tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Tribute Est - Subscribe, Grain, Diamondeyes, Riot!,

Tribute Est - Subscribe, Grain, Diamondeyes, Riot!,
2014. július 25-én a budapesti Barba Negra Trackben (lánykori nevén ZP) Tribute Estre kerül sor a következő bandák közreműködésével: A nagyszínpadon a SUBSCRIBE Rage Against The Machine dalokkal fog készülni, hogy átlényegülhessünk kicsit Los Angeles-be. A gRain a koRn legnagyobb slágereivel fog készülni, úgyhogy a Dürer-es bulikhoz hasonló minőségi súlyozás várható.

Részletek alább...

[2014-07-01 19:35 feltöltő: Zsófi]

Summer Breeze 2014

Summer Breeze 2014
Dinkelsbühl Bajorországban található középkori festői szépségű kisváros, mely szinte sértetlenül megúszta az évszázadok viharos időszakait. A világörökség része a középkori belváros, a várfallal és a jellegzetes fagerendás házaival egy csodavilág, gyönyörű zöld környezetben. Itt kerül megrendezésre 2014.08.14-16. között Németország egyik legnagyobb metál fesztiválja, immáron 17. alkalommal a Summer Breeze 2014 fesztivál.

Részletek alább...

[2014-06-24 21:00 feltöltő: Levi]

Parkway Drive, Heaven Shall Burn, Carnifex, Northlane

Parkway Drive, Heaven Shall Burn, Carnifex, Northlane
A Mikulás ezúttal egy Parkway Drive koncerttel kedveskedik! Valljuk be nem kellett sokat várnunk, hogy a hazai metalcore közönség első számú kedvence, az ausztrál Parkway Drive visszatérjen hozzánk, hiszen legutóbb két éve jártak Budapesten (illetve tavaly nyáron Sopronban, a Volt Fesztiválon), amikor is a Petőfi Csarnokban adtak egy gigantikus koncertet és egy életre szóló élményét az odalátogatóknak.

Részletek alább...

[2014-06-23 19:17 feltöltő: Zsófi]

Burning Bright, Igor

Burning Bright, Igor
A franciáknál van egy Gojira, meg egy Burning Bright.... na utóbbi fogja most vasárnap lebontani a fővárosi Roham Bár épületét. 2012 végén jött ki első lemezük, mely gyakorlatilag hibátlanul sikerült, ha rocker szív dobog a mellkasodban, muszáj belehallgatnod: burningbright.bandcamp.com/.

Részletek alább...

[2014-06-21 11:10 feltöltő: Zsófi]

Total War Fest II

Total War Fest II
Idén újra megrendezésre kerül Magyarország egyetlen szabadtéri underground Death/Black/Thrash Metal fesztiválja Körmenden, a Rába folyó partján, hangulatos környezetben, sátorozási és strandolási lehetőséggel ,büfével ! 2 nap alatt 13 underground csapat !!!!

Részletek alább...

[2014-06-18 20:08 feltöltő: Zsófi]

Dehydrated, Eradication, Absent Distance, Eclipse Of The Sun

Dehydrated, Eradication, Absent Distance, Eclipse Of The Sun
A székesfehérvári Eradication ismét Dunaújvárosba látogat olyan fehérvári metálbandák kíséretében, mint a méltán népszerű Absent Distance és a dunántúli doom leghitelesebb képviselője az Eclipse of the Sun. Az este meglepetésbandája pedig a szibériai DEHYDRATED, akik európai turnéjuk magyarországi helyszínein szinte mindvégig az Eradication-nel fognak osztozni a színpadon! Ez a négy banda irgalmatlanul befűti szombaton a Kaptár Music Pub koncerthelységét és tekintve, hogy ingyenes a buli, egészen biztosan vétek lenne kihagyni!

Részletek alább...

[2014-06-18 20:00 feltöltő: Zsófi]

Silverstein, Shell Beach

Silverstein, Shell Beach
Mindig örömmel szolgál visszatérő előadókat fogadni hazánkban, főleg, ha olyan frenetikus zenekarokról van szó, mint a kanadai Silverstein. Pláne, hogy az előző évtized elején alakult csapat ezúttal 2013 legelején megjelent hatodik stúdióalbumának farvizén érkezik június 22-én a Dürer Kertbe, bemutatva frissen szerzett új gitárosát.

Részletek alább...

[2014-06-16 20:51 feltöltő: Zsófi]

Sick Of It All, Evergreen Terrace

Sick Of It All, Evergreen Terrace
A Hatebreed tavalyi koncertjének hangos sikerét követően az idei szezon sem maradhat hardcore/punk buli nélkül a Parkban, így hát véssétek be a naptárba, hogy július 22-én hosszú kihagyást követően ismét Budapestre látogat a NYHC legenda, a Sick Of It All!

Részletek alább...

[2014-06-16 20:16 feltöltő: Zsófi]

Protest The Hero, Monuments

Protest The Hero, Monuments
Januári teltházas koncertjét követően a nyári szezonban sem hagyja kallódni odaadó magyar közönségét a kanadai Protest the Hero legénysége, és napjaink legizgalmasabb progresszív metalzenekara július 1-én újfent bizonyítani fogja a Park színpadán, hogy méltók arra a kiemelt figyelemre, ami immáron hatodik éve követi őket.

Részletek alább...

[2014-06-16 20:04 feltöltő: Zsófi]

After The Burial, Monuments, Tides From Nebula, Dead Letter Circus

After The Burial, Monuments, Tides From Nebula, Dead Letter Circus
Három évvel a Suicide Silence előtt adott koncertjét, valamint a tavalyi Rockmaratonos fesztiválfellépését követően végre főzenekarként tér vissza Magyarországra a Sumerian Records egyik legszigorúbb djent/metalcore zenekara, az After The Burial. A Wolves Within európai lemezbemutató turnéján – ami október 30-án jut el az A38 Hajóra – a Monuments, a Dead Letter Circus, valamint a Tides From Nebula kísérik majd Justin Lowe zenekarát. A négy zenekar fellépésére harminc kombinált jegy is kapható, amely érvényes az Animals As Leaders (USA), TesseracT (UK) koncertekre is érvényes.

Részletek alább...

[2014-06-16 19:50 feltöltő: Zsófi]

Test of Time, Avalanche, Wasted Struggle

Test of Time, Avalanche, Wasted Struggle
Tizenöt évvel azután, hogy a Ten Yard Fight kiadta az utolsó lemezét, és tíz évvel azt követően, hogy a Championtől megjelenhetett a Promises Kept, még mindig képes felfrissülni az ezredforduló youth crew hangzásvilága. Ennek legékesebb példája a bostoni Test of Time létezése, a kipróbált hardcore/punk zenészek által életre hívott formáció pedig augusztus 4-én az A38 Hajó tetőteraszán adja majd első hazai koncertjét.

Részletek alább...

[2014-06-16 15:20 feltöltő: Zsófi]

ACXDC, Implore, Rákosi, Dog Attack

ACXDC, Implore, Rákosi, Dog Attack
Ha nyárról van szó, akkor koncertek tekintetében több, mint figyelemreméltó a felhozatal. Ebben a dömpingben az extrémebb zenék szerelmesei sem fognak magukra maradni. A Tukker Booking & A Fucktothemusic jóvoltából Július 16-án a Dél-kaliforniai ACxDC-t nézhetitek meg, akik szélvészgyors fastcore/punkkal operálnak már 2003 óta, viszont most jutottak el oda, hogy megjelentessék első nagylemezüket (számos EP, splitet követve) "Antichrist demoncore" néven. Lemezen is kőkemény, amit csinálnak, de élőben egyszerűen kötelező megnézni őket.

Részletek alább...

[2014-06-16 15:08 feltöltő: Zsófi]

Celeste, Reka, Wasted Struggle

Celeste, Reka, Wasted Struggle
Enyhén szólva is durva felhozatallal rukkol elő a július underground bulik szempontjából. Ennek egyik ékes bizonyítéka,hogy július 15-én a francia Celeste fogja tiszteletét tenni nálunk.

Részletek alább...

[2014-06-16 15:04 feltöltő: Zsófi]

Kvelertak

Kvelertak
Hosszú, négy évnyi várakozást követően július 10-én ismét Budapesten játszik Norvégia legizgalmasabb kurrens zenekara, a Kvelertak. Napjaink legszórakoztatóbb black ’n’ roll zenekara pedig mindent megtesz majd azért, hogy a nyári klubélet legfülledtebb hangulatú koncertélményét köthessük hozzájuk.

Részletek alább...

[2014-06-16 14:55 feltöltő: Zsófi]

We Came As Roman, Miss May I, Our Youth

We Came As Roman, Miss May I, Our Youth
Június 24-én a modern metalcore két megkerülhetetlen zenekara adja első magyarországi koncertjét. Mindkettőnek köze van a Rise Records piaci szerepének növekedéséhez, mindketten végigjárták már a világot, sőt, együtt is turnéztak már sokszor, Európában legutóbb épp három évvel ezelőtt. Ez még kevés? Az egyikőjük nem tud létezni billentyűszőnyegek, a másik pedig csínján adagolt deathcore-elemek nélkül. Közeledünk? Mindketten ókori szimbólumokhoz nyúlnak vissza, és mindkettő koncertjét évek óta várod: a We Came As Romansről és a Miss May I-ról van szó. Előttük magyar megfelelőjük, az Our Youth izzítja be a hangulatot!

Részletek alább...

[2014-06-16 14:47 feltöltő: Zsófi]

PlagueFest Vol. 1

PlagueFest Vol. 1
Hagyományteremtő céllal, június 21-én kerül megrendezésre a ScerrA első saját szervezésű fesztiválja, a PlagueFest Vol. 1! A tervek szerint éves szinten legalább egy, maximum két alkalommal megrendezett fesztivál, azokat a magyar metal bandákat szeretné egy emlékezetes estére sűríteni, akik zenéjükkel, kitartásukkal, hozzáállásukkal, idővel beválthatják a hozzájuk fűzött reményeket. Tehát hazánk első számú szimfonikus extrém metal bandája olyan fellépőket válogatott össze az első PlagueFestre, akikkel nem csak jó, vagy baráti kapcsolatban vannak, de roppant ígéretesek is.

Részletek alább...

[2014-06-16 11:45 feltöltő: Zsófi]

III. Sulitemető Tribute Fesztivál

III. Sulitemető Tribute Fesztivál
Június 20-án harmadszorra lesz Sulitemető Fesztivál a Dürerben. A legjobb durva metal bandák magyar tribute zenekarai fognak összeröffenni egy kellemes estére. Fellép az ország talán leghírhedtebb és legnépszerűbb tribute bandája, a Slipchaos, akik ugye a Slipknot előtt tisztelegnek. Náluk minden fellépés más, sosem lehet tudni, hogy mi történik a következő percben, dalban, koncerten…

Részletek alább...

[2014-06-16 11:23 feltöltő: Zsófi]

Death 2 Summer Festival 2.

Death 2 Summer Festival 2.
2014.09.13-ÁN 3 HELYSZÍNES NYÁRTEMETŐ ŐRÜLET A DÜRER KERT EGÉSZ TERÜLETÉN. SZERETED A JÓ ZENEKAROKAT, A JÓ DJ-KET? SZERETNÉL JÁTÉKOKBAN RÉSZT VENNI ÉS ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT NYERNI? HA IGEN, AKKOR NÁLUNK A HELYED! BÁR MÉG NYAKIG BENNE VAGYUNK A NYÁRBAN, DE BULIZNI SZEPTEMBER ELEJÉN IS KELL, SŐŐŐŐŐT AKKOR CSAK IGAZÁN! ZÁRJUK MÉLTÓKÉPPEN A NYARAT, MIELŐTT ISMÉT BELEMERÜLNÉNK A HÉTKÖZNAPOK SZÜRKESÉGÉBE!

Részletek alább...

[2014-06-16 10:27 feltöltő: Zsófi]

Deathnoise - Metalový Jičín Open Air II.

Deathnoise - Metalový Jičín Open Air II.
Fellépők: MASTER (USA) / CRISIX (Spain) / Smash Hit Combo (France) / MASTIC SCUM (Austria) / Jig-Ai / Bad Face / Tortharry / Carnal Diafragma / Satan's Revenge On Mankind (Germany) / Nazareno el Violento (Mexico) / The Truth Is Out There / F.O.B. / overhype / Greedy Invalid / DEGRADACE / MadFalls / Pray For Forgiveness / Epitome (Poland) / Destructive Explosion of Anal Garland / Human Humus (Slovakia) / Artificial Life / Crystalepsy / Blackshard / NAHUM / Awrizis / ANTIGOD / TOP SEKRET / B.B.R. / tartarO:s / Blood Manacle / Black Adder / 8 DNÍ VENKOVA / Eternity / Jo Riittää!

Részletek alább...

[2014-06-12 10:06 feltöltő: Zsófi]

IV. Tattoo The Sun Fesztivál

IV. Tattoo The Sun Fesztivál
A Tattoo The Sun Fesztivál és Tetoválásverseny az évek során egy igazi városi fesztivál eseménnyé forrta ki magát, ahol mindig kicsit többet kap az ember, mint koncertek sokaságát. Idén az elmúlt évek tapasztalatait hasznosítva alakították ki a szervezők a programot. Nézzük először a zenei oldalt.

Részletek alább...

[2014-06-03 21:17 feltöltő: Zsófi]