tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Nasum, Black Breath, Freedom Is A Lie

Nasum, Black Breath, Freedom Is A Lie
2004-ben Mieszko Talarczyk halálával valami örökre megváltozott, ugyanis a Nasum gitárosból frontemberré és producerré vált tagja alapjaiban írta újra az extrém zenékhez való hozzáállásunkat. A cunami sodrásáról még a közös tagot is felmutató Burst is megemlékezett egy dalában (ez volt a Where The Wave Broke az Origo c. lemezen), most pedig Mieszko saját zenekarának tagjai álltak össze egy egész éves tiszteletturné erejéig.

Részletek alább...

[2012-07-20 14:05 feltöltő: Zsófi]

Rocktusa Feszt

Rocktusa Feszt
140 Zenekar, 140 Koncert, 8 nap, 2 színpad! A koncertek mellett: sátorozási lehetőséggel, Cross pályával, motoros nappal, graffiti versennyel és egyéb programokkal várjuk az érdeklődőket. Túrázási lehetőség, étterem, panzió, boltok, benzinkút, stb. a közelben) Helyszín: CSOLNOK (Budapesttől 40 km, Esztergomtól 9 km, Dorog mellett) Megközelítés: Vonattal, busszal, autóval könnyedén. A belépés díjtalan! A részletes programról hamarosan. Info: www.rocktusa.hu

Részletek alább...

[2012-07-20 13:59 feltöltő: Zsófi]

A.M.D., Anger, Left In Ruins, Igor

 A.M.D., Anger, Left In Ruins, Igor
Július 29-én a legendás - 1987-ben alakult - A.M.D. pusztít a Dürerben, méghozzá nem akárkikkel... A '93-as évjáratú egri ANGER zenekar este 10-kor tolja az "elmebeteg" HC-t, nem kevés Leukémia utánérzéssel!!!!! A jászberényi IGOR mocskos sludge-os hardcore-ja minden alkalommal lehengerel, MINDENKIT!

Részletek alább...

[2012-07-17 18:56 feltöltő: Zsófi]

Masakari, Alpinist, Rivers Run Dry, Who Sows Violence Reaps Storm

Masakari, Alpinist, Rivers Run Dry, Who Sows Violence Reaps Storm
Július 19-én MASAKARI, ALPINIST, RIVERS RUN DRY, WHO SOWS VIOLENCE REAPS STORM koncert lesz Budapesten a Trafik klubban! Az ALPINIST az utóbbi idők egyik legaktívabb, legdinamikusabban fejlődő sötét hardcore-t nyomató európai brigádja. Az aktivitásukat bizonyítja, a több mint 200 lejátszott koncertjük(köztük egy amcsi turné..na ugyan kivel?... na ugye...), valamint az is, hogy 2007 óta jelent már meg demójuk, két nagylemezük és két split lemezük is, melyek közül az egyiken (na ugyan kivel?) a MASAKARI-val közösködnek.

Részletek alább...

[2012-07-11 14:53 feltöltő: Zsófi]

Szélső Érték Természetbatát Kultúrális Találkozó

Szélső Érték Természetbatát Kultúrális Találkozó
A találkozó lényege és célja: - a kortárs és hagyományőrző magyar kultúra különlegességeinek, sajátos értékeinek bemutatása, egyben tehetségek felkarolása; - gondolatok és tettek útján az emberek figyelmének ráirányítása az egyre inkább rohanó, önmaga ellen forduló világ veszélyére, a mértéktelen pazarlás felelősségére; - egymás elfogadása a béke, az együttélés hirdetése, a közösségi élmények építő erejével; - a jövő generációjának egységes, európai, környezettudatos életmódra való ösztönzése, egyben figyelmük ráirányítása az eddig ismert és kevésbé ismert kulturális értékeinkre; - kulturált kikapcsolódás minden korosztály számára a béke, a barátság és a nyugalom jegyében.

Részletek alább...

[2012-07-05 05:24 feltöltő: Zsófi]

Kill The Client, Feastem, Harvester

Kill The Client, Feastem, Harvester
Október végére csak sikerült még egy bulit összehoznia a Tukker Booking Crewjának. Mondjuk igaz, hogy ez a koncert volt a legkorábban lezsírozva, de úgy néz ki, egyelőre 2013-ig ez lesz az utolsó Tukker buli. Viszont nem akármilyen lesz a felhozatal október 28-án a Szabad az Á-ban, hiszen az idén nálunk már másodszorra megforduló übergrind Feastem mellett a Relapse egyik újabb üdvöskéjét is megtekinthetitek az államokbeli Kill the client személyében, akikről jó pár helyen hallhattatok már.

Részletek alább...

[2012-07-05 05:05 feltöltő: Tukker]

Last Legion Alive, Krampüs

Last Legion Alive, Krampüs
…ajánljuk azoknak ezen programot, akik értik a viccet… … valamint azoknak, aki kedveli a minőségi grind-core-t, amelyet a királynék városából a KRAMPÜS fog prezentálni, majd az őket követő belga, stenchcore/crust-core-ban utazó, szigorú női énekkel operáló LAST LEGION ALIVE-ot Ajkán a Rakéta Presszóban a várhatóan fülledt nyári, július 9.-ei hétfőre, koraesti programként, unaloműzés és/vagy élményszerzés céljából.

Részletek alább...

[2012-07-01 20:41 feltöltő: Zsófi]

Sound Height, Dryvia, Morningkill, Karst

Sound Height, Dryvia, Morningkill, Karst
Miskolcon hiánypótló nyári hangverseny kerül megrendezésre jövő hét szombat este, kilenc órai kezdéssel, Diósgyőr városrész szebb napokat is látott vasgyárának területén, a Factory Sport Aréna szabadtéri színpadán. Ódon téglaépületek és fák árnyéka padokkal, hideg sör, valamint bitang hangos metálzene élőben hajnalig, azt követően pedig jó szénfűtéses felvételekről pitymallatig garantált!

Részletek alább...

[2012-06-27 05:46 feltöltő: Zsófi]

Rubicon, Overcast, Flúg

Rubicon, Overcast, Flúg
2012. szeptember 7-én, pénteken kerül megrendezésre a Rubicon, "Mindenen át" lemezbemutató koncertje a Club 202-ben. Az eredetileg tervezett nyári időponthoz képest más változás a programban nem történt, ezen a szép szeptemberi pénteken is az Overcast és a Flúg zenekarok lesznek a Rubicon vendégei. A zenekar második lemeze, a Mindenen át, a HammerWorld Magazin májusi számának mellékleteként jelent meg, mely számban a szerencsések ajándék belépőt is találhattak a bulira. Eddig fél tucat pozitív kritika jelent meg az online sajtóban a lemezről.

Részletek alább...

[2012-06-26 15:03 feltöltő: Zsófi]

Cattle Decapitation, Heroic, Torn From Earth

Cattle Decapitation, Heroic, Torn From Earth
2012 nem a fesztiválozó metálosok éve Magyarországon: a Metalfest elmaradt, a Sziget programja metalban viszonylag szegény, így hacsak nem valamelyik külföldi rendezvényt veszi célba valaki, akkor jobbára be kell érnie a klubkoncertekkel. Augusztus 8-án viszont egy olyan turné jut el a Kék Yukba, amelynek a résztvevői egyenként is egy komoly fesztivál headlinerei lehetnének (ahogy azok is egyébként néhol), így együtt pedig tulajdonképpen egy töltelékek nélküli minifesztivált tartanak.

Részletek alább...

[2012-06-20 14:02 feltöltő: Zsófi]

ZABA Feszt

ZABA Feszt

[2012-06-20 13:53 feltöltő: Zsófi]

Agent Attitude, Make A Change, Roles and Rules, FxAxSxT

Agent Attitude, Make A Change, Roles and Rules, FxAxSxT
Pénteken a Tündérgyárban 2 külföldi és 2 hazai banda csap a húrok közé! Svédországból megnézhetitek az Agent Attitude zenekarát, akik a 80'-as évek beli punk/hardcore vonalon mozognak és idén már a második európai turnéjukat zavarják le. Az első is hatalmas sikerrel zárult, de azóta még több spiritusz van a zenekarban.

Részletek alább...

[2012-06-14 23:12 feltöltő: Tukker]

Kreator, Morbid Angel, Nile, Fueled By Fire

Kreator, Morbid Angel, Nile, Fueled By Fire
November 1-én indul, és egészen Karácsonyig tart az extrém metal három nagyágyújának közös európai turnéja: a Kreator, a Morbid Angel és a Nile együttes erővel söpör végig a kontinensen, ahol a műfajra jellemző kisebb klubok helyett komoly koncertcsarnokok megtöltésére készülnek. Budapesten a Pecsa Music Hallba érkeznek november 22-én, a Fueled By Fire társaságában.

Részletek alább...

[2012-06-14 22:40 feltöltő: Zsófi]

Fear Factory, Devin Townsend Project, War From A Harlot's Mouth

Fear Factory, Devin Townsend Project, War From A Harlot's Mouth
Az igazi nagyság mérője nem az, hogy egy zenekar az utolsó pillanatig képtelen kilépni a saját maga által felállított falak közül, hanem az állandó megújulás élménye, amihez szervesen hozzátartozik az is, mikor a tanítványok építő jellegűen képesek visszahatni mesterükre. Ezért is örömteli számunkra a tény, hogy három év után ismét egy klubkoncertre csábíthatjuk Budapestre a kilencvenes évek egyik leginkább meghatározó metalzenekarát, a Fear Factoryt.

Részletek alább...

[2012-06-14 22:32 feltöltő: Zsófi]

Aussitot Mort, Nine Eleven, My Turn, Black Hourglass

Aussitot Mort, Nine Eleven, My Turn, Black Hourglass
Tényleg embertelen mennyiségben fognak ránk zuhanni a koncertek sorozata júliusban, de emberesen ki kell állni a jobbnál-jobb bulik áradatát. Annak érdekében, hogy totál tele legyen a július első fele undergrind bulikkal, arról az Itai-Itai és a Tukker booking is fog gondoskodni egy közös kooperáció erejéig. Július 16-án (hol máshol) a Szabad az Á klubjában egy remek zenei eseménynek lehettek szem és fültanúi, ha ellátogattok a francia post metal/post rock Aussitot mort és a hardcore/punk elemekkel tarkított Nine eleven bulijaira.

Részletek alább...

[2012-06-12 21:48 feltöltő: Tukker]

Cepalic Carnage, No Omega, Grieved, Harvester,

Cepalic Carnage, No Omega, Grieved, Harvester,
A július ténylegesen indokolatlan lesz (jóértelemben véve) koncertdömping szempontjából. A Tukker Booking crewja természetesen még egy király bulit fog elhozni nektek, ami több szempontból is exkluzív lesz. Először is nem akármilyen felhozatal fogja képviseltetni magát az eseményen, hiszen USA-ból, nevezetesen Coloradoból a Cephalic Carnage brutál deathgrind bandáját nézhetitek meg, akik '98-ban adták ki legelső anyagukat (Conforming To Abnormality'), és azóta töretlen erővel zúdítják ránk a nem kevés kreativitással teli progresszív zenéjüket, ami jelen esetben nem a zenei stílust öleli fel, hanem a zenei írói hozzáállást és a megvalósítási folyamatot, amit ez a banda hajt végre.

Részletek alább...

[2012-06-11 15:46 feltöltő: Zsófi]

Black-Out

Black-Out
Ritkán látható eseménynek számít egy-egy Black-Out koncert, de június 25-én (hétfőn) Budapesten, az ismét virágzó Zöld Pardonban fellép a két éve ismét a régi felállásában zenélő négyes!

Részletek alább...

[2012-06-09 19:47 feltöltő: Zsófi]

Road

Road

[2012-06-09 19:40 feltöltő: Zsófi]

Twister, Arcadia

Twister,  Arcadia
Az Ördög Lánya ismét beteszi a lábát Győrbe, ezúttal a Black Rock színpadára. A zenekar, a tavaly júliusban megjelent lemezt már megjáratta ősszel néhány saját buli és a Junkies zenekarral közös turné keretein belül, az idei tavasz pedig elsősorban a videoklip készítéssel és az új dalok írásával telt. Az első klipet, amit a május 7-én tettek publikussá a Youtube-on, eddig közel 4000-en látták, a második pedig már az utómunkálatok fázisában van.

Részletek alább...

[2012-06-09 19:23 feltöltő: Zsófi]

Rock Napja

Rock Napja
2012. június 16. a Rock Napja, a Rock országos ünnepe. A Rock Napját egy több zenekaros, egész estés minifesztivállal fogjuk megünnepelni. A helyszínt illetően nem voltak dilemmák: egyértelmű volt, hogy az éppen egy éve kibővített Crazy Mama Music Pub ad majd otthont az eseménynek, ahol számos hangulatos bulit láthattunk már – emlékezzünk csak Jorn, Ripper, a Nightmare, a Kalapács, az Omen vagy az Akela igazi közvetlen légkörű koncertjeire, vagy sok-sok több bandás megmozdulásra. A fellépő zenekarok névsora hamar kialakult, és egy ütőképes műsort láthatnak, akik június 16-án este a Crazy Mamába jönnek ünnepelni.

Részletek alább...

[2012-06-09 19:20 feltöltő: Zsófi]