tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Magor - Egy zenekar a lángokból

Magor - Egy zenekar a lángokból
A Magor ismét teljes legénységű és maximális fordulatszámon pörög! A tagcseréket, és az azt követő infrastrukturális megújulást a Végig az úton című kislemez egy klipes dallal (Nem kell hogy félts) kiegészített újra-kiadásával hozta nyilvánosságra február elsején, amit a zenekar korábbi kiadványaival együtt a honlapról ingyenesen letölthetővé is tett.

Részletek alább...

[2012-02-05 20:34 feltöltő: Zsófi]

Limbless - Letölthető az EP!

Limbless - Letölthető az EP!
2010 februárjában Budapesten megalakult a progresszív trashcore-t játszó Limbless, és idén eljött az ideje, hogy felvegyék a AC Studio & Live-ban és a No Silence-ben első, 3 számos bemutatkozó anyagukat, amit itt meg lehet hallgatni: limbless.bandcamp.com/ és ha tetszett, le is tölthető!

[2012-02-05 20:20 feltöltő: Zsófi]

Tattoo Mánia TV tizedik adása Elizabeth Tarterral

Tattoo Mánia TV tizedik adása Elizabeth Tarterral
A 2012 év első Tattoo Mánia TV-jének főszereplője a rengeteg tetoválással megáldott Tattoo Lizz! A hölgy, a Tattoo Tv eddigi történetének legkivarrtabb szereplője. Tele király Star Wars motívumokkal! Neki kellett vetkőznie rendesen, hogy megmutassa nekünk milye is van a ruha alatt! Emellett egy gyönyörű magyar lány, Niki Amapola is megszólal a műsorban! Az epizód itt látható: www.tattoomania.hu/tv/elizabeth-tarter

[2012-02-05 19:11 feltöltő: Zsófi]

Charoon - Videó a dobfelvételekről

Charoon -  Videó a dobfelvételekről
2010 végén Ágoston Balázs dobos, és Szabó Rajmi énekes kilépésével véget ért a gyomaendrődi Nasmith pályafutása, ám a többiek nem akarták annyiban hagyni a dolgot. Új társakat kerestek a zenéléshez, és a Nasmith romjain Dani, Karesz és Cega Szűcs Gergely és Bogdán Benjamin segítségével megalapította a Charoon névre keresztelt formációt. A tavalyi év új dalok írásával telt, aminek eredményeként a csapat beköltözött Simihez a No Silence-be, íme egy kis ízelítő, hogy mire is lehet számítani a srácoktól a jövőben:

[2012-02-05 18:51 feltöltő: Zsófi]

RISE AGAINST: a homofóbia és a kirekesztettség ellen

RISE AGAINST: a homofóbia és a kirekesztettség ellen
Az Endgame címre hallgató legutóbbi Rise Against-nagylemez második videoklipje a Make It Stop (September’s Children) című dalhoz készült el, amely az album egyik legkeményebb üzenetét fogalmazta meg a homofóbiával szembeni kiállással.

Részletek alább...

[2012-02-01 23:31 feltöltő: Zsófi]

Két új klip a Beyondtól

Két új klip a Beyondtól
2012.01.29-én két új klippel gazdagodtunk. Igaz még nincs kész formában, de mindkettő felvételén túl van a zenekar. Az egyik szám egy kicsit szomorú, mivel ex-dobosuk, Zavarkó Laci emlékét idézi. Szomorú, mert Ő már nem ülhetett a főszerepet játszó dobszerkó mögött.

Részletek alább...

[2012-02-01 23:04 feltöltő: Zsófi]

Beatdown/Grindcore attack 2012 tour

Beatdown/Grindcore attack 2012 tour
Két remek zenekar kel útra egy rövid turné erejéig, Szegedről a beatdown hardcore királyok, a Game Misconduct, akik a hamarosan megjelenő ep-jüket mutatják be, valamint a kíméletlen aprítás császárai, a Kiskunhalas/Szeged/Budapest városaiból származó Jack, akik lázasan készítik a következő nagylemezt, a turnén jópár új dalt is el lehet majd csípni, persze, ha eljössz valamelyik koncertre.

[2012-02-01 22:18 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres - Class FM-ben debütált a Még egyszer dal

Cadaveres - Class FM-ben debütált a Még egyszer dal
Január 22-én debütált a Class FM Rádióban a Cadaveres Még egyszer című dala, az este nyolckor kezdődő Magyarok műsorban.

Részletek alább...

[2012-02-01 20:49 feltöltő: Zsófi]

Meankind hír

Meankind hír
Meghallgatható és ingyen letölthető az Eradication, Absent Distance és Conan's First Date tagok által létrehozott Meankind zenekar legújabb, Live, Love, Slay... címre hallgató 3 számos anyaga. További infó a zenekar Facebook oldalán. meankind.bandcamp.com/ www.facebook.com/meankind www.facebook.com/eradicationhungary www.facebook.com/absentdistance www.facebook.com/pages/Conans-First-Date/148263213827?ref=ts

[2012-01-29 00:45 feltöltő: Zsófi]

Rubicon tavasz - A Leander és a Rómeó Vérzik társaságában

Rubicon tavasz - A Leander és a Rómeó Vérzik társaságában
Februárban egy Club 202-beli fellépés, márciusban pedig egy hétállomásos miniturné vár a Rubicon zenekarra és persze a rajongókra. A második lemezén dolgozó zenekar a januárt munkával töltötte és februárban is csak egy, megtisztelő meghívásnak tesz eleget, mikor is a House of Lords egyik vendége lehet a Club 202-ben.

Részletek alább...

[2012-01-29 00:06 feltöltő: Zsófi]

Redneck Zömbiez videoklip

Redneck Zömbiez videoklip
A Redneck Zömbiez névre fordítottkeresztelt förmedvény elkészítette legújabb videóját! Ez egy félhivatalos klip, hiszen ők magunk vágták össze a bemutatkozó koncertjük után kapott felvételekből, melyeket a közönség és a szervezőség tagjai bocsátottak rendelkezésükre, így a klip összköltségvetése fillérre pontosan megegyezik az előző mestermunkáéval, azaz ismét nulla forintból sikerült kihozni a minimumot.

Részletek alább...

[2012-01-28 23:27 feltöltő: Zsófi]

Németországban hódít a verbunk-punk

Németországban hódít a verbunk-punk
Németországi turnéra indul a hazai punk-folk-ska alapvetése, a Bohemian Betyars. Azért az itthoni közönség sem marad verbunk-punk nélkül: január 28-án a Kobuci klubban indul a csűrdöngölő pogó.

Részletek alább...

[2012-01-28 21:27 feltöltő: Zsófi]

FIRKIN: "Igyunk pálinkát!" – új lemez és lemezbemutató koncert-show

FIRKIN: "Igyunk pálinkát!" – új lemez és lemezbemutató koncert-show
Idén februárban készül el a Firkin zenekar 3. nagylemeze “Igyunk pálinkát!” címmel, amely egyben a zenekar első magyar nyelvű albuma. Az ismert slágereken kívül új dalok is szerepelnek majd a korongon, amelyek elkészítésében számos zenészbarát segített: egy ballada rapszövegét Ganxsta Zoleenak, a hangzást – többek közt - Jamie Winchesternek köszönhetjük, a népzenei vonalat pedig Pál István “Szalonna” erősíti. Felkerült a lemezre a nagy sikert aratott karácsonyi dal, a “Pesti Mese” is, amelynek női énekese Vincze-Fekete Vera (Copy-Con), harmonikása Smuk Gábor (Mydros). Az új dalokra egy fergeteges lemezbemutató koncerten tombolhat majd a közönség március 9-én a Barba Negra Music Clubban, melyre a jegyek január 27-ig 2000 Ft-ba kerülnek.

Részletek alább...

[2012-01-26 04:25 feltöltő: Zsófi]

Szavazz a Thornwill zenekarra - a tét: fellépés Londonban!

Szavazz a Thornwill zenekarra - a tét: fellépés Londonban!
A zenekar kiválasztásra került a Hard Rock Café nemzetközi játékában, melynek tétje egy fellépési lehetőség a londoni Hyde Parkban. Január 25. és február 5. között a zenekar egy dalára lehet szavazni a Hard Rock Café Budapest Facebook oldalán. A pályázó magyar zenekarok közül kilenc kerülhet be a regionális, budapesti döntőbe és onnan már csak egy lépés lehet London!

Részletek alább...

[2012-01-26 04:20 feltöltő: Zsófi]

Drama - Új album

Drama - Új album
Február 24-én jelent meg a horvát atmospheric doom death metal banda, a Drama legújabb lemeze Zastor Tišine címmel. Az album arról szól, hogy hogyan befolyásolja a természet öt eleme a téli táj jellegét. Az ember átélheti a fájdalom, a feszültség, a harag és bánat érzését is egyszerre. Minden nyugodt és békés, ha esik a hó, és elcsöndesedik a vidék. A dalokban keverednek a dallamok, és a kemény riffek keverve a szomorú és a nyugodt pillanatokat.

Részletek alább...

[2012-01-25 06:51 feltöltő: Zsófi]

Aktuális zenekarokat hív a jubileumi Sziget

Aktuális zenekarokat hív a jubileumi Sziget
Idén immár 20. alkalommal tárja szélesre kapuit a Sziget, mely a jubileum okán kevésbé a köldöknéző nosztalgiázást, mint inkább a trendi zenekarok felvonultatását tűzte ki célul. Ennek jegyében újabb adag zenekart jelentettek be, köztük a brit szintipop legígéretesebb zenekarát, a Hurts-öt, Nagy-Britannia egyik legizgalmasabb és legigényesebb rock zenei produkcióját, a The Horrorst, és itt lesz a legújabb lemezén dolgozó Placebo is.

Részletek alább...

[2012-01-25 00:27 feltöltő: Zsófi]

RISE AGAINST: így készült az Audience of One dal klipje

RISE AGAINST: így készült az Audience of One dal klipje
Az Audience of One című dalához forgatott videót a márciusban Budapestre látogató Rise Against: a zenekar ezúttal az egészségügyi ellátás ellen szólal fel, ugyanis a háborúból hazatérő katonák segélyezése gyakorlatilag kifosztássá válik, mert a támogatás lejártát követően mindenkinek – így a sérülteknek és a rokkantaknak is – vissza kell fizetniük azt, amit korábban kaptak sérülésükért. A zenekar forgatott egy videót a klipkészítés kulisszatitkairól is, amit magyar felirattal itt tekinthetsz meg: vimeo.com/35280170

Részletek alább...

[2012-01-24 23:30 feltöltő: Zsófi]

Casketgarden hírek

Casketgarden hírek
Január 28-án jelenik meg a Casketgarden negyedik, „The Estrangement Process” című lemeze, ami első körben februári HammerWorld magazin mellékleteként érkezik. Az aznapi Gothica Fesztiválon, ahol fel is lépnek, a kiadó szerint már kapható lesz ez a pakk, a zenekartól pedig kis példányszámban megvásárolható a full bookletes verzió. Hazai, bolti és nemzetközi megjelenés: március közepe/vége.

Részletek alább...

[2012-01-24 22:54 feltöltő: Zsófi]

Játssz és nyerj Decaying Incest cd-t!

Játssz és nyerj Decaying Incest cd-t!
A legfontosabb tudnivalók a Decaying Incest zenekarról: Tavaly tavasszal megjelent első lemezük a Nail Records gondozásában. Tavaly nyáron felléphettek Csehország legnagyobb zenei fesztiválján, a Rock for People-on. A zenekar csornai illetőségű, de már megfordultak több helyen az országban és ez idén sem lesz másként. A muzsika amit játszanak legközelebb a thrash metalhoz áll. A céljuk, hogy a zenéjük minél több emberhez eljusson illetve, hogy ők minél több zeneszeretőhöz jussanak el.

Részletek alább...

[2012-01-24 11:49 feltöltő: Zsófi]

Honey Rock Klub

Honey Rock Klub
Februártól egy új underground rendezvénysorozat indul. Minden második héten szombaton egy-egy klubbulit szerveznek Budapesten - a koncertekre eddig még kevésbé kihasznált - Honey Grill-be Honey Rock Klub néven. Alkalmanként három, legfeljebb négy kezdő, avagy kevésbé ismert zenekar számára nyújtanak fellépési lehetőséget. A helyszín könnyen megközelíthető, hisz a kettes metró Stanionok megállójánál, az Volánbusz-pályaudvari aluljáróban helyezkedik el. Összesen 200-300 fő fér el. A bulik teljesen ingyenesek lesznek, azaz nem szednek semmiféle belépőt. Kezdési időpontnak a 19.00-t lőtték be, és legfeljebb 23.00-ig szól majd az élő zene. Koncert után a zenészeknek is kiváló szórakozást nyújtó karaoke lesz a program. A helyszínen megfelelő hangosítás és szakember áll a rendelkezésre. A rendezvények nonprofit jellegűek, a Honey Grill által felajánlott hozzájárulást a hangosítási, a benzin és szervezési költségekre fordítják. A klubesteket lehetőleg bizonyos stílusok szerint csoportosítják majd (pl. metal, punk, hard-rock, stb. estek). www.facebook.com/honeyrockklub Honey Rock klub +36-20-593-16-92 honeyrockklub@gmail.com

[2012-01-23 06:21 feltöltő: Zsófi]