tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Tisztán A Cél Felé interjú

Tisztán A Cél Felé interjú
Június 29-én Budapesten a Dürer Kertben került megrendezésre a II. Eger Hardcore Family Fesztivál, ahol a backstage-ben beszélgettem Magyarország egyetlen Krisna-tudatos hardcore csapatával, a Tisztán A Cél Felé teljes legénységével. A videót itt tudjátok megnézni:

Részletek alább...

[2012-08-01 17:21 feltöltő: Zsófi]

The Sharon Tate interjú

The Sharon Tate interjú
Június elején a Dürer Kertben találkoztunk a The Sharon Tate legénységével, akik akkor még lelkesen válaszoltak kérdésinkre, és bizakodva tekintettek a jövőbe. Mára sajnos napvilágot látott, hogy a zenekar nem kívánja tovább folytatni a közös munkát, de reméljük, hogy mégsem ez lesz a végleges döntés... A videót itt tudjátok megnézni:

Részletek alább...

[2012-07-31 19:37 feltöltő: Zsófi]

Betraying The Martyrs interjú

Betraying The Martyrs interjú
Május 14-én ismét hazánkban járt, immár harmadszor, a francia Betraying The Martyrs. A buli előtt találkoztunk Viktorral és Aaron-nal, akik meginvitáltak minket a buszukba, és beavattak minket többek között a turnézás rejtelmeibe, gyönyöreibe. A videót itt tudjátok megnézni:

Részletek alább...

[2012-07-03 17:09 feltöltő: Zsófi]

One Reason To Kiss interjú

One Reason To Kiss interjú
Május 5-én a Kék Yukban tartott bulijuk után találkoztunk, és beszélgettünk a budapesti One Reason To Kiss zenekar teljes létszámban felsorakozott tagjaival. A rendkívül jó hangulatú interjút itt tudjátok megnézni: Reméljük, hogy ti is legalább annyira élvezni fogjátok, mint mi! :)

Részletek alább...

[2012-05-29 11:33 feltöltő: Zsófi]

Orient Fall interjú

Orient Fall interjú
Egy napfényes szombati napon találkoztunk a budapesti Orient Fall két tagjával, Buzás Krisztiánnal (ének) és Szomolányi Balázzsal, nekik tette fel Takács Máté a kérdéseinket az új Ep-ről, a videóról, és még számos izgalmas részletre is fény derül... A videót itt tudjátok megnézni:

Részletek alább...

[2012-05-13 19:58 feltöltő: Zsófi]

Skizotype interjú

Skizotype interjú
A Skizotype nem töltötte tétlenkedéssel az elmúlt évet, kijött a bemutatkozó első albuma a pesti industrial zenekarnak, ami ráadásul szinte teljesen házi körülmények között készült. A banda rengeteg fajta stílust ötvözz és formál egy komplex egészé, a munka hátteréről és folyamatáról faggattam ki a srácokat…

Részletek alább...

[2012-04-12 23:26 feltöltő: Szilárd]

Nikson interjú

Nikson interjú
A győri NIKSON tagjai most tértek haza angliai turnéjukról, hamarosan kislemezt jelentetnek meg, továbbá új videoklipet is készítenek. Többek között ezekről kérdeztem Marcit, a zenekar énekes gitárosát.

Részletek alább...

[2012-03-12 23:16 feltöltő: Szilárd]

The Forgotten Oblivion interjú

The Forgotten Oblivion interjú
Folyamatos Deathcore,Mathcore,Metalcore dömpingben nagyon sok igényes banda üti fel a fejét a magyar fővárosban is, de az idősebb korosztály mellett már sok fiatal banda is szeletet követel magának a színtéri tortából. Egy igazán tehetséges banda válaszolt a kérdéseimre, a még iskolásokból álló Forgotten Oblivion.

Részletek alább...

[2012-03-12 23:07 feltöltő: Szilárd]

A Losing Season interjú

A Losing Season interjú
Megszámlálhatatlan mennyiségű jó zenekar működik a magyar undergroundba. Az ember csak kapkodja fejét annyi jó minőségű felvétellel találkozik. De ha minden egyes ilyen történet mögé nézzünk, akkor láthatjuk, hogy bizony nem kevés munka és kitartás eredményeképpen születnek ezek a hanghordozók. Az alábbi interjú jól példázza, hogy sokszor több mint 10 éves alkotói folyamatok eredményeképpen születnek, nagyszerű alkotások.

Részletek alább...

[2012-03-03 14:33 feltöltő: Szilárd]

Blizard interjú

Blizard interjú
A Soproni modern metál gépezetnek, már több mint egy éve jelent meg a bemutatkozó albuma és számtalan formai változás is jellemezte a zenekar elmúlt egy évét. A sok változás pozitív hatásairól, Ács Norbert énekes válaszolt a kérdéseimre…

Részletek alább...

[2012-02-27 14:41 feltöltő: Szilárd]

Angertea interjú

Angertea interjú
Az 1996 óta létező nagymágocsi Angertea az elmúlt évben egy nagy lépést tett meg a nemzetközi ismertség felé vezető úton. A külföldi kiadóval kötött szerződés, illetve a Neil Kernon munkáját magán viselő Distrust EP újabb és újabb kapukat nyit meg az együttes előtt. A trió jelenleg új lemezének munkálataival van elfoglalva, illetve gőzerővel dolgoznak a hamarosan rögzítésre kerülő dalok végső arculatán. Ezen apropóból tettem fel a három tagnak (Mihály Gergely, Bárkai „Ottó” László, Peralta Miguel) néhány kérdést, amelyek a lemez munkálatain túl a srácok gondolatvilágába is betekintést engednek. Szerencsére mindhárom tagot sikerült rávenni egy jó kis körcsetes kérdezz-felelekre, ami több esetben is komikus szituációkat szült.

Részletek alább...

[2012-02-19 17:36 feltöltő: Peti]

Shapes Of Distortion interjú

Shapes Of Distortion interjú
Az interjúban nem egy fiatal zenekar kerül górcső alá...A Shapes of Distortion már 2005 óta járja a rock és metál rögös útjait.Élményeikről és a nemrég megjelent lemezükről is egyaránt olvashattok!

Részletek alább...

[2012-02-18 21:35 feltöltő: Máté]

Cojones interjú TGer-el

Cojones interjú TGer-el
„Ha az x-y headliner-nek, vagy fesztiválnak elég jók voltunk, akkor neked miért nem?” A mindig vidám Cojones fejjel megy a falnak, nem vitás elszántságban sosem volt hiány, Gergőék háza táján, természetesen ökörségből sem. A lenti interjú igen tanulságos lehet azoknak, akik el vannak esetlegesen keseredve, a fellépési tapasztalatok miatt...

Részletek alább...

[2011-12-22 16:12 feltöltő: Szilárd]

Perfect Noise Minifest interjú Bazsival

Perfect Noise Minifest interjú Bazsival
"Összejöttünk 120-an minket lepett meg a legjobban" A Perfect Noise Minifest komoly tényezővé nőtte ki magát az elmúlt évben, Kaposvár vonzáskörzetében. A 100%-ig underground kezdeményezés egyik elszánt szervezőjét, Bazsit sikerült elkapni egy kis csevejre.

Részletek alább...

[2011-12-06 23:02 feltöltő: Szilárd]

Stiff Bastard interjú Ricskóval

Stiff Bastard interjú Ricskóval
“Semmiképp sem szeretnék általános problémának beállítani néhány gyökeret, vagy valami szar trendet.” Aki egy picit is jártas a székesfehérvári undergroundban az biztos ,hogy ismeri a Stiff Bastard zenekart. A multifukcionális frontember Stiff Ricskóval sikerült leülni egy kis baráti beszélgetésre.

Részletek alább...

[2011-12-06 22:39 feltöltő: Szilárd]