tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Cannibal Corpse, Kill With Hate, Omega Diatribe

Cannibal Corpse, Kill With Hate, Omega Diatribe
Július 22-én ismét Budapesten játszik a death metal műfaj egyik legismertebb képviselője, az amerikai Cannibal Corpse. A megbízhatóan minőségi és brutális zenét szállító csapatot ezúttal szabad téren, a Barba Negra Music Trackben láthatjuk majd, ahol a műfaj egyik legjobb hazai képviselője, a Kill With Hate, valamint a szintén hazai Omega Diatribe játszik előttük.

Részletek alább...

[2015-06-22 11:03 feltöltő: Zsófi]

Junkies

Junkies
Biztosan éreztétek már úgy magatokat egy-egy kivételesen jó koncert után, hogy legszívesebben újra átéltétek volna az egészet, elejétől a végéig – nos, ha nem is pontosan ugyanerre, de valami hasonlóra készül a Junkies 2015. június 26–án pénteken a Barba Negra Trackben.

Részletek alább...

[2015-06-22 10:38 feltöltő: Zsófi]

Orphaned Land & Stimmgewalt Choir, Molllust

Orphaned Land & Stimmgewalt Choir, Molllust
Bár az izraeli folk-metál zenekar, az Orphaned Land nem először jár Budapesten, ezúttal egészen különleges produkcióval érkezik. Az orient-metál stílusteremtő együttese teljes egészében akusztikus koncertet ad, kiegészülve a híres berlini goth-kórussal, a tizenöt tagú Stimmgewalttal. Egészen különleges élmény, ahogyan Magyarországon még sosem hallhattuk az Orphaned Landet. Előzenekarként pedig az operát, a komolyzenét és a metált egyedi módon ötvöző német Molllust lép fel.

Részletek alább...

[2015-06-22 09:32 feltöltő: Zsófi]

Soulfly (USA)

Soulfly (USA)
A nu metal egyik legfontosabb alakja, Max Cavalera és a nu metal egyik legfontosabb zenekara, a Soulfly ismét Magyarországon! A budapesti klubfellépésnek különös aktualitást ad, hogy a Soulfly a napokban jelentette be új lemezét: így a koncert az augusztus 14-én megjelenő Archangel premierje is egyben!

Részletek alább...

[2015-06-19 04:50 feltöltő: Zsófi]

Wacken 2015

Wacken 2015
Fellépők: Amorphis, Anaal Nathrakh, Annihilator, At The Gates, Biohazard, Black Label Society, Blood Red Throne, Bloodbath, Breakdown Of Sanity, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Crossplane, Cryptopsy, Danko Jones, Dark Tranquility, Death Angel, Dream Theater, Ensiferum, Epica, Europe, Haudegen, Ill Nino, In Extermo, In Flames, Judas Priest, Kataklysm, Kvelertak, Mambo Kurt...

Részletek alább...

[2015-06-11 11:22 feltöltő: rasztamas]

Nile, Suffocation, Embryo, Kill With Hate, Gutted, Age Of Agony, Gravecrusher

Nile, Suffocation, Embryo, Kill With Hate, Gutted, Age Of Agony, Gravecrusher
2004-től egészen 2010-ig kifejezetten nagy hagyománya volt az elsősorban death metal közönséget kiszolgáló UNDEAD fesztiválnak, mely az évek alatt olyan kultikus, vagy igen aktuális fellépőket is felvonultatott, mint a legendás svéd Dissection és Shining, a két lengyel extrém metál zászlóshajó Vader és Behemoth, vagy a Rotting Christ és a Hatesphere legénysége.

Részletek alább...

[2015-06-02 13:12 feltöltő: Zsófi]

Metaldays 2015

Metaldays 2015
Abandon Hope, Accept, Adam Bomb, Aeons Confer, Altair, Antropofago, Anvil, Arch Enemy, Archgoat, Audrey Horne, Avatar, Behemoth, Betraying The Martyrs, Black Label Society, Blitzkrieg, Blues Pills, Blutmond, Broken Mirrors, Butcher Babies, Cannibal Corpse, Carcass, Carnifex, Chronic Hate, Conorach, Consecration, Crowbar, Daedric Tales, Dark Fortress, Deadlock, Death Angel, Demonic Resurrection, Desolate Fields, Devin Townsend Project, Diablo Blvd, Dickless Tracy, DIS.AGREE, Divided Multitude, Dr. Living Dead, Dream Theater, Eluveitie, Emergency Gate, Emil Bulls, Eruption, ETECC, Ever-Frost, Fear Factory, Flesh, Hardcore Superstar, Hatebreed, Hirax, Kampfar, Kataklysm, Klamm, Krokodil, Kryn, M.A.I.M., Malevolence, Manntra, Mass Hypnosis, Mephistophelian, Minotauro, Mist, Mooncry, Moonspell, Morana, Ne Obliviscaris, Nervosa, Noctiferia, Nuclear Chaos, Obscura, Panikk, Paragoria, Profane Omen, Psykosis, Queensryche, Reek Of Insanity, Rest In Fear, Rotting Christ, Sacred Steel, Saxon, Schirenc Plays Pungent Stench, Sepultura, SiliuS, Skindred, Slomind, Striker, Suborned, Suicide Silence, Sunchair, The Black Dahlia Murder, The Devil, TomCat, Total Annihilation, Toxic Holocaust, Unearth, Vreid, War-Head, Year Of No Light, Zombie Rodeo

Részletek alább...

[2015-05-28 10:11 feltöltő: rasztamas]

VHK, Sexepil

VHK, Sexepil
Jubileumi évet kezdett meg idén a VHK: éppen 40 évvel ezelőtt, 1975-ben indult mindent elsöprő energiával útjára a zenekar, melynek dalai mára generációk éltető zenéjévé váltak. A jubileum alkalmából a Grandpierre Atilla vezette együttes számos koncertet ad – Budapesten június 5-én játszanak a Barba Negra Track színpadán, ahol fellép a Sexepil, valamint a VHK koncert alatt láthatjuk az Ébrenálmodók Rituális Színház bemutatóját is.

Részletek alább...

[2015-05-24 21:19 feltöltő: Zsófi]

EU Power Metal Festival Part II.

EU Power Metal Festival Part II.
Ahogy azt ígérték, az EU Power Metal Festival projekt folytatódik! Második felvonásként 22 zenész újra színpadra áll, hogy eljátsszák nektek a legnagyobb melodikus / neoklasszikus / szimfonikus power metal himnuszokat! Lehetőleg túlélőcsomaggal érkezzetek, mert ezúttal egy 2 felvonásból álló, 3 órás hangverseny várható! Plusz bemelegítésként a Symphonium zenekar!

Részletek alább...

[2015-05-23 17:04 feltöltő: Zsófi]

Manimal, End Of Paradise

Manimal, End Of Paradise
Május 30-án, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben kerül megrendezésre az End of Paradise lemezbemutató koncertje. A zenekarnak a napokban, a Nail Records gondozásában jelent meg új lemeze, a Hétköznapi Túlélő, melynek címadó dalára már el is készült a hivatalos videoklip.

Részletek alább...

[2015-05-23 16:40 feltöltő: Zsófi]

Hellfest 2015

Hellfest 2015
Fellépők: Slipknot, Scorpions, Motörhead, Alice Cooper, Korn, Marilyn Manson, Faith No More, Slash, ZZ Top, Limp Bizkit, Billy Idol, Anthrax, Nightwish, At The Gates, Lamb Of God, Five Finger Death Punch, Dead Kennedys, Judas Priest, Cannibal Corpse, Godsmack, Rise Against, Meshuggah

Részletek alább...

[2015-05-21 14:21 feltöltő: rasztamas]

Grave Pleasures (ex-Beastmilk)

Grave Pleasures (ex-Beastmilk)
A finn-brit Beastmilk két évvel ezelőtt jelentette meg első és utolsó nagylemezét, a hihetetlenül sikeres, körülrajongott Climaxot. A komor, new wave-es, goth-rockos, posztpunkos zenéjével hamar kultstátuszba katapultált együttes idén némiképp átalakult és nevet váltott. Az új lemezt szeptemberre ígéri a továbbra is az énekes-dalszerző, Mat McNerney vezette Grave Pleasures, és a bemutató turnén pályafutása során először Magyarországon is fellép.

Részletek alább...

[2015-05-11 10:16 feltöltő: Zsófi]

Uriah Heep

Uriah Heep
A '60-as évek egyik leginkább meghatározó angol hard rock zenekara, a Uriah Heep tavaly adta ki 24. stúdióalbumát, Outsider címen. A 2011-es Into the Wild-ot követő kiadványt élőben még nem mutatták be Magyarországon, most azonban pótolják ezt: június 10-én láthatjuk őket a Barba Negra Music Clubban.

Részletek alább...

[2015-05-11 10:03 feltöltő: Zsófi]

Svartidauði, Antediluvian, Emptiness

Svartidauði, Antediluvian, Emptiness
Az Izland és a metal szavak közt a kapcsolatot hosszú időn át egyedül a Sólstafir jelentette, és ez nem is volt meglepő, hiszen egy 300 000 lakosú szigetről beszélünk, ennyi főre pedig más országokban sem jut sokkal több kiemelkedő zenekar. Ezért is szokatlan jelenség, hogy az utóbbi pár évben szinte a semmiből kinőtt egy komplett izlandi metalszíntér – mindenesetre a dolog megtörtént, és az is tény, hogy a szcéna középpontjában a most Budapestre látogató Svartidauði áll.

Részletek alább...

[2015-05-11 09:25 feltöltő: Zsófi]

ELMARAD!!! Antemasque

ELMARAD!!! Antemasque
At The Drive-In. The Mars Volta. Antemasque. Nagyjából így lehet leírni az El Pasó-i zenészpáros, Cedric Bixler Zavala és Omar Rodríguez-López eddigi pályáját. Igen, a modern rock egyik leghíresebb duója ismét összeállt, hogy a két kultikus zenekar után egy harmadikat alapítson. Az Antemasque tavaly jelentette meg első lemezét, és először játszik Magyarországon.

Részletek alább...

[2015-05-09 15:29 feltöltő: Zsófi]

Accept, Red's Cool, The New Roses

Accept, Red's Cool, The New Roses
Pályafutásának eddigi legsikeresebb évét tudhatja maga mögött az Accept. A német heavy metal zenekar 2014-es Blind Rage albuma akkora sikernek bizonyult, hogy az őszi turné után most tavasszal is folytatják a koncertezést: Dél-Amerika és számos további európai ország mellett Budapestre is visszatérnek. A Barba Negra Music Club színpadán az orosz Red's Cool és a német The New Roses is szerepel.

Részletek alább...

[2015-05-03 12:18 feltöltő: Zsófi]

Beardyman

Beardyman
A modern beatbox egyik legnagyobb egyénisége, Beardyman egészen különleges fellépéseiről híresült el. Saját hangját fantasztikus technikával elektronikusan manipulálva, loopolva, effektezve hoz létre egyedülálló hangképeket, és barkácsol ezekből a parti, a live set, a varieté, a musical határmezsgyéjén egyensúlyozó élő show-kat. A kétszeres brit beatboxbajnokot ezúttal igazi közegében, egy forró hangulatú klubfellépésen üdvözölhetjük az A38 Hajón.

Részletek alább...

[2015-05-03 10:14 feltöltő: Zsófi]

Toto

Toto
Toto XIV címen, az átörést meghozó egykori albumra utalva készített új lemezt a Magyarországon is kiemelkedő népszerűséggel bíró Toto. A Steve Lukather, David Paich és Steve Porcaro által vezetett zenekar június 26-án ismét Budapestre érkezik, hogy a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán adott koncerttel töltsön el egy kellemes nyári estét a hazai rajongókkal.

Részletek alább...

[2015-05-03 09:41 feltöltő: Zsófi]

With Full Force 2015

With Full Force 2015
Éppen hat hét van csupán hátra a With Full Force fesztiválig, amelyet Löbnitzben (Németország), Roitzschjora repterén rendeznek meg, ezúttal már 22. alkalommal. A hardcore-metál műfajban Európa egyik legerősebb, legkompromisszummentesebb fesztiváljai között tarthatjuk számon, idén is elég kemény felhozatallal rukkoltak elő: Heaven Shall Burn, In Flames, Parkway Drive, Sick Of It All, Lamb Of God. A súlyos zenei paletta mellett a fesztivál másik nagy előnye, hogy autóval beállhatunk a kempingbe, a sátrak közé (előre ki vannak parcellázva a helyek), ahol mindig remek hangulat alakul ki a szomszédokkal, miután a kocsiból előkerült hazai ízekkel, italokkal ismerkednek. Napközben a nagyérdeműt gördeszka és freestyle motocross bemutatókkal szórakoztatják, van karaoke, rengeteg Merch-pult, metál póló turkáló... A jegyárak európai árakhoz mérten is barátságosak: 89,95 €, az étel- és italárakkal egyetemben. A fesztivál Lipcsétől 30 km-re északra, egy magán repülőtéren található közép-kelet Németországban, Roitzschjora falu mellett.

Részletek alább...

[2015-04-30 11:41 feltöltő: rasztamas]

Maruta, Evisorax, Human Error, Karak

Maruta, Evisorax, Human Error, Karak
Idén nyáron két zseni bulival örvendeztet meg mindenkit a Tukker Booking crewja. Mindkét bulinak a Dürer kert fog otthont adni. Július 6-án két grindcore orientáltabb zenekart csekkolhattok le szintén 2 remek hazai banda társaságában.

Részletek alább...

[2015-04-29 05:25 feltöltő: Zsófi]