tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Here Comes The Kraken (MEX) Give em Blood (AT), Seeds of Blood (AT), My Dark Room

Here Comes The Kraken (MEX) Give em Blood (AT), Seeds of Blood (AT), My Dark Room
December 4-én egy páratlan estével fogja zárni ezt az évet a Tukker Booking brigádja. Remélhetőleg jövőre is találkozunk majd veletek egy pár koncerten, amit a szervezésük alatt nézhetünk meg. Ezen az estén a Szabad az Á fog otthont adni a Here Comes The Kraken budapesti fellépésének, amit óriási várakozás előz meg.

Részletek alább...

[2011-10-25 23:08 feltöltő: Zsófi]

Kettőnégy Gumizsiráf 2011

Kettőnégy Gumizsiráf 2011
Természetesen idén is átadásra kerülnek az igen rangos "Kettőnégy Gumizsiráf-díjak"! A szavazás ettől a pillanattól kezdve indul, voksoljatok legnagyobb kedvenceitekre az alábbi címen: kettonegy.blog.hu/2011/10/25/kettonegy_gumizsiraf_szavazas_2011 A díjak átadására pontosan Halloween-kor, azaz október 31-én kerül sor mégpedig a Dürer kert nagytermében!

Részletek alább...

[2011-10-25 22:53 feltöltő: Zsófi]

Groundhangok - Concertphotos Fesztivál

Groundhangok - Concertphotos Fesztivál
A mainstream kultúra egyik fellegvárával, a MÜPÁ-val szemben található R33 klub az underground élet egy igazán rendhagyó eseményének ad otthont december 3-án – képzőművészeti és fotókiállítás, élő adásban közvetített, nyilvános kerekasztal beszélgetés és workshop valamint koncertek, mind egy napon!

Részletek alább...

[2011-10-24 06:37 feltöltő: Zsófi]

The Eyes Of A Traitor (UK), Heart In Hand (UK), Brainlust, Sleepless

Az idei Halloween sem múlhat el egy fergeteges buli nélkül, mert a Concerto elhozta nekünk az óbudai Kék Yukba (1032, Fényes Adolf u. 28.) október 31-én a Budapesten először koncertet adó angol The Eyes Of A Traitor-t (Hardcore / Metal / Progressive), és honfitársaikat, a Heart In Hand (melodic hardcore) legénységet, akik éppen egy közös turnén népszerűsítik legújabb kiadványaikat.

Részletek alább...

[2011-10-22 17:11 feltöltő: Zsófi]

Heavy Tiger (SWE), No More Gravity, KIPU

Október 30-án egy színes zenei felhozatalú estének nézhet elébe az, aki ellátogat az underground koncertek táptalajának számító Szabad az Á klubjába. 3 Banda fogja majd nyomni a talpalávalót és köztük egy svéd csajbanda is fel fog bukkanni.

Részletek alább...

[2011-10-22 17:02 feltöltő: Zsófi]

One More Attempt - Breaking the Negative Tour 2011

2011. október 28-án a Vörös Yukba látogat a moszkvai post-hardcore műfajban jeleskedő One More Attempt csapata, valamint a szintén Moszkvából érkező, alternatív trancecore zenét játszó Sayanara brigádja. Hazánk színeiben többek közt a budapesti experimental-industrial-prog stílust képviselő FutureRealm és a Sepoq zenekar versenyez. Ott a helyed!

Részletek alább...

[2011-10-20 00:25 feltöltő: Zsófi]

Helia - Texas In July, Tasters, Scarred By Beauty - The Grenma, Insane, Fish

Bátran kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag egy hét alatt három nagyon komoly buli lesz a Dürer Kertben. Már Pénteken elkezdődik az őrület az olasz HELIA bulijával. Idén ők már másodszorra jönnek hozzánk, most az új EP-jüket mutatják majd be. Ide a belépő több, mint baráti: mindössze 1.000 FT, ami teljes egészében lefogyasztható!

Részletek alább...

[2011-10-19 22:23 feltöltő: Zsófi]

"Üvöltsünk a hold felé!" Akela nagykoncert a volt - Wigwamban

A lassan már hagyománnyá váló őszi Akela-fesztivál, azaz az idén a 16. Farkas nappal egybekötött "Ördögi Gitár Parádé" október 31-én éjjel kerül megrendezésre, a volt-Wigwam színpadán. Az Akela zenekar tagjai a népligetben adott, nagy sikerű, energiával teli koncertjük után újra egy mindent testet és lelket megrengető farkasüvöltésre készülnek!

Részletek alább...

[2011-10-19 21:06 feltöltő: Zsófi]

Texas In July, Tasters, Scarred By Beauty, One Reason To Kiss, My Dark Room

Három rendkívül tehetséges és egyre inkább felívelő szériában lévő zenekar látogat el hozzánk ezen az estén. A TEXAS IN JULY már járt itt nálunk, ráadásul a Hegyalja Fesztiválon, játszhattak tömött sátor előtt! Most pedig a One Reality címre keresztelt az új lemezüket turnéztatják Európában. Ők ugyebár az August Burns Red fanoknak már alapból szimpatikusak lehetnek, de nézzük tovább még mik várnak ránk!

Részletek alább...

[2011-10-19 13:56 feltöltő: rasztamas]

Foundation (USA), Expire (USA)

A Bridge Nine számára az idei év talán legnagyobb meglepetését a Foundation bemutatkozó lemezének fogadtatása okozta, mert az ugyan igaz, hogy a kilencvenes évek tradicionális, hangulati és érzelmi szélsőségekben gondolkodó metalos hardcore-hangzása az utóbbi évtizedben sem tűnt el, ám mostanra mégis felnőhetett egy olyan huszonéves generáció, amely ereje teljéből képes épp annyira őrizni a hagyományokat, amennyire hozzá is tud tenni ahhoz saját érzésvilágán keresztül. És olybá tűnik, ennek a hullámnak állt az élére a Trial ominózus kislemezéről elnevezett atlantai zenekar.

Részletek alább...

[2011-10-18 19:09 feltöltő: Zsófi]