tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Architects, While She Sleeps, Heights

Architects, While She Sleeps, Heights
Badarság lenne tagadni, hogy az elmúlt öt-hat évben a brit szigetország frissebb lelkületű zenekarai olyan hullámot generáltak az újkori, modern metalcore világán belül, amelynek köszönhetően a nemzetközi sajtó már külön hangzásként kezdett tekinteni az új angol bandákra. Legyen szó akár az érzelmesebb vonalról (Heart In Hand), netán a modern hardcore-ról (Your Demise), nincs már olyan terület, ahol ne hangozna jól a cockney akcentus. Ezért is örömteli számunkra, hogy október végén régi vágyunkat teljesíthetjük azzal, hogy immáron főzenekarként térhessen vissza az Architects.

Részletek alább...

[2012-06-07 05:23 feltöltő: Zsófi]

Dragonforce, Eagleheart, Hollow Haze

Dragonforce, Eagleheart, Hollow Haze
December 5-én ismét hazánkba érkezik az ördögien gyors gitárosairól híres brit power metal zenekar, a Dragonforce. Idén jelent meg ötödik nagylemezük, mely az első kiadvány az új énekes, Marc Hudson, a Petőfi Csarnokba, ahol a cseh Eagleheart és az olasz Holow Haze társaságában játszanak. közreműködésével. A legutóbbi fesztiválos szereplés után ezúttal önálló műsorral, fő fellépőként érkeznek Budapestre.

Részletek alább...

[2012-06-07 04:59 feltöltő: Zsófi]

Devilstone Open Air 2012

Devilstone Open Air 2012
A Devilstone Open Air egy nemzetközi kulturális és zenei fesztivál, elsősorban az alternatív és az extrém zenék különböző korú kedvelői számára, akiket a koncertélmény mellett esetleg érdekel a kulturális turizmus és az aktív pihenés a természetben. A színvonalas, professzionálisan szervezett fesztivál 2009-ben debütált, ezidáig jól fogadták és kiváló értékeléseket kapott. A Devilstone története során olyan zenekarok léptek színpadra, mint a SEPULTURA, a MAYHEM, a TANKARD, a NIGHTMARE, a SINISTER, a BENEDICTION, a GAMA BOMB vagy a SAVAGE MESSIAH.

Részletek alább...

[2012-06-05 20:28 feltöltő: Zsófi]

Parkway Drive, Emmure, The Word Alive, Structures

Parkway Drive, Emmure, The Word Alive, Structures
Nagy örömmel jelentjük be, hogy négyévnyi várakozást követően ismét egy klubkoncert formájában lesz megtekinthető Budapesten napjaink egyik legnépszerűbb és legismertebb metalcore-bandája, az ausztrál Parkway Drive. Így akik tavaly a Hegyalján szerették meg Winston McCallékat, esetleg a mára legendássá vált 2008-as Never Say Die! óta várják a kordontól mentes önfeledt koncertélményt, méltán készülhetnek az év második felének legnagyobb volumenű eseményére.

Részletek alább...

[2012-06-05 20:06 feltöltő: Zsófi]

Mystery of 19th October, Retarded Fish, Pay My Milk, The Stingers

Mystery of 19th October, Retarded Fish, Pay My Milk, The Stingers
A teljesség kedvéért, hogy még inkább elkeveredjetek a koncertek kavalkádjában, A Tukker Booking még egy bulival fog majd kedveskedni nektek július 31-én, miszerint a Szabad az á-ban megnézhetitek két király szlovák skate punk banda koncertjét. A 2005-ben alakult Retarded Fish eddig két EU turnét és két teljes hosszúságú lemezt tudhat maga mögött, akik intenzív, energikus bulijaikról híresek. Hatásaik között ott vannak az alap skate zenekarok, de rájuk is nagy befolyással voltak a rockosabb hardcore bandák, mint pl: A Comeback Kid, H2O, Verse, stb.

Részletek alább...

[2012-06-05 17:34 feltöltő: Tukker]

Kowalsky és Szabi Black-Out akusztik

Kowalsky és Szabi Black-Out akusztik
Fellépők: Kovács Tamás & Németh Szabi Kowalsky & Szabi

Részletek alább...

[2012-06-05 17:02 feltöltő: Zsófi]

Éjfény, Decaying Incest, Animid Effect, Septicmen

Éjfény, Decaying Incest, Animid Effect, Septicmen
Aki június 9-én lemerészkedni a győri Black Rockba, előbb tegye meg a szükséges óvintézkedéseket hallójáratainak védelmében. Viszont mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ezt az estét a Black Rockban töltse el, hiszen négy remek banda koncertjére bulizhat. A zenekarok mindegyikével történik mostanság valami, nézzük is őket szépen sorban!

Részletek alább...

[2012-06-04 05:45 feltöltő: Zsófi]

Beyond Pink, Think Again, Poulsunk, Sextank

Beyond Pink, Think Again, Poulsunk, Sextank
Július 13-án a Coke Bust mulatság után egy nappal még egy remek bulival fog elképráztatni titeket a Tukker Booking Crewja, hiszen immáron 3. alkalommal fog hazánkba látogatni a svéd illetőségű Beyond Pink. A 2001 óta működő kizárólag csajokból álló banda 2010-ben adta ki legutóbbi anyagát "The new black" címen és, ha minden jól megy, nemsokára egy újabb anyag fog napvilágot látni a hölgyektől.

Részletek alább...

[2012-06-04 05:31 feltöltő: Tukker]

Vestiges, Wasted Struggle, Tyrell's Owl

Vestiges, Wasted Struggle, Tyrell's Owl
A washingtoni Vestiges hardcore, (post-)black metál, crust/d-beat, screamo és post-rock elemekből építkező zenéje tökéletes aláfestést nyújt az ember és természet kapcsolatát részleteiben bontogató szövegvilágához. Pár hangos, monoton, ökölrázós epikus crust részekben és post-blackmetálos őrlésben kiteljesedő, sötét, súlyos témák végeláthatatlan sora vár ránk az óbudai próbateremek félhomályában a stílus egyik legmeghatározóbb új kiadójának - Replenish Records - egyik új bandájától.

Részletek alább...

[2012-06-04 05:27 feltöltő: Tukker]

Monday Night Grindcore Vomit Vol 2.

Monday Night Grindcore Vomit Vol 2.
Egy last minute-nek tekinthető koncert fog ellátogatni hozzánk Budapestre Június 11-én. Az underground egyik táptalajának szolgáló Szabad az Á fog otthont adni a "Monday Night Grindcore Vomit" nevű eseménynek, ahol az aktuális Európa turnéját lebonyoloító francia grindcore Whoresnation fog fellépni. Eddig egy EP-vel ("World wide whore") büszkélkedhet a zenekar, kik brutál grindcore-ban nyomulnak természetes módon.

Részletek alább...

[2012-06-01 05:22 feltöltő: Tukker]

Stonedirt, Ad Astra

Stonedirt, Ad Astra
Két budapesti underground metal fogat, a stoner/thrash/groove Stonedirt és a modern prog/thrash Ad Astra sok közös szállal kötődnek egymáshoz. Ezer éve ismerik egymást, többször léptek már fel közösen, együtt szülinapoztak, feltúrták kétszer Székelyföldet, vendégeskedtek egymás koncertjein, felvételein, de a legfőképpen mindketten jó sokat váratták a nagyérdeműt, mire összerántották a második lemezüket, amely mindkét brigádnál végre 2012-ben napvilágra jött, így ezek után nem volt kérdés, hogy közösen tartanak lemezbemutató koncertet is.

Részletek alább...

[2012-05-31 23:32 feltöltő: Zsófi]

Skatch

Skatch
A szegedi SKAtch együttes Betyárföldről Budapestre utazik, hogy a Sileniusban megmutassák, hogy táncolnak a Hírös Városban. A nyolc alföldi muzsikus zenéjében a pörgős ska mellett helyet kap egy kis balkáni íz, és a magyar virtus is.

Részletek alább...

[2012-05-31 23:15 feltöltő: Zsófi]

Coke Bust, Enough, Evolve, Crippled Fox, Youth Violence, FxAxSxTx

Coke Bust, Enough, Evolve, Crippled Fox, Youth Violence, FxAxSxTx
A nyári koncertdömping nem állhat meg és a Tukker booking crewja július 12-én egy remek estével ajándékozza meg a gyors hardcore szerelmeseit. Washington DC-ből a Coke Bust zenekarát nézhetitek meg, akik 2006 óta művelik a straight edge fast hardcore muzsikájukat. Számos "7" és LP után a "Degradation" EP-vel rukkoltak elő, ami igaz nem most jelent meg, de a legkiforrottabb arculatát mutatja a bandának.

Részletek alább...

[2012-05-31 22:51 feltöltő: Tukker]

Open House Party

Open House Party
Open House buli a Fregath Music Próbatermekben – ingyenes zenélési lehetőség, hangszerkipróbálás, workshop és buli! Az Óbudai Fregath Music Próbatermek július elsején nyitott kapukkal várja a zenészeket és a zenekedvelőket, illetve azokat, akik szeretnének egy jót bulizni!

Részletek alább...

[2012-05-24 14:44 feltöltő: Zsófi]

Wormrot, Evisorax, Hard Charger, Human Error, Larry Kubiac

Wormrot, Evisorax, Hard Charger, Human Error, Larry Kubiac
A június sem lesz piskóta koncertek terén, de amit júliusban fogunk kapni, azt csak kevesen fogják ép ésszel lekövetni. Mindenesetre megpróbálunk kellő figyelemmel tájékoztatni benneteket, hogy milyen bulik várnak rátok a Tukker Booking crewjától. Először is Júliusban 9-én kísérhetitek figyelemmel a Szabad az Á-ban az újból hazánkba látogató szingapúri Wormrot buliját.

Részletek alább...

[2012-05-23 16:34 feltöltő: Zsófi]

SUMMER BREEZE 2012

SUMMER BREEZE 2012
Dinkelsbühl Bajorországban található középkori kisváros, mely szinte sértetlenül megmaradt hosszú idők óta. Romantikus kis városka, sikátorokkal és csodás épületekkel, és mindez lenyűgöző környezetben. Itt kerül újra megrendezésre 2012.08.16-18. között Németország egyik legnagyobb metál fesztiválja, a jubileumi Summer Breeze fesztivál. Idén már 15.alkalommal élvezhetjük a metál zenekarok isteneinek produkcióit. Évek alatt több ezer zenekar lépett fel ezen gyönyörű helyszínen.

Részletek alább...

[2012-05-23 14:38 feltöltő: Zsófi]

MFC Farewell Party

MFC Farewell Party
Rengeteg dolog történt, mióta megalapították a Middle Finger Club-ot. Zenekarok adták be a kulcsot – néhányan azóta újra fel is vették -, és mindannyian átalakultak kissé. Sajnos a jelenlegi klubhelyzet, hozzáállás és lehetőségek nem teszik lehetővé, hogy egy olyan volumenű „underground utazócirkusz” megálljon a lábán, amilyet elképzeltek (külön-külön is nehéz működtetni a zenekarokat és megfelelő koncertlehetőségeket találni manapság). A búslakodás azonban ŰBERGAY, úgyhogy ehelyett tengernyi móka és kacagás közepette, exkluzívnál exkluzívabb koncertek kíséretében búcsúztatják el a kommunát!

Részletek alább...

[2012-05-22 23:15 feltöltő: Zsófi]

Don Gatto, Spider Crew, Sonic Rise

Don Gatto, Spider Crew, Sonic Rise
Május 23-án (szerdán) 20 órától a Rocktogonban (Budapest, VI. ker. Mozsár u. 9.) az Only Attitude Counts és Bust The Chain tagokból verbuválódott osztrák Spidercrew mutatja be, hogyan kell nyomni a bécshardkórt. A faszik letoltak már egy csomó európa turnét, csináltak splitet az amcsi Step 2 Far-ral és 2001-ben még az I Scream is kiadta őket, úgyhogy nem szarral gurítanak. A bulit magyar részről a parasztrakendroll Sonic Rise, valamint a szárnyaló gitárszólók és komplex dalszerkezetek nagymesterei, a Don Gatto támogatja.

Részletek alább...

[2012-05-21 05:23 feltöltő: Zsófi]

Bury Your School Sulitemető Feszt

Bury Your School Sulitemető Feszt
Ugye tudjuk, hogy akkor a legjobb iskolásnak lenni, amikor szünet van. Szerencsére hamarosan itt a vakáció, de addig van még pár verejtékes doga meg ZH, több száz óra magolás és nem kevés felelés előtti remegés. Azonban ha ezen túl vagyunk, akkor a legjobb, ha mélyre temeti mindenki magában a sulit.

Részletek alább...

[2012-05-19 12:57 feltöltő: Zsófi]

II. Tattoo The Sun

II. Tattoo The Sun
Július 6-án kerül megrendezése a II. Tattoo The Sun Fesztivál és Tetoválás Verseny a budapesti Dürer Kert területén. A már megszokott koncertek mellett (Cadaveres, Social Free Face, Liberal Youth, ScerrA, etc) lesz tetováltak versenye komoly nyereményekkel, extrém show, divatbemutató, slam poetry és fényfestés. Az esemény a Dürer szabadtéri kertjében, a nagy és a kisteremben fog folyni 16 órai kezdettel hajnalig.

Részletek alább...

[2012-05-19 12:50 feltöltő: Zsófi]