem!
Megjelent Kállai János Rocksuli című, kezdő gitárosok részére összeállított tankönyve. Kállai Jánosnak a K3 zenekar frontemberének, gitárosának eme tankönyve az alapfokú zeneiskolai oktatásban kiválóan alkalmazható, mely gyakorlatokkal és dalokkal egyaránt színesített tananyag.

Részletek alább...

[2011-12-06 16:44:16 feltöltő: Máté]

Another Dawn Comes - Jövöre új EP!

Another Dawn Comes - Jövöre új EP!
Lassan magunk mögött hagyjuk 2011-et. A budapesti Another Dawn Comes nagyon sok szép pillanatot köszönhet nektek ebben az évben, és remélik, hogy ti is hasonló jó élményekkel tértetek haza a koncertjeikről. Megjelent idén az első kiadványuk is, az Emerging Beast-es fiúkkal együtt összehozott SPLIT lemez.

Részletek alább...

[2011-12-04 18:15:41 feltöltő: Zsófi]

HAMMERWORLD - A jövő héten érkezik a decemberi számuk!

HAMMERWORLD - A jövő héten érkezik a decemberi számuk!
A jövő héten jelenik meg a HammerWorld magazin december-januári száma, 116 oldalon, Dream Theater és Black Veil Brides poszterekkel, változatlan áron, két extra melléklet CD-vel, a Lovreck zenekar Lélek-gyilkos című debütáló albumával, valamint a Cadaveres digitalStream CD-jével.

[2011-12-03 14:53:34 feltöltő: Zsófi]

Kettőnégy ifjú titánokkal

	Kettőnégy ifjú titánokkal
A Kettőnégy eheti adásában ifjú titán zenekarok mutatkoznak be, úgyismint a Brainlust, The Sharon Tate, Octahed, Our Youth, Another Dawn Comes, Orient Fall. Beszélgetnek a metál jelenlegi és jövőbeni szituációjáról. Körkapcsolás a magyar undergroundból. Figyeljétek a Kettőnégyet, hiszen decemberben az indavideo.hu-n ők a hónap profilja, ennek kapcsán rengeteg érdekességgel készülnek! A blogot is érdemes figyelni, nyereményakciók következnek, ezen a héten pédául a Danko Jones bulira nyerhettek jegyeket. Videó: indavideo.hu/video/Kettonegy_-_Ifju_titanok_es_a_metal_jovoje Blog: kettonegy.blog.hu/2011/12/02/kettonegy_ifju_titanok_es_a_metal_jovoje

[2011-12-03 12:39:23 feltöltő: Zsófi]

Sziget szavazás

Sziget szavazás
December 6-ig még lehet szavazni Európa Legjobb Fesztiváljára. A versenyben a nagyfesztiválok kategóriában ott a mi Szigetünk is, ami jó eséllyel indul a legjobbak versenyén, de még egy adag szavazatra szükség van. Szavazni pedig itt lehet: eu.festivalawards.com/vote/ S itt a Sziget-gyors, egy kis ízelító az idei Szigetből:

[2011-12-03 11:41:10 feltöltő: Zsófi]

Sear Bliss - Eternal Recurrence

4 évvel a The Arcane Odyssey album megjelenése után a Candlelight Records-nál 2012.01.23-án megjelenik a Sear Bliss hetedik albuma Eternal Recurrence címmel. A felvételeken az együttes klasszikus korszakának nevezhető, eredeti felállású zenekar játszik.

Részletek alább...

[2011-12-02 06:58:04 feltöltő: Zsófi]

Rockmaraton Fesztivál 2012

Rockmaraton Fesztivál 2012
Eljön az UTOLSÓ Rockmaraton! Itt van a pillanat, amiről nem hittük, hogy valaha is eljön. 22 évvel ezelőtt indult útjára Magyarország legrégebbi és legnagyobb ROCK fesztiváljának története, és elérkezett a nap, hogy bejelentsük ez a történet a végéhez ért. 2012-ben az Apokalipszis évében, a világ pusztulása előtt kerül megrendezésre az UTOLSÓ Rockmaraton fesztivál.

Részletek alább...

[2011-12-02 06:52:19 feltöltő: Zsófi]

Tattoo Mánia TV nyolcadik adása Sara Fabellel

Tattoo Mánia TV nyolcadik adása Sara Fabellel
Elkészült a Tattoo TV legújabb adása. Főszerepő: Sara Fabel - finn grafikus-modell, aki Ausztráliában éli napjait. Zene: Ruby My Dear, a nu-school breakcore és glitch nagy francia fenegyereke! Videó: www.tattoomania.hu/tv/sara-fabel

[2011-12-02 06:50:03 feltöltő: Zsófi]

Mosfet - Tavaszi kollekció!

A viccet félretéve elkészült a Mosfet zenekar vadonatúj póló design-ja, annak apropóján, hogy hamarosan megjelenik a Deathlike Thrash 'n' Roll című legfrissebb kiadványuk is. Néhány héten belül megrendelhetőek lesznek a Refused kiadó honlapján a shop menüpontban. www.mosfet.at www.refusedrecords.com

[2011-12-02 06:45:24 feltöltő: Zsófi]

Friss képek
Summer Breeze 2018
Brutal Assault 2018
Wacken 2018
Brutal Assault 2017
2017.04.26. Miss May I (USA), Thy Art Is Murder (AUS), Being As An Ocean (USA) - Dürer Kert
2017.02.21. Void Of Vision (AUS), Make Them Suffer (AUS), Betraying The Martyrs (FRA), Chelsea Grin (USA) - Dürer Kert
Véletlen képek
gallery/2011.11.13.dead_lay_waiting,inarcadia-rocktogon/DSC_0130.JPG
gallery/2014.01.04.cannonball-beholder-we_still_believe-bandanas-hortobagy_hardcore_crew-dolor-kek_yuk/DSC_0271.JPG
gallery/2014.07.11.iv_tattoo_the_sun-durer_kert/DSC_0505.JPG
gallery/2014.07.31-08.02.fezen_fesztival_2014-szekesfehervar_mav_palya/1.jpg
gallery/2015.02.14.makeshift_promise-fake_shakes-hanoi-hightower~kvlt/DSC_0298.JPG
gallery/2015.07.23.xi.szar_fesztival_2015~szabadszallas/DSC_0114.JPG
Partnerekhttps://www.facebook.com/TukkerBookinghttps://brutalassault.cz/enhttp://withfullforce.dehttp://www.viharock.huhttp://www.hang-suly.huhttp://www.legendlifestyle.huhttps://www.facebook.com/phoenixmusichungaryhttps://www.facebook.com/pages/Shock-Ink-Tattoo/267697836596894