tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

The Sharon Tate: új videoklip!

The Sharon Tate: új videoklip!
Új klippel jelentkezik a budapesti The Sharon Tate! A Cube EP-ről immáron a második dalra készül képanyag. A Black Sheep Wall-ra forgatott videó ráadásul igazi házi készítmény, hiszen a zenekar gitárosa, Bálint Bakos keze munkáját dicséri az anyag, amely koncertekből, próbatermi felvételekből és a zenekar mindennapjainak történéseiből lett összevágva. A Black Sheep Wall klipjét a zenekar Facebook oldalán (www.facebook.com/thesharontate) lehet megtekinteni, illetve a következő linken a Youtube-on:

Részletek alább...

[2012-03-27 14:09 feltöltő: Zsófi]

Hát hadd' szóljon! Zorall és POP84 áprilisban, a PeCsában

Hát hadd' szóljon! Zorall és POP84 áprilisban, a PeCsában
A Pulzus tehetségkutató gálaestje vár mindekit, aki valami különlegesre áhítozik. Április 8-án, az eseményen ugyanis a nagyérdemű elmaradhatatlan kedvcsinálója, a örökzöld slágereket külföldi rockhimnuszokkal megbolondító csapat, a Zorall zenekar szolgáltatja majd a rákenroll'nak valót!

Részletek alább...

[2012-03-27 14:03 feltöltő: Zsófi]

Simple Plan és Röyksopp a VOLTon!

Simple Plan és Röyksopp a VOLTon!
Kevesebb, mint 100 nappal a kapunyitás előtt újabb nemzetközi sztárokkal bővült a 20. VOLT Fesztivál programja. A mai napon bejelentett nevek közül a kanadai Simple Plan csapatát a rajongók kívánságára különgéppel repítik a Hűség Városába, a norvég Röyksopp pedig varázslatos dance-showt ígér a soproni Lővérekbe.

Részletek alább...

[2012-03-27 13:58 feltöltő: Zsófi]

CasketGarden póló webshopból

CasketGarden póló webshopból
A nemrég új albummal jelentkezett CasketGarden hivatalos pólója megrendelhető a Powergroundtól 1500 Ft-ért, a következő emailcímen: powerground@gmail.com A minta megtekinthető itt (www.facebook.com/photo.php?fbid=278165762253362&set=pu.218502971552975&type=1&theater)

[2012-03-26 06:59 feltöltő: Zsófi]

Jön a A Wilhelm Scream!

Jön a A Wilhelm Scream!
április 3-án a Dürer Kert kistermében ad klubkoncertet az Azfesztet és a miskolci GYÁR Fesztivált is megjárt dallamos hardcore/punk banda, az A Wilhelm Scream. A zenekar neve korántsem lehet ismeretlen a műfaj hazai szerelmesei számára, hiszen a The Offspring énekesének kiadóját, a Nitro Records bábáskodását is megjárt formáció két éve a Téglás Zolival kiálló Pennywise vendégeként a Dürer nagytermének hangulatát is megalapozta, most azonban végre a beteljesítés feladata is Nuno Pereira bandájára hárul. Ezzel a rég várt igazságszolgáltatással pedig aligha tévedhetnek a gyors, energikus és gitár- valamint énekdallamokban gazdag hangzás szerelmesei, hiszen a Less Than Jake-kel (most épp a dobos kiadójánál írják új dalaikat), a Lagwagonnal és a Comeback Kiddel is turnézó zenekar napjaink egyik legeredetibb és legszórakoztatóbb hardcore bandája, ahol a közvetített energiához elemi jókedv társul.

[2012-03-26 06:12 feltöltő: Zsófi]

Extreme Fest 2012 - A Forgotten Tomb és az Ultrawurscht is fellép

Extreme Fest 2012 - A Forgotten Tomb és az Ultrawurscht is fellép
Az 1999-ben alakult olasz Forgotten Tomb és az osztrák Ultrawurscht is fellép a salzburgi Extreme Fest-en. 2 színpadon több mint 70 banda fog játszani a 3 napos fesztiválon 2012. július 5-7 között Henndorf am Wallersee-ben, mindössze 49 Eurós belépőért a Blast Corpse Promotion (DE) és Catapult Promotion (AT) szervezésében! Itt olyan zenekarokkal találkozhatsz, mint a Cannibal Corpse, Exodus, All Shall Perish, Carnifex, Suicide Silence és még sokan mások... www.facebook.com/Extremefest at.extremefest.eu/

[2012-03-24 17:16 feltöltő: Zsófi]

Jack - új pólók a Jack familytől

Jack - új pólók a Jack familytől
Megérkeztek a kiskunhalasi Jack legújabb pólói, pulcsijai, amik már a vadonatúj logóval vannak felvértezve. Ha szeretnél te is egy ilyen pólóban/pulcsiban feszíteni, nincs más dolgod, mint írni egy mail-t a vatai.levente@gmail.com címre, és máris tied lehet a kiválasztott ruhadarab. A pólókhoz 2000 Ft-ért, a kapucnis pulcsihoz 4500 Ft-ért, és a zipzáras pulcsihoz 5500 Ft-ért lehet hozzájutni. Akinek kevesebb a pénze, de mégis Valami Jack-es dolgot szeretne magán tudni, az rendelhet a varrott szélű, extratartós, csodaszép felvarrókból is 400 Ft-ért!

[2012-03-24 16:15 feltöltő: Zsófi]

Elérhető az Another Dawn Comes 2012es EP-je!!!

Elérhető az Another Dawn Comes 2012es EP-je!!!
Megjelent az Another Dawn Comes második kiadványa, a The Universe Within című vadonatúj EP. A srácok most Gyulán a No Silence stúdióban dolgoztak, ami minőségi javulást is eredményezett a dalok megszólalásában. A csapat remélhetőleg ki tud majd lépni ezzel a lemezzel a rányomott metalcore skatulyából, hiszen a dalok rengeteg stílusból táplálkoznak, deathmetal, deathcore, hardcore, sőt még black metal hatások is felfedezhetőek a muzsikájukban. A borítót Kókai Barnabás tervezte. A Ep ingyen letölthető innen: www.mediafire.com/?s13gde3udsf3um3

[2012-03-24 07:25 feltöltő: Zsófi]

Randira hívja rajongóit a PASO

Randira hívja rajongóit a PASO
Hármas légyott a Szerelemszörnnyel címmel különleges eseményekre várja rajongóit a Pannonia Allstars Ska Orchestra március 27-én, kedden. Az aznap megjelenő, Lovemonster albumukat előbb egy Erzsébet téri pikniken mutatják be, majd az Astorián dedikálják a dupla lemezt, végül a Corvintetőn a hangfalakból alaposan meg is dörrentik az új ska-himnuszokat.

Részletek alább...

[2012-03-24 07:01 feltöltő: Zsófi]

Zúzda Rock Kert - Áprilisban nyitnak

Zúzda Rock Kert - Áprilisban nyitnak
Fiatalok figyelem! Új rockklub nyílik Budapesten Zúzda Rock Kert néven! Nem egy egyszerű koncerthelyszínről lesz szó, hanem egy folyamatos programot kínáló szórakozóhelyről! Amellett, hogy a tánctérhez hatalmas kerthelyiség és elegendő pult csatlakozik, a klub alatt katakombára hasonlító kis helységekből álló alagsor található, ahova nyugodt beszélgetésekre is elvonulhattok!

Részletek alább...

[2012-03-23 07:11 feltöltő: Zsófi]

Napalm Death: hétfőn érkeznek a brit grindcore keresztapák!

Napalm Death: hétfőn érkeznek a brit grindcore keresztapák!
Győri csapat nyerte a közönségszavazást: a Freedom Is A Lie nyitja az estét Már csak pár nap van hátra a Napalm Death budapesti koncertjéig – március 26-án, azaz hétfőn a Club 202 színpadán csap majd nagy zajt brit grindcore csapat. A két cseh vendég, a Hypnos és a Brutally Deceased után a napokban egy hazai gárda is beállt a fellépők közé: a Freedom Is A Lie a www.hammerworld.hu oldalon levezényelt közönségszavazás győzteseként érdemelte ki a nyitóbanda posztját.

Részletek alább...

[2012-03-23 07:03 feltöltő: Zsófi]

Rockmaraton hírek

Rockmaraton hírek
Stratovarius, Alestorm, Carnifex, G.B.H, Texas In July, Crowbar, stb. A napkitörések árnyékában elkezdünk mi is készülődni, az utolsó Rockmaratonra. A méltó és vidám búcsúhoz, a jó hangulat és az olcsó pia mellé több, mint 120 banda fogja húzni a talp alá valót. Idén végre fellép egy igazi power metal ikon, a finn Stratovarius, de jönnek a népszerű skót kalózok, az Alestorm is. Az USA-ból érkezik a death/core nagyágyúja a Carnifex, a Crowbar, a Texas In July és az Auburn.

Részletek alább...

[2012-03-21 21:33 feltöltő: Zsófi]

Aktuális előadók a legfrissebb Sziget hírekben

Aktuális előadók a legfrissebb Sziget hírekben
Újabb csokornyi zenekart és előadót jelentettek be a Sziget szervezői, köztük a földkerekség legnagyobb partiarcait, azaz az LMFAO-t, Anglia legfelkapottabb zenekarainak egyikét, a londoni The xx formációt, a többszörös platinalemezes énekes-titánt, Paolo Nutinit. Jön továbbá az érzelmes és hősies hangzású Glasvegas, az egyik legígéretesebb brit indie zenekar, a Ting Tings, az elbűvölően karakteres hangú, szexi és vagány csajok alkotta Katzenjammer, a Los Angeles-i underground hip-hop guruja, Flying Lotus, a „felemelő és imádnivaló” dalokkal érkező Fink és a páratlan tehetségű Anna Calvi.

Részletek alább...

[2012-03-21 20:40 feltöltő: Zsófi]

Flúg hírek - megvan az új dobos!

Flúg hírek - megvan az új dobos!
A Flúg örömmel jelenti, hogy megtalálta új dobosát, Szumper Ádám Ákos személyében. A 18 éves dobos tehetséges és nagyon lelkes, remélhetőleg hamar sikerül majd a zenekarba beilleszkedni. Fontos is a rugalmasság, hiszen a Flúg most pénteken a Dürerben játszik, április 8-án a Pecsa Music Hall színpadán zenélnek és a nyári fesztiválok is szépen alakulnak. A Flúg már biztosan ott lesz a Zorall Sörolimpián, és meghívást kaptak a júniusi gútai fesztiválra is. Friss infókért keresd a Flúgot a Facebookon: www.facebook.com/Flugzenekar

[2012-03-21 05:28 feltöltő: Zsófi]

Nadir lemezelőzetes - új dal + videó

Nadir lemezelőzetes - új dal + videó
A feldolgozás-lemezük befejeztével neki is láttak a negyedik teljes albumuk felvételének. Egy kedvcsináló nótát - "Plunderers Of The Earth - máris meg lehet róla nézni, illetve hallgatni:
soundcloud.com/nadir-hungary/nadir-plunderers-of-the-earth Az "Exitus" címet viselő lemez március végétől válik elérhetővé, azaz ingyen letölthetővé a www.nadir-official.com -ról, de lesz korlátozott példányszámú (szintén ingyenes) CD borítós verzió is. Lényegében a két évvel ezelőtti "Eco-ethic" zenei vonalát folytatják ezen az új anyagon, de érettebb és változatosabb módon, valamint mélyebb és konkrétabb témákat taglaló dalszövegek is születtek ezúttal. www.nadir-official.com/ www.facebook.com/Nadirhungary

[2012-03-19 23:50 feltöltő: Zsófi]

A.M.D. - Tölthető az új lemez!

A.M.D. - Tölthető az új lemez!
Elkészült, és a Concertphotos-ról ingyen letölthető a budapesti hardcore színtér egyik ikonjának, az A.M.D.-nek a legújabb, Mindenen kívűl című legújabb lemeze. 16 év után végre 12 új és 6 újra felvett dallal örvendezteti meg a rajongókat a csapat.

Részletek alább...

[2012-03-18 21:10 feltöltő: Zsófi]

BugZ hírek - Finisben a J.O.M.U.F.F.F.

BugZ hírek - Finisben a J.O.M.U.F.F.F.
Már csak egy kis keverés és kavarás és elkészül a bugZ EP-je, a J.O.M.U.F.F.F. A 6 nótát tartalmazó kislemezen olyan vendégek közreműködtek, mint Szasza a Zorallból, Szávai Gery a Twisterből, Roboz Réka a Kényes Foltok zenekarból és Szekeres Andris, aki a legtöbb dalban vokálozik. A BugZ jelenleg a Zorall zenekarral járja az országot, és a remek bulikon felül néha hihetetlen kalandokba is keverednek. A rózsaszín bugyi mindenhol alapfelszerelés, a jó hangulat mellett természetesen. Az elkövetkezendő hetekben Kisújszállás, Maglód és Székesfehérvár lesz az úticél, majd jön a Pecsa Music Hall, ahol a Flúg és a Zorall társaságában a Pulzus tehetségkutató döntőjének fellépői lesznek. Figyeljétek a zenekar Facebook oldalát, és megújult honlapját a friss hírekért!

[2012-03-18 20:28 feltöltő: Zsófi]

Az év zenei tesztje a NeoFM-en

Az év zenei tesztje a NeoFM-en
Az év legnagyobb élő zenei tesztjét hajtja végre a NeoFM március 16-án, pénteken, amikor is a hallgatók választják ki, mely dalokat szeretnék többet hallani kedvenc rádiójukon. A NeoFM az egyetlen rádióllomás, ahol a hallgatók alakíthatják ki a csatorna zenei arculatát.

Részletek alább...

[2012-03-15 17:55 feltöltő: Zsófi]

Veréb fesztivál - Július végén ismét három nappal!

Veréb fesztivál - Július végén ismét három nappal!
Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a csornai Veréb fesztivál. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők ismét három napos őrülettel várják a fesztiválozókat. A helyszín a már jól megszokott csornai kemping, ahol több mint húsz nagyszerű zenekar fogja tovább fokozni a július végi forró hangulatot.

Részletek alább...

[2012-03-15 17:45 feltöltő: Zsófi]

Metálforradalom a FEZEN-en

Metálforradalom a FEZEN-en
Történelemóra gitárral és csillagos ötös felhozatallal Székesfehérváron A „márciusi ifjak” metálforradalomra készülnek a FEZEN-en. A múlt harcait megzenésítve a svéd metálbanda, a Sabaton robbantja ki újra augusztusban Fehérváron. A hamarosan új albummal jelentkező zenekar mellett a hard rock szombathelyi urai is fellépnek a FEZEN-en, hiszen játszik majd a Lord. A rock és a blues miskolci helytartója, az Edda, és a szép lassan a világot meghódító Subscribe is kitörölhetetlen nyomot hagy a fesztivál évkönyvében. Az alternatív rock szcéna is felsorakoztatja legjobbjait: zenél a Heaven Street Seven, a Vad Fruttik, a jól teljesítő fesztiválozóknak pedig jár a Kiscsillag. A szervezők március 18-ig még tartják a legjobb belépőárak védvonalát.

Részletek alább...

[2012-03-15 17:12 feltöltő: Zsófi]