tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Another Dawn Comes - Jövöre új EP!

Another Dawn Comes - Jövöre új EP!
Lassan magunk mögött hagyjuk 2011-et. A budapesti Another Dawn Comes nagyon sok szép pillanatot köszönhet nektek ebben az évben, és remélik, hogy ti is hasonló jó élményekkel tértetek haza a koncertjeikről. Megjelent idén az első kiadványuk is, az Emerging Beast-es fiúkkal együtt összehozott SPLIT lemez.

Részletek alább...

[2011-12-04 18:15 feltöltő: Zsófi]

HAMMERWORLD - A jövő héten érkezik a decemberi számuk!

HAMMERWORLD - A jövő héten érkezik a decemberi számuk!
A jövő héten jelenik meg a HammerWorld magazin december-januári száma, 116 oldalon, Dream Theater és Black Veil Brides poszterekkel, változatlan áron, két extra melléklet CD-vel, a Lovreck zenekar Lélek-gyilkos című debütáló albumával, valamint a Cadaveres digitalStream CD-jével.

[2011-12-03 14:53 feltöltő: Zsófi]

Kettőnégy ifjú titánokkal

	Kettőnégy ifjú titánokkal
A Kettőnégy eheti adásában ifjú titán zenekarok mutatkoznak be, úgyismint a Brainlust, The Sharon Tate, Octahed, Our Youth, Another Dawn Comes, Orient Fall. Beszélgetnek a metál jelenlegi és jövőbeni szituációjáról. Körkapcsolás a magyar undergroundból. Figyeljétek a Kettőnégyet, hiszen decemberben az indavideo.hu-n ők a hónap profilja, ennek kapcsán rengeteg érdekességgel készülnek! A blogot is érdemes figyelni, nyereményakciók következnek, ezen a héten pédául a Danko Jones bulira nyerhettek jegyeket. Videó: indavideo.hu/video/Kettonegy_-_Ifju_titanok_es_a_metal_jovoje Blog: kettonegy.blog.hu/2011/12/02/kettonegy_ifju_titanok_es_a_metal_jovoje

[2011-12-03 12:39 feltöltő: Zsófi]

Sziget szavazás

Sziget szavazás
December 6-ig még lehet szavazni Európa Legjobb Fesztiváljára. A versenyben a nagyfesztiválok kategóriában ott a mi Szigetünk is, ami jó eséllyel indul a legjobbak versenyén, de még egy adag szavazatra szükség van. Szavazni pedig itt lehet: eu.festivalawards.com/vote/ S itt a Sziget-gyors, egy kis ízelító az idei Szigetből:

[2011-12-03 11:41 feltöltő: Zsófi]

Sear Bliss - Eternal Recurrence

4 évvel a The Arcane Odyssey album megjelenése után a Candlelight Records-nál 2012.01.23-án megjelenik a Sear Bliss hetedik albuma Eternal Recurrence címmel. A felvételeken az együttes klasszikus korszakának nevezhető, eredeti felállású zenekar játszik.

Részletek alább...

[2011-12-02 06:58 feltöltő: Zsófi]

Rockmaraton Fesztivál 2012

Rockmaraton Fesztivál 2012
Eljön az UTOLSÓ Rockmaraton! Itt van a pillanat, amiről nem hittük, hogy valaha is eljön. 22 évvel ezelőtt indult útjára Magyarország legrégebbi és legnagyobb ROCK fesztiváljának története, és elérkezett a nap, hogy bejelentsük ez a történet a végéhez ért. 2012-ben az Apokalipszis évében, a világ pusztulása előtt kerül megrendezésre az UTOLSÓ Rockmaraton fesztivál.

Részletek alább...

[2011-12-02 06:52 feltöltő: Zsófi]

Tattoo Mánia TV nyolcadik adása Sara Fabellel

Tattoo Mánia TV nyolcadik adása Sara Fabellel
Elkészült a Tattoo TV legújabb adása. Főszerepő: Sara Fabel - finn grafikus-modell, aki Ausztráliában éli napjait. Zene: Ruby My Dear, a nu-school breakcore és glitch nagy francia fenegyereke! Videó: www.tattoomania.hu/tv/sara-fabel

[2011-12-02 06:50 feltöltő: Zsófi]

Mosfet - Tavaszi kollekció!

A viccet félretéve elkészült a Mosfet zenekar vadonatúj póló design-ja, annak apropóján, hogy hamarosan megjelenik a Deathlike Thrash 'n' Roll című legfrissebb kiadványuk is. Néhány héten belül megrendelhetőek lesznek a Refused kiadó honlapján a shop menüpontban. www.mosfet.at www.refusedrecords.com

[2011-12-02 06:45 feltöltő: Zsófi]

Wackor Jubileumi Mini Tour, új szám + kisfilm

A székesfehérvári Wackor idén szilveszterkor tölti be a 15. szülinapját, ezért a trió decemberben több meglepetéssel készül a hithű Wadkörte fanoknak és az igényes metál kedvelői részére. A mostanában készülő 3. lemezről felkerült a rendkívül súlyos Time című új dal a zenekar facebook oldalára, lehet hallgatni, kommentelni.

Részletek alább...

[2011-12-01 06:40 feltöltő: Zsófi]

Mosfet - Új album

Az osztrák Mosfet új albuma 2012.01.13-án jelenik meg. A srácok a Deathlike Thrash’n'Roll címet adták művüknek, ami a Refused Records támogatásást élvezi. Íme egy kis előzetes:

[2011-12-01 06:28 feltöltő: Zsófi]

Powerground hírek

Powerground hírek
=>Watch My Dying - A38 Hajós koncert video-sorozat =>Cadaveres - Skindred jegyek még akciósan =>Backstage - avagy hogyan működik a zeneipar? - tanfolyam az Org4Org Egyesület szervezésében =>Happy Finish - Tribute buli a Dürerben dec 29-én =>Concerto koncertek - Moonsorrow, Orphaned Land, Cynic, Amorphis, etc...

Részletek alább...

[2011-11-29 22:58 feltöltő: Zsófi]

THE SOUTHERN ORACLE – ÚJ DOBOSSAL!

Ahogy élőben a szemfülesebb koncertlátogatók az elmúlt hetekben tapasztalhatták, dobosváltáson van túl a szegedi The Southern Oracle. Simon István és a zenekar útjai békében váltak el egymástól, Simi ugyanis egy időre biztosan felhagy az aktív zenéléssel és stúdiójára, a No Silence-re koncentrál a közeljövőben.

Részletek alább...

[2011-11-29 22:17 feltöltő: Zsófi]

Dereng kislemez megjelenés, és koncert

Dereng kislemez megjelenés, és koncert
Örömmel tudatjuk veletek, hogy Magyarország válságban is tündöklő ígérete, a Dereng zenekar kilépve a gyerekkorból, hirtelen a lázadó tinédzser évek és a profi felnőtt lét vékony mezsgyéjére érkezett. Mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy rögzítették második kislemezüket, aminek a sors a lírai A szén-dioxid összegyűjtése és visszasajtolása földtani szerkezetekbe címet adta.

Részletek alább...

[2011-11-27 21:07 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres - nézd meg a MindSream videót!

Héten elkészült a klip a tavalyi albumuk címadó dalára, a MindStreamre, ami az első Cadaveres image videó. Az anyagot Gulyás Bence székesfehérvári lakos követte el.

Részletek alább...

[2011-11-27 20:18 feltöltő: Zsófi]

Slytract – izgalmakkal teli Európa turné után

Szomorúan kellet tudomásul venniünk, hogy november 13-án az ’Eastern Death Infernal Tour 2011’ véget ért, miután Koppenhágában, a turné utolsó állomásán, lejöttek a színpadról, majd elindultak a komp felé.

Részletek alább...

[2011-11-27 20:06 feltöltő: Zsófi]

Ajándékozz fesztivált!

November 24-től országszerte megvásárolhatók a 2012-es bérletek Magyarország legfontosabb fesztiváljaira. A szervezők az őszi-téli hónapokban is azon dolgoznak, hogy mielőbb világsztárok sorát és a megszokottnál is ütősebb programot hozhassanak nyilvánosságra a 20. Sziget, a 20. VOLT Fesztivál és a Heineken Balaton Sound programjából.

Részletek alább...

[2011-11-27 19:48 feltöltő: Zsófi]

RISE AGAINST: exkluzív Facebook-alkalmazás a hazai rajongóknak

2012-ben Budapesten kerül megrendezésre az év egyik legnagyobb közép-kelet-európai rockeseménye, március 19-én - majdnem pontosan egy évvel legújabb albumuk, az "Endgame" megjelenése után - ugyanis a Petőfi Csarnokban ad koncertet a mainstream punk rock jelenlegi legnagyobb alakja, a chicagói Rise Against.

Részletek alább...

[2011-11-27 19:33 feltöltő: Zsófi]

Szerinted Norvégia csendes?!

A Silenos Könyvkiadó nagy meglepetéssel készült a metálzene rajongói számára. Burzum címmel Varg Vikernesről, a norvég metál központi figurájáról jelentetett meg egy átfogó pályaképet, mely az életrajzi vonatkozásokon és a zenei elemzéseken túl bemutatja Varg ellentmondásos írásait is.

Részletek alább...

[2011-11-24 07:08 feltöltő: Zsófi]

Standokon a legfrissebb RockinforM!

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin. A címlapon az Evanescence szépségét, Amy Lee-t találhatjátok, és természetesen olvashattok vele egy hosszabb lélegzetű interjút is.

Részletek alább...

[2011-11-24 07:06 feltöltő: Zsófi]

Redneck Zömbiez - Ismét aktívak!

Ismét randalíroznak a síron túli parasztok! A Redneck Zömbiez névre hallgató, többek között Wrong Side Of The Wall, Stiff Bastard és Apey & the Pea tagokat felvonultató féreg járta kompánia két dalból álló új single-t tett ingyenesen letölthetővé vadonatúj honlapján, hogy a decemberi koncertekre mindenki felkészülhessen a barátságos templomtűz melletti közös dalolászásra!

Részletek alább...

[2011-11-24 07:03 feltöltő: Zsófi]