tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Fishing on Orfű 2012

Fishing on Orfű 2012
Közzétette zenei programját a 2012 június 21-23 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű. A legfontosabb hazai előadók mellett idén friss és izgalmas külföldi fellépőket is bemutat az egyik legkedveltebb hazai fesztivál.

Részletek alább...

[2012-04-04 06:54 feltöltő: Zsófi]

Zenekari beszavazás - Rockmaraton Fesztivál

Zenekari beszavazás - Rockmaraton Fesztivál
Minden évben rengeteg feltörekvő zenekar jelentkezik a Rockmaratonra, hát most az utolsó bulin végre nekik is fellépési lehetőséget biztosítunk. A Rockerek.hu színpad programját idén szinte teljes egészében a közönség rakhatja össze. Összesen 25 zenekar koncertjéről dönthet majd a publikum.

Részletek alább...

[2012-04-04 06:49 feltöltő: Zsófi]

Lies hírek

Lies hírek
Pontosan egy évvel a legelső demó megjelenése után, április 12-én kerül nyilvánosságra a holland Lies! Nineties címet viselő 7 számos új EP-je. A dalok agresszív hardcore és brutális metalcore keverékei. Letölthető lesz az anyag a banda hivatalos oldalain ingyenesen a megjelenés napjától.

Részletek alább...

[2012-04-03 06:39 feltöltő: Zsófi]

El Pollo Loco hírek

El Pollo Loco hírek
Március 24-én megkezdte a koncertezést a győri El Pollo Loco a vadonatúj EP megjelenése után. A zenekar életében példátlan nagyságú 3 hónapos szünet okát egy tagcsere, valamint az ebből következő stúdió felvételek elnyúlása okozta. Az EP két részes lesz, a most kiadott Supervise I. után nyár végére várható a Supervise II., ami tervek szerint szintén négy tételt fog tartalmazni. A stúdiózás augusztusban kezdődik, a zenekar az eddigi anyagokhoz hasonlóan változatos anyagot ígér, természetesen megtartva az eddig megszokott stílust is.

Részletek alább...

[2012-04-03 06:11 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault hírek

Brutal Assault hírek
A grindcore brit úttörői, a nemrég hazánkban is járt NAPALM DEATH, a New Orleans-i sludge metal legenda, vagyis a CROWBAR, továbbá a francia shoegaze jeles képviselője, az ALCEST is a fellépők sorát gazdagítják a 2012-es Brutal Assault Fesztiválon. www.myspace.com/brutalassaultcz www.facebook.com/brutalassault.cz www.youtube.com/brutalassaultfest last.fm/event/2026413 brutalassault.cz/hu/

[2012-04-03 06:00 feltöltő: Zsófi]

As Enemies Arise - Ingyen EP és új klip

As Enemies Arise - Ingyen EP és új klip
A holland dallamos hardcore-t játszó As Enemies Arise ingyen letölthetővé tette legújabb, Grief című EP-jét, és elkészítettek hozzá egy videót is a címadó dalra. A klipet Tim Engelaar és Gideon Kessler rendezte, amit itt tudtok megnézni:
és az EP innen tölthető: www.asenemiesarise.net/

[2012-03-30 20:25 feltöltő: Zsófi]

Human Error - Megjelent az új kiadvány!

Human Error - Megjelent az új kiadvány!
Bloody History Bloody Today címmel megjelent az új Human Error digipack CD! Az exkluzív csomag három kislemez dalait (Ten Reasons 7", LIVSTID split 7", BLACK HOLE OF CALCUTTA split 7") és egy bónusz dalt tartalmaz, összesen 22 számot. A CD 1500 forintért vásárolható meg a koncerteken és a zenekartól. Jövő héttől a Wave lemezboltban is kapható lesz, és továbbra is megrendelhető a disbeatrawpunk@gmail.com email címen.

[2012-03-30 06:51 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres hírek

Cadaveres hírek
Pár nap múlva felkerül végre a Twenty-Twelve klipje a budapesti bulijuk eseményének az oldalára - ott lesz a régen megígért premier! Tehát érdemes benézni néha az eseményhez, ígérem nem fogjátok megbánni.....:-) ...és aki szeretne szerepelni egy igazi klub bulis koncert klipben, itt a vissza nem térő alkalom!!!!!!:-) Facebook event: www.facebook.com/events/370906426276216/

[2012-03-29 23:41 feltöltő: Zsófi]

Napalm Death - A teljes pesti koncert videón!

Napalm Death - A teljes pesti koncert videón!
Aki lemarad volna most megnézheti teljes terjedelmében a Napalm Death március 26-án a Club 202-ben adott koncertjét. A csapat idén van 30 éve a színpadon, bár a tagok az évek folyamán cserélődtek, azért ez igen komoly teljesítmény. A videót itt tudjátok megnézni:

[2012-03-29 23:14 feltöltő: Zsófi]

Dryvia hírek

Dryvia hírek
A 2010-ben alakult egri csapat, a Dryvia bejelententette, hogy a zenekar és Gali Péter basszusgitáros útjai szétváltak. Az okokról nem szeretnének különösebb információkat megosztani, de mint minden változás, ez is egy új dolgot eredményezett: a Drívia legújabb tagja nem más ugyanis, mint Pászti-Nagy Viktor, akivel korábban már a Past Come Present nevű bandában találkozhattatok, és újult erővel folytatják a munkát!

[2012-03-29 23:04 feltöltő: Zsófi]

Overcast - Törjön szét! EP

Overcast - Törjön szét!  EP
Április 5-én este 8 órakor, a Soundcloud-on teszi publikussá új EP-jét az Overcast. A zenekar még 1999-ben alakult és a 2000-es évek elején sok sikeres koncertet adott országszerte. 2001-ben jelent meg az első hangzóanyaguk, Sötétségben címmel. A zenekar 2004-ben feloszlott majd 2008-ban újjáalakult és a 2011-es tagcseréket követően újra helyet követel magának a magyar rockzenei életben. A most megjelenő EP , a Törjön szét! négy dalt tartalmaz: Ego, Mindig, Örömlány, Törjön szét.

Részletek alább...

[2012-03-29 22:58 feltöltő: Zsófi]

Headbang, party és kávéházi hangulat együtt a Fezen-en

Headbang, party és kávéházi hangulat együtt a Fezen-en
Jazz, folk, elektro, rock és metál augusztusban Székesfehérváron Teljesíti fesztiválozói kívánságát a FEZEN: a Kreator hoz német thrasht, és egy vadiúj korongot a fesztiválra. Erős táncszekcióval indul a nulladik nap Fehérváron: Ferenczy György és a Rackajam a soul, a blues és a rock ’n’ roll szívbe fészkelődő és sejtekbe hatoló elegyével a puszták szabadságát és az otthonos blueskocsmák hangulatát egyszerre idézi meg.

Részletek alább...

[2012-03-29 22:25 feltöltő: Zsófi]

III. MŰSZAK - NO.29.

III. MŰSZAK - NO.29.
"Ez aztán király lesz, a macska rúgja meg!" - mondja az egyik rokker. "A mellékletes és a melléklettelen verziót is lehúzom!" - reflektál a másik hínárhajú. És milyen igazuk van! A III. MŰSZAK NO.29. megérkezett, és bűn nem letölteni! Benne: Napalm Death, Motörhead, Vendetta és Desecravity az interjú ügyosztályon, Prosectura az Evolúcióban, 36 óra pogó beszámoló az Élő rokkban, Wizo, Warpigs és Ugly Kid Joe az Azok a boldog 90-es években, valamint Corrosion Of Conformity, New Found Glory és Therapy? a Friss áruban. A kazettamelléklet meg olyan földalatti, hogy még azok a sznobok is összecsinálják magukat, akiknek a Műszak egy ménsztrím pletykalap. Le a kalappal! Tölts, böngéssz, élvezkedj: www.myspace.com/iii.muszak

[2012-03-29 22:20 feltöltő: Zsófi]

A világ legjobb tánczenéi a Szigeten

A világ legjobb tánczenéi a Szigeten
Összeállt a Sziget 2012 világzenei programja, mely 120% tánczenével veszi ki a részét a jubileumi fesztivál kínálatából. Az eddigi négy helyett napi öt fellépő nyújtja a világ legjobb tánczenéit öt napon át. Az idén – a táncos pörgést hangsúlyozva - World Music Party Stage néven jelentkező népszerű helyszínen ott lesz az eredeti felállású The Pogues illetve Goran Bregovic és Emir Kusturica bandája, jön a Shantel & Bucovina Club Orkestar s a hazai felhozatalban a PASO, a Besh o droM és a Quimby. És még egy jó hír: a világ első számú világzenei magazinja, a Songlines a műfaj top fesztiváljai közé sorolta ismét a Szigetet.

Részletek alább...

[2012-03-29 22:14 feltöltő: Zsófi]

Az A38 és a Lángoló Gitárok bemutatja: Saint Vitus (USA)

Az A38 és a Lángoló Gitárok bemutatja: Saint Vitus (USA)
Július 4-én az A38 fedélzetén lép fel a doom és a stoner legnagyobb hatású zenekara, a Saint Vitus. A Wino vezette zenekar hét év után új nagylemezzel jelentkezik áprilisban (egy új dal már meg is hallgatható az alábbi linken - www.facebook.com/pages/Season-of-Mist/49433279807?sk=app_178091127385), így ez ad apropót a rég várt turnéra, amely fővárosunkba is eljuthat, és ennek örömére egy igazi doom-csúcstalálkozó kerekedik majd ki az estéből, hiszen a Wall Of Sleep, a Magma Rise és a Sunday Fury fogja bemelegíteni a hangulatot a műfaj egyik legnagyobb legendájának. Ennek jegyében a program is hozni fogja mindazt a füstös eleganciát és negédes kábulatot, amit nem csak a zenekartól, hanem a műfajtól is érdemes volt várni az elmúlt három évtizedben, így akinek valaha is szívügye volt a komótos riffek hipnotikus összeolvadása, bizonyosan ott lesz majd a 'Hajón.

[2012-03-28 22:41 feltöltő: Zsófi]

Indul a Hegy Karriergyár

Indul a Hegy Karriergyár
A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén a fesztiválpiacon egyedülálló új programhelyszínnel jelentkezik. A Hegy’ Karriergyárban fesztiválon Magyarországon először jelennek meg önálló helyszínen gyakornoki programok, HR-üzenetek és a munkavállalók lojalitásának erősítését célzó aktivitások. Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényén „nem nyakkendős közegben” találhatnak egymásra leendő gyakornokok, potenciális munkavállalók, munkáltatók, kkv-k, nagyvállalatok, az állami szektor képviselői, HR-esei, oktatási intézmények, pályázók és az üzleti élet szereplői a Hegy’ Karriergyárban.

Részletek alább...

[2012-03-28 22:31 feltöltő: Zsófi]

Egymilliós fődíjjal indul a Hangfoglaló Magyarország 2012

Egymilliós fődíjjal indul a Hangfoglaló Magyarország 2012
Páratlan méretű könnyűzenei tehetségkutató-sorozat indul májusban Hangfoglaló Magyarország 2012. néven, amelyre hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek. A verseny fődíjának nyertese egymillió forint értékben hangszereket és hangtechnikai eszközöket kap, és külön díjazzák a legkiemelkedőbb hangszeres zenészeket, komponistákat és a közönség kedvencét is.

Részletek alább...

[2012-03-28 22:24 feltöltő: Zsófi]

Project For A Better Dream - Teljes koncert videó

Project For A Better Dream - Teljes koncert videó
Felkerült a Youtube-ra a budapesti Project For A Better Dream 2012. 02. 25-én Dunaszerdahelyen felvett koncertvideója. A kamerát Barabás Levente kezelte, és a vágást a banda dobosa, Kenesei Kristóf követte el. A 33 perces buli videóját ezen a linken nézhetitek meg:

[2012-03-28 20:38 feltöltő: Zsófi]

III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012

III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012
Elődöntők a láthatáron! 5 helyszín, 5 alkalom, közel 60 zenekar… Te oTt lESzeL?! A III. „Kelet Underground Tehetségkutató” rockzenei verseny ismételten sikeres zenekartoborzás után elérkezett az elődöntős megmérettetések lebonyolításához. A közönség most is többnyire ingyen élvezheti a koncerteket.

Részletek alább...

[2012-03-28 06:50 feltöltő: Zsófi]

A Phoenix Music Hungary és a Dürer Kert bemutatja: Veil Of Maya (USA)

A Phoenix Music Hungary és a Dürer Kert bemutatja: Veil Of Maya (USA)
Május 14-én ismét Budapestre látogat napjaink egyik legizgalmasabb deathcore zenekara, a Cynic és Death hagyományán kinevelődött Veil Of Maya, akik új lemezüket, az Eclipse-et mutatják majd be. Az album producere az a Misha Mansoor volt, akinek a nevét már nem csupán azért illendő megjegyezni, mert az úriember a Periphery gitárosa, hanem azért is, mert a minőségi djent (és djent-közeli) hangzás egyet jelent a nevével. Ez szerencsére az egész turnéról elmondható, hiszen a Veil Of Mayát két kiadótársa, a februárban nálunk járt Betraying The Martyrs, valamint a pop-punk és metalcore-elemekkel is kísérletező Structures is elkíséri, ám a műfaj igazi ínyencei bizonyára annak fognak örülni, hogy hazai színpadon is bemutatkozik a tavalyi év egyik legnagyobb durranása, a Vildhjarta, valamint a Mediaskare szárnyai alatt ténykedő Volumes is bemutatkozik majd hazai színpadon, így biztos, hogy aki szeretne lépést tartani a metal napjaival, egyben megismerni a műfaj jövőjét, annak a Dürerben lesz a helye.

[2012-03-28 00:38 feltöltő: Zsófi]