tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Megjelent a márciusi Rockinform!

Megjelent a márciusi Rockinform!
Reméljük, mindenkinek tetszett a februári számban már tapasztalható ráncfelvarrás, mely a Rockinform magazint a mai kor igényeihez igazította! A márciusi szám is ezt a kitaposott ösvényt követi megjelenésében és tartalmában.

Részletek alább...

[2012-03-15 16:24 feltöltő: Zsófi]

Az August Burns Red az I Killed The Prom Queennel jön!

Az August Burns Red az I Killed The Prom Queennel jön!
Napjaink talán legnépszerűbb metalcore-bandája, az August Burns Red a Dürer Kertes koncertjén sem marad vendég nélkül, ugyanis a Whitechapel sajnálatos lemondása alkalmat adott arra, hogy vendégként az ausztrál I Killed The Prom Queent hívhassák meg a július 3-án esedékes koncertre.

Részletek alább...

[2012-03-14 06:40 feltöltő: Zsófi]

Till We Drop - Magyar turné és változás a zenekarban!

Till We Drop - Magyar turné és változás a zenekarban!
2012. március 30. és április 28.között újabb hazai turnén lesz látható a budapesti Till We Drop! A tavaly év végi, The Southern Oracle-lel közös, nagy sikerű turné után ezúttal egy könnyedebb, dallamosabb közegben indul útra a zenekar. A Pop Goes Metal névre hallgató körúton a tavaly első lemezét és első Európa-turnéját abszolváló Till We Drop vendégei régi barátaik, a helyenként punkot, néhol pedig elektronikát is bevető, friss és izgalmas hangzású popzenekar, a Fekete Teve, valamint a Hope The Last romjain alakult post-hardcore reménység Our Youth lesznek.

Részletek alább...

[2012-03-12 22:30 feltöltő: Zsófi]

Magyar menü a Brutal Assault hivatalos honlapján

Magyar menü a Brutal Assault hivatalos honlapján
Örömmel tudatjuk, hogy magyar nyelvű menüvel egészül ki a Brutal Assault honlapja! Reméljük, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy a Magyarok is sajátjuknak érezzék a fesztivált, amely idén immár a 17-ik alkalommal kerül megrendezésre. Reméljük, hogy sokan fogjátok nézni ezt az oldalt, hogy innen, első kézből értesüljetek a legújabb fellépőkről és a legfrissebb fesztiválhírekről! A jegyelővétel megkezdődött!

Részletek alább...

[2012-03-12 21:44 feltöltő: Zsófi]

Tavaszköszöntő Metál Fesztivál zenekari jelentkezés!

Tavaszköszöntő Metál Fesztivál zenekari jelentkezés!
Figyelem! Minden olyan METAL zenekar, aki szívesen csatlakozna a március 31. szombaton megrendezésre kerülő Tavaszköszöntő Metal Fesztivál fellépőihez, jelentkezzen! A budapesti Club 202-ben lemezbemutatóját tartó Sear Bliss, a külföldi kiadóhoz és managementhez szerződését ünneplő Wisdom, a különleges programmal és meglepetéssel készülő Dalriada, valamint az Avatar mellé lehet becsatlakozni!

Részletek alább...

[2012-03-12 21:01 feltöltő: Zsófi]

A.M.D. - Mindenen kívül lemez

A.M.D. - Mindenen kívül lemez
16 év után végre rászánta magát a budapesti legendás hardcore csapat, és elkészítették legújabb lemezüket Mindenen kívül címmel. A korong 18 (12 friss, hat újra felvett régi) dalt tartalmaz. Jelenleg Seza a frontember, vele jelent meg Mindenen kívül lemez is. www.facebook.com/pages/AMD-anti-military-demonstrations/156749217681493

[2012-03-12 20:57 feltöltő: Zsófi]

Mégse jön a Terror, Death Before Dishonor és a Take Offense!

Mégse jön a Terror, Death Before Dishonor és a Take Offense!
Az alábbiakat a Skalar Music közölte a facebookon: "Sajnálattal jelentjük be, hogy a Terror, a Death Before Dishonor és a Take Offense budapesti koncertjeit a zenekarok menedzsmentje különösebb indok nélkül törölte! A rendzevény így a Cancer Bats és a Set Your Goals részvételével a Dürer Kert kistermében lesz megtartva. A jegy ára 2.900 / 3.500 forintra módosult. Az elővételben megváltott jegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatók, amennyiben a jegyvásárlók továbbra is látogatni szeretnék a koncertet, a rendezvény estéjén a régi jegyük felmutatásával 1.000 forint visszatérítést kapnak. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért!" Most jött a friss hír, hogy a Terror a nyáron pótolja az elmaradt bulit, további infók hamarosan!

[2012-03-12 20:33 feltöltő: Zsófi]

ELMARAD!!! Bastions(UK), No Omega(SWE), Think Against, Rivers Run Dry

ELMARAD!!! Bastions(UK), No Omega(SWE), Think Against, Rivers Run Dry
!!!!!!!!!!ELMARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A BASTIONS ZENEKAR LEMONDTA A MÁRCIUS 19.-E UTÁNI KONCERTJEIKET ÉS A NO OMEGA NEM AKARJA NÉLKÜLÜK FOLYTATNI A TURNÉT! PÓTLÁS HAMAROSAN!!!!!!!!

[2012-03-12 06:55 feltöltő: Zsófi]

Rockpanoráma - Vendégei a PFABD és a No More Gravity

Rockpanoráma - Vendégei a PFABD és a No More Gravity
Holnap 19:00-tól vendégül látják a Project For A Better Dream csapatát. Akik régóta figyelik a műsorukat, azoknak ismerős lehet a 2010 márciusában alakult banda, hiszen tavaly nyáron szerepeltek már a Rockpanorámában. Abban a műsorban a zenekar bemutatkozása mellett lejátszották a Mirror címmel megjelent debütáló kislemezük dalait. A négy nótát tartalmazó korong megtette a hatást, a zenekar egyre több koncertmeghívást kapott.

Részletek alább...

[2012-03-11 23:54 feltöltő: Zsófi]

Krampüs - Megjelent a Mental Holocaust

Krampüs - Megjelent a Mental Holocaust
Végre megjelent a veszprémi Krampüs osztag bemutatkozó lemeze Mental Holocaust címmel. Az albumot a Terranis Productions és az amerikai Sevared Records gondozza. 16 intenzív grind-death szörnyeteg, 27 perc mészárlás. További infó és kontakt a Krampüs Facebook oldalán. www.facebook.com/pages/Kramp%C3%BCs/131436373595895

[2012-03-11 20:50 feltöltő: Zsófi]

Radiátor és zenészbarátok szerepelnek a Fish! új klipjében

Radiátor és zenészbarátok szerepelnek a Fish! új klipjében
Az ország egyik legjobb koncertzenekarának tartott Fish! végleg megunta a hazai zeneiparban tündöklő egynyári sztárocskákat, és a Mi vagyunk itt című dalban foglalta össze a véleményét. A számhoz készült videóklipben rajongók és ismert zenészek mellett egy radiátor is szerepet kapott. A klippremier másnapján a Fish! útnak indul, hogy a RadiáTour állomásain ismét az élő rockzene mellett tegye le a voksát.

Részletek alább...

[2012-03-11 20:32 feltöltő: Zsófi]

Második lemezén dolgozik a Decaying Incest

Második lemezén dolgozik a Decaying Incest
Tavaly májusban, a Nail Records gondozásában jelent meg a csornai Decaying Incest első albuma. A srácok már dolgoznak a második lemezen, ezekről a munkálatokról készítettek most egy rövid kisfilmet. Hamarosan elkezdődnek az első profi videoklip munkálatai, és április 8-án a zenekar Budapesten is bemutatkozik. A zenekarról több infó itt: www.facebook.com/dincest Az első lemezüket pedig itt tudod megrendelni: www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=12370

[2012-03-11 20:26 feltöltő: Zsófi]

Grind Generation-Március

Grind Generation-Március
Elérhető a Grind Generation ’zine legújabb száma! Az anyagot ingyen le lehet tölteni a lent található linkekről. A márciusi számból ízelítőként pár név: Alea Iacta Est, Aborted, Spasm, Animals As Leaders stb. Természetesen a GG is megtalálható a Facebookon (www.facebook.com/grindgeneration), ha tetszik a dolog, kattints rá! Töltsétek, terjesszétek, osszátok! Grind Generation-január: concertphotos.hu/letoltesek/72-grind-generation-2012-januar.html Grind Generation-február: concertphotos.hu/letoltesek/75-grind-generation-2012-februar.html Grind Generation-március: concertphotos.hu/letoltesek/78-grind-generation-marcius-.html

[2012-03-11 19:06 feltöltő: Zsófi]

PAFE bérlettel a londoni olimpiára

PAFE bérlettel a londoni olimpiára
A Pannónia Fesztivál szervezői igazán különleges akciót hirdetnek meg mindazok között, akik május 20-ig megváltják bérletüket a május 24-27-ig Szántódon, a Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ 40 hektáros területén megrendezendő eseményre.

Részletek alább...

[2012-03-10 13:49 feltöltő: Zsófi]

Szerelemszörnyet dédelget a PASO

Szerelemszörnyet dédelget a PASO
Három héttel a teltházas, kilencedik születésnapi koncertje után, március 27-én új, dupla lemezzel jelentkezik a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A Lovemonster című albumon a PASO főként a szerelem témakörét járja körül. A ska zene magyarországi nagykövetei hamarosan külföldi turnéra indulnak, és májusban tartják a budapesti lemezbemutatót.

Részletek alább...

[2012-03-09 06:05 feltöltő: Zsófi]

A Sziget, ami a miénk

A Sziget, ami a miénk
Idén augusztusban immár 20. alkalommal nyitja kapuit a Sziget s a jubileum okán az elmúlt 19 év legemlékezetesebb szigetes pillanatait gyűjti és várja a most induló www.mienkasziget.hu oldal. A virtuális emlékkönyvben álló- és mozgóképek, blogbejegyzések idézik a múltat, és mostantól nyitott mindenki számára, aki emlékeit szívesen megosztaná a Sziget-közösséggel.

Részletek alább...

[2012-03-09 05:41 feltöltő: Zsófi]

Slytract – videónapló a tavalyi Európa turnéról

Slytract – videónapló a tavalyi Európa turnéról
Korábban már említettük, hogy jelentkezni fog a csapat egy videóval amely a tavalyi EU turné élményeibe enged bepillantást. Ez most elkészült, itt tudjátok megnézni:
Igyekeztek izgalmassá tenni és a legjobb pillanatokat összeválogatni, hogy mindenki el tudja magát képzelni egy ilyen helyzetben és átérezzen egy ilyen eseményt. Beszéljünk picit a jövőbeni tervekről is. Többek között egy remix-szel fognak majd jelentkezni, amely az előző lemez egyik dalára fog készülni. Izgalmas végeredményre számíthat mindenki. Biztos, ami biztos, továbbra is érdemes lájkolni a zenekart, hogy mindig naprakész információkhoz jussatok. Ezt változatlanul itt (www.facebook.com/SlytractBand) a hivatalos oldalon tudjátok megtenni.

[2012-03-08 06:35 feltöltő: Zsófi]

Ater Tenebrae hír

Ater Tenebrae hír
Akik ismerték és szerették az Ater Tenebrae nevű hazai black metal csapatot, azoknak örömmel jelentem, hogy néhány kallódó koncertfelvételből készült két videó! Akik voltak anno koncerten, felidézhetik a régi szép időket, akik lemaradtak, láthatják, hogy jó kis banda volt!

[2012-03-08 05:15 feltöltő: Zsófi]

Torn From Earth - Ep

Torn From Earth - Ep
A közelmúltban sok változáson átment Torn From Earth elkészült új kislemezével, melyet itt tudtok meghallgatni: soundcloud.com/usertfe/sets/torn-from-earth-2012-ep Hálás köszönet a Corrodal zenekarnak és természetesen Salgótarján városának. Jelenleg folyik a kiadókeresés, mindenképpen szeretnék, ha megjelenne az anyag CD és VINYL formátumban. Körvonalazódnak az új dalok, még idén meglátogatnak egy stúdiót, hogy rögzítsék a következő EP-t. Hamarosan jelentkeznek majd egy kis Youtube videóval, addig is klikkeljetek a facebook oldalukra: www.facebook.com/tornfromearth

[2012-03-08 05:06 feltöltő: Zsófi]

Megjelent a Dysplasia 'zine első száma!

Megjelent a Dysplasia 'zine első száma!
Hosszas késlekedés után végre megjelent a Dyplasia 'zine első száma! Sok minden hátráltatta és akadtak ilyen-olyan problémák, de végre itt van és reméli a szerző, hogy elnyeri a tetszéseteket! A nyomdai minőséget sajnos nem tudta tartani, de reméli a következő számnál másként lesz.

Részletek alább...

[2012-03-07 07:06 feltöltő: Zsófi]