tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Crew From Hell, Decaying Incest, Flamedrop

Crew From Hell, Decaying Incest,  Flamedrop
Idén újra megrendezésre kerül a Vérfarshang éjszakája. Az eseménynek ezúttal a csornai Angyal Mulató & Pub ad otthont és a fellépők sorát erősíti Budapestről a Crew From Hell (Pantera Tribute) zenekar. Szintén fellép a csornai Decaying Incest, akik az új énekessel megerősödve lépnek színpadra, és a 2015-ös tervek között egy második nagylemez is szerepel.

Részletek alább...

[2015-01-22 05:52 feltöltő: Zsófi]

Mono, Helen Money

Mono, Helen Money
A tokiói ’MONO’ tulajdonképpen definiálja, mit is hívunk post-rocknak. Hosszú, elnyújtott, lassan építkező, már-már filmszerűen gyönyörű zenei utazást tárnak közönségük elé számról számra, albumról albumra. A zenekar 1999-ben alakult, azóta pedig már 9 teljes értékű lemezen, számos kislemezen, élő felvételen, és megannyi, szinte az összes kontinensen átívelő turnén van túl, ám ennek ellenére mit sem vesztettek lehengerlő erejükből. Budapestre már tulajdonképpen visszatérő vendégként, ötödszörre látogatnak el, ezúttal a Dürer Kert színpadáról repítve a közönséget.

Részletek alább...

[2015-01-21 02:55 feltöltő: Zsófi]

2. Nap - Food not Bombs Budapest Támogató Buli

2. Nap - Food not Bombs Budapest Támogató Buli
Idén is megrendezésre kerül a Food not Bombs Budapest támogató buli. Nagy örömünkre 2 nappal is jelentkeznek. Reméljük sok ismerős és sok új arcot is fogunk látni a koncerteken, és minél többen kedvet kaptok egy-egy alkalommal elnézni hozzájuk és részt venni tevékenységeikben, amiből akad bőven.

Részletek alább...

[2015-01-15 06:08 feltöltő: Zsófi]

Rock Fanatic, Rebel, Renitens Rock Band, Mosquito

Rock Fanatic, Rebel, Renitens Rock Band, Mosquito
Február 20-án farsangi bál lesz a Crazy Mamában. Olyan rockos/metálos! A fellépők között találjuk a Rock Fanatic zenekart, akik az általuk, és sokak által is kedvelt magyar rockslágerek előadásával fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Fellép a Rebel zenekar is, kiknek első nagylemezük hamarosan napvilágot lát. Ha szereted a jóféle power metalt, őket ne hagyd ki!

Részletek alább...

[2015-01-15 06:01 feltöltő: Zsófi]

Képzelt Város, Lehnen

Képzelt Város, Lehnen
Az idén tízéves Képzelt Város legfrissebb, IO című EP-jét mutatja be az A38 Hajón. Előzenekar pedig az osztrák posztrock egyik fontos zenekara, a bécsi Lehnen. A 2005-ben alapított hattagú posztrock-artrock zenekar, a Képzelt Város idén ünnepli tizedik születésnapját, az évfordulót pedig a tavaly év végén megjelent, IO című ötszámos EP-vel előlegezte meg. A MamaZone gondozásában megjelent lemezre négy régebbi dal unplugged újragondolása és egy vadonatúj szám, a Mégis, mindent került fel - ez utóbbihoz egy bensőséges hangulatú klipet is forgatott az együttes.

Részletek alább...

[2015-01-15 05:47 feltöltő: Zsófi]

Invader, IN-Dock

Invader, IN-Dock
Nem kellett sokat várniuk a budapesti rajongóknak, hiszen január 17-én újra a fővárosban zenél az Invader. A zenekar jelenlegi, egyben legerősebb felállása 2012-ben alakult ki, és 2014 tavaszán megjelent az Invader első nagylemeze, a Szép új világ.

Részletek alább...

[2015-01-15 05:16 feltöltő: Zsófi]

Distalis, End of Paradise, Heavy Walkerz

Distalis, End of Paradise, Heavy Walkerz
Az év első End of Paradise koncertje február 14-én, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben fog bekövetkezni. A zenekar nagyban dolgozik második lemezén, mely várhatóan májusban lát majd napvilágot. 2014-ben egy remek klippel is előrukkolt a csapat, melynek nézettsége hamar túllépte a 4000 megtekintést a zenekar Youtube csatornáján. Az idei tervekben is szerepel egy új klip, mely a lemezzel egy időben fog elkészülni.

Részletek alább...

[2015-01-15 05:12 feltöltő: Zsófi]

Lordi

Lordi
Scare Force One című új lemezével, és megújult fizimiskával érkezik Budapestre február 24-én a Lordi. A Mr. Lordi által vezetett finn banda ezúttal a Barba Negra Music Clubban lesz látható, egyelőre még nem megnevezett vendégzenekarok koncertjét követően.

Részletek alább...

[2015-01-15 05:08 feltöltő: Zsófi]

IV. Bring The Bands Home Tribute

IV. Bring The Bands Home Tribute
Negyedszerre hozzák Debrecenbe a legjobb metal dalokat a Bring The Bands Home Fesztivál keretében remek tribute bandák. Idén sajnos a Hellalive már nem lehet velünk, cserébe hosszabb programot tolhat a többi három zenekar. A gRain az teljes első koRn lemezt elő fogja adni, Blind-ostól, Faget-estől, Daddy-stől, illetve még helyet kap extra hosszú műsorukban pár klasszikus is a Bakersfieldy-i bandától.

Részletek alább...

[2015-01-05 21:12 feltöltő: Zsófi]

Slipknot

Slipknot
A többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a SLIPKNOT tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz 2015. február 5-én, a Prepare For Hell turnéjuk keretében.

Részletek alább...

[2015-01-03 16:46 feltöltő: Zsófi]

Epica, Dragonforce

Epica, Dragonforce
Két maximalista metal zenekar érkezik új lemezével a Petőfi Csarnokba január 24-én. A holland Epica a szimfonikus metal legsikeresebb kortárs képviselői közé tartozik, míg a londoni Dragonforce a szélvészgyors, gitárközpontú power metal mesterének számít.

Részletek alább...

[2015-01-03 16:18 feltöltő: Zsófi]

Michael Angelo Batio & Band

Michael Angelo Batio & Band
Február 3-án újra Budapesten üdvözölhetjük a különleges duplagitárjáról és rendkívüli zenészi kvalitásairól ismert Michael Angelo Batiót, aki Intermezzo című friss albumával, valamint ismert zenészeket felvonultató együttesével érkezik a Pecsa Music Caféba.

Részletek alább...

[2015-01-03 16:02 feltöltő: Zsófi]

Obituary, M:Pire of Evil, Dust Bolt, Posthum

Obituary, M:Pire of Evil, Dust Bolt, Posthum
2015. január 21-én egy újabb death metal legenda érkezik Budapestre: a floridai Obituary Inked in Blood című friss lemezét mutatja be a Dürer Kert nagytermének színpadán. A turnén a két egykori Venom tagot felvonultató M:Pire of Evil, egy ifjú német thrash metal brigád, a Dust Bolt, valamint egy norvég black metal banda, a Posthum kíséri el az amerikaiakat.

Részletek alább...

[2015-01-03 14:13 feltöltő: Zsófi]

XII. Stagediving Fesztivál

XII. Stagediving Fesztivál
Pubertás korba ért a Stagediving Fesztivál, jönnek a kamaszévek, a dackorszak. Ennek fényében némi kilengéssel számolhatunk a felhozatal terén. A megjelent stoner/doomster vonal (a Let The Cigar Die és a Vendetta INC fellépésével, illetve krisna tudatú banda a Mantra óta nem játszott, de most a kultikus hardcore osztag, a Tisztán A Cél Felé is érkezik Egerből.

Részletek alább...

[2015-01-03 13:21 feltöltő: Zsófi]

IV. Happy Finish Tribute Fesztivál

IV. Happy Finish Tribute Fesztivál
December 19-én már negyedszerre lehet temetni az évet egy nagyszabású tribute bulin a Dürer Kertben. Idén is, mint korábban mindig népszerű külföldi zenekarok legjobb dalait adják elő magyar bandák, bőven élvezhető minőségben. Biztosan kevesen vannak már itthon, akik nem hallottak a Slipchaos-ról (Slipknot tribute). Az idén 7 éves zenekar fellépései a mai napig eseményszámba mennek, hiszen ritkán lehet látni ennyi beteg arcot egy színpadon.

Részletek alább...

[2014-12-17 16:50 feltöltő: Zsófi]

Jarboe, Helen Money, The Devil's Trade

Jarboe, Helen Money, The Devil's Trade
Jarboe-t úgy gondolom nem kell senkinek bemutatni, talán Helen művésznőt sem, azért leírom két sorban fontosabb állomásait. Alison Chesley (HM) a 90-es években, a Verbow zenekar tagjaként lett ismert csellista. Szólólemezeket készített, gyakorlatilag a klasszikus zenét összegyúrta a metállal, torzította is a hangszerét.

Részletek alább...

[2014-12-17 16:29 feltöltő: Zsófi]

The Agonist, Ferium, Selfmachine, Insane, Nova Prospect

The Agonist, Ferium, Selfmachine, Insane, Nova Prospect
JÖVŐ HÉT PÉNTEKEN OTEP NÉLKÜL NYOMJA A THE AGONIST! A los angelesi zenekar lemondta európai körútját! "Előre nem látható körülmények miatt az Otep zenekar sajnálattal tudatja, hogy nem tud részt venni a hamarosan esedékes Európa turnén. A zenekar reméli, hogy a közeljövőben pótolhatja a koncerteket, és végtelenül hálás a Flaming Arts Agency minden munkájáért és erőfeszítéséért."

Részletek alább...

[2014-12-17 16:21 feltöltő: Zsófi]

Esti Party, Black Jack, Zorall

Esti Party, Black Jack, Zorall
December 25-én ismét sor kerül a ZORALL hagyományos karácsonyi koncertjére, amikor is Szaszának és csapatának köszönhetően egy éles váltással átkapcsolhatunk az előző nap meghittségéről az őrületes partihangulatra! Afrika, Tűzvarázsló, Valami véget ér, Csakazértis szerelem és megannyi rock n’ rollba ültetett popklasszikus várható idén is, természetesen csakis a Zorallinák varázslatos showjával fűszerezve!

Részletek alább...

[2014-12-10 06:06 feltöltő: Zsófi]

BZ Project, Miserium, We Will Rise

BZ Project, Miserium, We Will Rise
ProgHeaven Tour elnevezéssel 2015-ben országjáró körútra indul a BZ Project és a Miserium. Ennek a turnénak az első állomása lesz a tatabányai Roxxy Music Café, ahol a helyi erő szerepét a We Will Rise fogja betölteni. A BZ PROJECT Bátky Zoltán, azaz BZ szólóprojektje, melyben az énekes saját dalait a Miserium zenekar tagsága segítségével szólaltatja meg. BZ-t olyan zenekarokból ismerhetjük, mint a Stonehenge, a Wendigo, és az After Crying, de ezzel a formációval is született már egy bemutatkozó EP, mely a 7414 nevet kapta.

Részletek alább...

[2014-12-10 05:45 feltöltő: Zsófi]

Billog, Blizard, Daily Dose Of Gravity, Wake On Burial, Scars Left Behind

Billog, Blizard, Daily Dose Of Gravity, Wake On Burial, Scars Left Behind
Az 2014-es év utolsó nagy bulija! Szilveszter előtt egy nappal, tökéletes ráhangolódás 5 remek koncerttel az év utolsó napjára. A Billog zenekar úgy gondolta, hogy zárják az idei esztendőt stílusosan a próbatermüknek is otthont adó Vágóhíd területén abban a Showbarlangban, ahol az idei visszatérő koncertjük is volt.

Részletek alább...

[2014-11-27 09:04 feltöltő: Zsófi]