tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Shadowthrone hír

Shadowthrone hír
A lassan és csendben működő, de folyamatosan aktív Shadowthrone tavaly ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját. Ekkor kezdtek el dolgozni az ötödik kiadványukon, mely egyben az első teljes nagylemez lesz, így ünnepelve saját magukat. A szövegek egy része és az ének még hátra van, de valószínűleg még az idei év első felében napvilágot lát a "Hell Hate Humanity" címre keresztelt anyag. A zenekart alkotó Khrul-Padre páros munkamegosztása most úgy alakult, hogy Khrul csinált minden hallhatót, láthatót, viszont Padre kemény cenzúrája és véleménye folyamatosan formálta, terelte az anyagot. 8 változatosnak mondható dal született, így a most napvilágra kerülő, első elkészült szerzemény csak a hangzásra nyújt rávilágítást. További információkkal a közeljövőben szolgálunk. soundcloud.com/shadowthronehun/shadowthrone-beat-me-kill-me

[2012-03-07 06:46 feltöltő: Zsófi]

Csibe a K3-ban!

Csibe a K3-ban!
2012 márciusától Czébely Csaba (Ex Pokolgép-Wisdom,-Philadelphia,Impression) lett az instrumentális Metal trio új dobosa, aki Nagygyörgy Gábort váltotta. További info hamarosan. www.k3music.com www.facebook.com/k3band

[2012-03-07 06:40 feltöltő: Zsófi]

Rózsaszín Pitbull újra a yukban!

Rózsaszín Pitbull újra a yukban!
"Ne állj háttal a mókusoknak,mert orvul seggbetosznak" vendég: Brockolee Start 20h | Beugró 1000Huf Nyerj 2 belépőt a bulira: 1. Lájkold az oldalukat www.facebook.com/yukbudapest 2. Hívd meg minél több ismerősödet. Ehhez először csatlakoznod kell az eseményhez, majd az ismerősök meghívása gombra kattintva kiválasztani ismerőseidet, barátaidat! 3. Ha megvagy, írd ki az esemény üzenőfalára a meghívtam, vagy megosztottam szót! 4. Szurkolj, hogy Te nyerj! Az esemény előtti csütörtök este, 9-kor lesz a sorsolás! Egész este Xenia Vodka akció: 2t fizet,3t kap.!!!! www.yuk.hu www.facebook.com/yukbudapest

[2012-03-07 06:32 feltöltő: Zsófi]

Ákos a Szigeten és a VOLT Fesztiválon!

Ákos a Szigeten és a VOLT Fesztiválon!
Egy év koncertszünet után teljesen megújult produkcióval tér vissza Ákos. A több mint két évtizede töretlen pályájú dalszerző-előadó egy igazán izgalmasnak ígérkező elektronikus előadást állít színpadra, amely - vadonatúj dalok mellett - a legnagyobb slágereket vonultatja fel komoly látványtechnika kíséretében.

Részletek alább...

[2012-03-07 06:18 feltöltő: Zsófi]

Sólstafir, Xenomorph, Hocico a Fekete Zajon

Sólstafir, Xenomorph, Hocico a Fekete Zajon
Izlandi metal, mexikói aggrotech és sötét német horror trance a Mátrában 2012-ben augusztus 17. és 19. között zajlik majd a Fekete Zaj Fesztivál a már megszokott helyszínen, vagyis a mátrafüredi Sástó Kempingben. A korábbi évekhez hasonlóan idén is különleges előadókra és zenekarokra számíthatunk: a Sólstafir Izlandról, Xenomorph Berlinből, az Hocico pedig Mexikóból érkezik a Mátrába.

Részletek alább...

[2012-03-07 06:01 feltöltő: Zsófi]

Agregator - Eredendő EP hírek

Agregator - Eredendő EP hírek
Befejezték az Eredendő című EP felvételeit - hamarosan újabb három dallal folytatják az Emberség lemezzel megkezdett/folytatott kissé dallamosan thrash-esebb Agregator életművet. Az új felállás számos változást hozott a 2009-ben megjelent lemez nótáihoz képest - Csóra Miklós szólói és Horváth Gábor dobossal közös vokáljai újfajta színeket hoztak eddig is erősen dallamos zenéjükbe.

Részletek alább...

[2012-03-06 06:57 feltöltő: Zsófi]

Irány a moziba be! – az új Supernem klip

Irány a moziba be! – az új Supernem klip
A 2011-ben megjelent sikerlemez, a Tudományos Fantasztikus Pop immáron 3. dalához készített klipet a budapesti Supernem. Az űrutazás előtti utolsó bulit megörökítő Viszlát, szevasz!, valamint a remek slusszpoénnal működő egysnittes Hova megy, ki? után a zenekar ezúttal a moziba látogat.

Részletek alább...

[2012-03-06 06:33 feltöltő: Zsófi]

God Is An Astronaut - Ismét hazai vendéggel lépnek fel

God Is An Astronaut - Ismét hazai vendéggel lépnek fel
Az idei év kiváltképp fontos a post-rock műfaj ír alapzenekarának, hiszen a hazai színpadon tavaly bemutatkozó God Is An Astronaut most ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Ennek szellemében a március közepén hozzánk is eljutó Európa-turné is a definitív áttekintés jegyében rendszerezi majd az eljátszandó dalokat, valamint a banda már meg is osztotta első lemezeinek újrakevert, digitalizált változatait, ugyanakkor ismét nem számolhatunk általános érvényű kísérőzenekarral, mivel ez a gyakorlat távol áll a formációtól.

Részletek alább...

[2012-03-06 06:14 feltöltő: Zsófi]

Nice One Babe - Kész az EP

Nice One Babe - Kész az EP
Elkészült a zalaegerszegi Nice One Babe első hangzóanyaga az 5 számos The First One EP. Így már otthon, utcán, házibulin, éjjel és nappal lehet headbang-elni a Nice One Babe nótáira. Hogy hogyan tudjátok hallgatni, letölteni? soundcloud.com/nice-one-babe www.youtube.com/user/niceonebabeband www.facebook.com/pages/Nice-One-Babe/115864538484601?sk=app_178091127385 Ha szeretnétek segíteni a zenekar sorsát, osszátok meg és Like-oljátok!

[2012-03-05 21:19 feltöltő: Zsófi]

Rubicon - március 9-én indul a turné!

Rubicon - március 9-én indul a turné!
Március 9-én kezdetét veszi a Leander és a Rómeó Vérzik közös turnéja, melyhez csatlakozik a Rubicon zenekar is. A hét várost érintő turné Egerben, a Broadway Arénában kezdődik és március 23-án Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Clubban fejeződik majd be.

Részletek alább...

[2012-03-05 21:03 feltöltő: Zsófi]

V. Zorall Sörolimpia - alakul a program

V. Zorall Sörolimpia - alakul a program
Az ötödik születésnapján ünneplő Zorall Sörolimpia idén több újdonsággal is várja a fesztivállátogatókat. A legfontosabb változás maga a helyszín, hiszen idén a balatonszemesi Vadvirág Kemping ad majd otthon a rendezvénynek. Szintén újdonság, hogy idén a rajongók is beleszólhatnak a Sörolimpia programjába, hiszen három zenekart ők jutathatnak fel a fesztivál színpadjaira. Azokra a színpadokra, ahova idén először felállhatnak majd a Pulzus tehetségkutató döntősei is.

Részletek alább...

[2012-03-05 21:00 feltöltő: Zsófi]

Hetedszer is HangSúly zenei díj -- A nyertesek

Hetedszer is HangSúly zenei díj -- A nyertesek
Hetedszer került kiosztásra a HangSúly zenei díj a magyar hard rock/metal együttesek között. Az idei szavazás eredménye szerint a Thy Catafalque, a The Southern Oracle, és a Subscribe együttesek, illetve az MD Stúdió és a SuperSize Recording 2011-es teljesítménye, valamint Kátai Tamás és Havancsák Gyula grafikai munkája győzte meg leginkább a zsűrit.

Részletek alább...

[2012-03-05 20:36 feltöltő: Zsófi]

EMLÉKEZTETŐ!!! Rotten Sound, Magrudergrind, Exhumed

EMLÉKEZTETŐ!!! Rotten Sound, Magrudergrind, Exhumed
Minden bizonnyal március 6 kellő nyomot fog hagyni minden extrém zene fanatikus emlékezetében, hiszen egy olyan turnécsomag fog érkezni Budapestre, egyenesen a Dürer Kertbe, ami kétség kívül minden kétkedő hangot el fog csendesíteni. Elég csak külön végig futnunk a fellépő zenekarokon és már arra is csak tátott száj lehet a válasza az embernek. Na, de ha egyszerre érkezik ez a 3 név, akkor sokan tehetik fel a kérdést, hogy vajon az év bulijával kell szembenézniük? Ez hamarosan kiderül, ami viszont biztos, hogy mindannak, aki elkötelezettje a grindcore/death metal zenei stílusnak, annak bizony erősen kötelező lesz a megjelenés!

Részletek alább...

[2012-03-02 22:05 feltöltő: Zsófi]

EMLÉKEZTETŐ!!! Rotten Sound/Magrudergrind/Exhumed Warm-Up Party!

EMLÉKEZTETŐ!!! Rotten Sound/Magrudergrind/Exhumed Warm-Up Party!
Mint már sokan hallottátok március 6- án egy óriási buli lesz Budapesten a Dürer kertben a Tukker Booking által, hiszen a finn Rotten sound, az államokbeli Magrudergrind és a szintén amerikai Exhumed fog játszani nálunk ezen a napon. Az óriási várakozást megelőző bulit viszont egy másik remekbe szabott est fogja megelőzni. A rengeteg underground bulinak teret adó budapesti székhelyű Szabad az Á fog otthont adni 5 király bandának, amiből 3 banda Finnországból fog érkezni a turnéjuk keretein belül.

Részletek alább...

[2012-03-02 21:59 feltöltő: Zsófi]

Thornwill hírek - München, fesztiválok, hazai bulik

Thornwill hírek - München, fesztiválok, hazai bulik
Bár a hangsúly még mindig a második lemez, a Lost Millenium munkálatain van, a háttérben azért folyik a szervezkedés. Ennek az eredményeképpen a Thornwill április 13-án végre bemutatkozhat Németországban. A helyszín a Garage Deluxe, mely München második legnagyobb klubja. A zenekart elkíséri a Mr. Eddie Krueger (Iron Maiden tribute zenekar) illetve helyi erőként a Pikes Edge zenekar koncertje szerepel még a programban. Reméljük, hogy ezt a bulit több hasonló meghívás követi hamarosan.

Részletek alább...

[2012-03-02 06:24 feltöltő: Zsófi]

Tattoo Mánia TV 11. adása Fekete Balázzsal

Tattoo Mánia TV 11. adása Fekete Balázzsal
Elkészült a Tattoo TV legfrissebb adása, a sorban a tizenegyedik. A főszerepet most az Anti Fitness Clubból, és a Macskanadrágból is jól ismert dobos, Fekete Balázs játsza: www.tattoomania.hu/tv/fekete-balazs

[2012-03-02 06:07 feltöltő: Zsófi]

Drawing - Új lemez, és tagcserék!

Drawing - Új lemez, és tagcserék!
Elkészült a 2008-ban alakult soproni hardcore csapat, a Drawing első lemeze Indul a ment cimmel !! A lemez két helyen készült, Sopronban a Sound Bridge Stúdióban Kiss "Fidó" János segítségével, a keverésre pedig Budapesten került sor az Audio Planet Stúdióban Jaya Hari Das közreműködésével 2011 tavaszán.

Részletek alább...

[2012-03-01 07:08 feltöltő: Zsófi]

Megjelent a Farmed & Dangerous!

Megjelent a Farmed & Dangerous!
Kicsiny késlekedéssel ugyan, de mától végre szabadon garázdálkodnak a (fél)vegetáriánus kannibál farmerek, a skizofrén irodisták, a sorozatgyilkos kecskember ikerpárok, a vérszomjas anti-salsa különítmény, a Máldún Ember és a többi rémséges kreatúra! INGYEN letölthető a Redneck Zömbiez eddigi legnagyobb kislemeze, a FARMED & DANGEROUS! www.redneckzombiez.com/farmed-and-dangerous

[2012-03-01 06:51 feltöltő: Zsófi]

Végső emlék Zavarkó Lacinak

Végső emlék Zavarkó Lacinak
Ezzel a számmal nyújt végső emléket a zenekar Zavarkó Lacinak, aki a Beyond dobosa volt 1985-től 2011-ig. Laci: Nyugodj békében.
Ezúton is szeretnék köszönni a Rendermédiának, hogy ezt a számot mindenféle ellenszolgáltatás nélkül készítették el. Ilyen hatalmas támogatójuk sosem volt eddig. Itt meg a Fire In The Mosh Pit klipje, amit már előzőleg is láthattatok. Sok szeretettel ajánljuk ezt a számot továbbra is minden thrash rajongónak:

[2012-02-28 23:21 feltöltő: Zsófi]

EMLÉKEZTETŐ!!! Metalcore.hu 7th Anniversary Night

EMLÉKEZTETŐ!!! Metalcore.hu 7th Anniversary Night
A szokásos év végi győri Metalcore.hu buli sajnos helyszín hiányában nem jöhetett létre, azonban Február 29-én a Tukker Booking jóvoltából a portál a 7. születésnapját Budapesten fogja megünnepelni, ami manapság elég nagy szó, ha a hazai webzine-eket vesszük alapul. Ennek örömére egy 4 zenekaros estének nézhetünk elébe a Szabad az Á klubjában, ahol egy angol, egy osztrák és két hazai banda fogja szolgáltatni a talpalávalót.

Részletek alább...

[2012-02-28 22:23 feltöltő: Zsófi]