tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Jack - Beteg kor (Promo 2012)

Elkészült a kiskunhalasi Yack legújabb anyaga Beteg Kor címmel. Amire számíthattok, az a grind/hardcore/punk pusztítás!!! www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hee6G8fx0XQ www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N3sSokN5nBA A demó letölthető bárki számára ingyen: www.mediafire.com/?8e467j8buw07z8a

[2011-11-24 06:59 feltöltő: Zsófi]

III. MŰSZAK - NO.25.

Héják és galambok! A friss III. MŰSZAK novemberben is szolgáltat pár csemegét, lehet csipegetni! A letölthető punk-rock-metal univerzumban többek között rárepülhettek a tavalyi év black 'n roll csodájának kikiáltott Kvelertak exkluzív interjújára, illetve a nemrég új albummal jelentkező Depresszió zenekar legénységével rögzített beszélgetés lenyomata is rögvest csekkolható.

Részletek alább...

[2011-11-18 19:37 feltöltő: Zsófi]

Neochrome - Lemez, gitároskeresés

A Neochrome zenekar hamarosan befejezi harmadik nagylemezének felvételeit. A hónapok óta tartó munka eredménye egy sok érdekességet tartalmazó anyag és az idén tízéves banda egy új arcát mutatja. Jelenleg az énekfelvételek vannak hátra, utána kiadót fognak keresni a lemezzel, emiatt pontos megjelenési dátummal és formával egyelőre nem szolgálhatunk, de bízunk benne, hogy hamarosan ez is tisztázódik. Fontos hír még, hogy a zenekar gitárost keres! Gitárcucc van! Kapcsolat: www.neochrome.hu

[2011-11-18 19:31 feltöltő: Zsófi]

Under The Music hírek

INSANE ÚJ KLIP * READY, SET, FALL * MORE THAN A THOUSAND / ADEPT * HILLS HAVE EYES Örömmel jelentjük be, hogy elkészült az iNSANE zenekar vadonatúj videoklipje, méghozzá a These Are The Ones című dalhoz, melyet a koncertre járók már élőben is hallhattak.

Részletek alább...

[2011-11-18 18:48 feltöltő: Zsófi]

Backstage - avagy hogyan működik a zeneipar

A nagysikerű, "Hosszú az út a csúcsra" tanfolyam következő része. A tanfolyam a még pályájuk elején járó zenészeknek, DJ-knek, managereknek, zenekaroknak kíván segítséget nyújtani, akik szeretnének többet megtudni a zeneipari háttérfolyamatokról.

Részletek alább...

[2011-11-18 18:25 feltöltő: Zsófi]

Thornwill - Tesztpengetésből magyarországi képviselő!

Egy újabb zenekari kiegészítőket gyártó cég tartotta méltónak a Thornwill zenekart, hogy magyarországi képviselői közé válassza. Szabó Márton, a Thornwill zenekar gitárosa jelentkezett a RockYourself által meghirdetett tesztelésre. A tesztelés tárgya az Awe-in-One által gyártott pengető volt.

Részletek alább...

[2011-11-17 00:46 feltöltő: Zsófi]

Serpentia - Új videó, és album!

A London/Krakkó székhelyű Serpentia az elmúlt évtizedben a Metal Mind Productions jóvoltából kiadott két nagylemez után ismét új albummal jelentkezett. A lemez a The Day In The Year Of Candles címet kapta, ami a 2004-ben megjelent Nails Enigma albumot követi. A megjelenés a tervek szerint november végére várható, és kapható lesz hagyományos CD, és limitált digipack formában (Depeche Mode feldolgozással, stúdió riporttal, interjúval, videóval) is.

Részletek alább...

[2011-11-17 00:32 feltöltő: Zsófi]

Insane - új klip!

Elkészült az Insane vadonatúj videoklipje a These Are The Ones című dalra, amit itt nézhettek meg:
Szeptember vége óta tart a közös turnéjuk a THE GRENMA és FISH! zenekarokkal. A nagy sikerre való tekintettel még Decemberben is lesz pár extra koncert! Jövő év elején picit visszavesznek a koncertezésből és nekiállnak az új nagylemez munkálatainak. Minden velük kapcsolatos infók itt: www.insanemusic.hu/ www.facebook.com/bandinsane

[2011-11-16 22:20 feltöltő: Zsófi]

Nadír hírek

Nadír hírek
Elkészült a Nadír feldolgozás-lemeze, amely a hagyományokhoz híven ingyen letölthető lesz a www.nadir-official.com/ oldalról. Ezen az anyagon olyan zenekarok egy-egy dalát gyúrták át, amelyeket a legnagyobb kedvenceik között tartanak számon, és amelyek éppúgy inspirálják őket, mint a fő hatásaikként emlegetett formációk, viszont nem számítanak annyira ismert névnek, és gyakori hivatkozási alapnak.

Részletek alább...

[2011-11-13 13:51 feltöltő: Zsófi]

Összebalhézott Nagy Dávid (ex-Pokolgép,Zoli Band) és a Magor!

Összebalhézott Nagy Dávid (ex-Pokolgép,Zoli Band) és a Magor!
Az okokat nem tudjuk viszont a végeredményt megnézhetted a Magor zenekar legújabb Nem kell hogy félts címü klipjében. A klipet megint a Render Media készítette. Úgy látszik Magorék nem nagyon akarnak a jól bevált dolgokon változtatni. (

Részletek alább...

[2011-11-13 12:46 feltöltő: Zsófi]

Kettőnégy - Gumizsiráf-díjátadó 2011

Kettőnégy - Gumizsiráf-díjátadó 2011
Lássuk 2011-ben kik kapták a rangos Kettőnégy Gumizsiráf-díjakat és milyen jelmezekben vonultak fel a metálosok Halloween alkalmából! Mivel a stáb a színpadon tartózkodott, Webcsatornás ex-kolléganőjüket, a nagymellű szőke hercegnőt, Ronit kérték fel a riporteri munka elvégzésére! A nyertesek: Az év albuma: The Southern Oracle - Hellwakening Az év zenekara: Turbo Az év klipje: Fish! - Sav Az év fesztiválja: Hegyalja Életműdíj 2011: Rácz Tibor (Pucu) Magyarország legsármosabb gitárosa 2011: Szentpéteri Zsolt Attila Videó: www.indavideo.hu/video/Kettonegy_-_Gumizsiraf-dijatado_2011__Halloween_party Blog: kettonegy.blog.hu/2011/11/11/kettonegy_gumizsiraf_dijatado_2011_video

[2011-11-13 12:31 feltöltő: Zsófi]

Verbunk-Punk: Bohém Betyárok az R33-ban

Verbunk-Punk: Bohém Betyárok az R33-ban
Új nagylemez- szivárogtató koncertre készül az etno-ska-punk zabolázhatatlan csapata, a Bohemian Betyars. November 17-én az R33 klubban indul a csűrdöngölő pogó. Ez év tavaszán rukkoltak elő első nagylemezükkel a miskolci betyárok, de már újabb LP-re készülnek.

Részletek alább...

[2011-11-13 12:17 feltöltő: Zsófi]

Cadaveres hírek

Cadaveres hírek
Régen nem érkezett már hír a zenekar háza tájáról, aminek igazi oka az elfoglaltság volt és nem a lustaság most kivételesen! Több mindennel is foglalatoskodtak ezekben a hónapokban: Leforgattak 2 klipet a MindStream albumhoz a címadó és a 2012. című számhoz. Ezeket november illetve december hónapban már láthatjátok is a zenei csatornákon és az interneten. Összeállt az új EP anyaga, ami DigitalStream címmel fog megjelenni a jövő hónap elején a Hammer World ingyenes mellékleteként 10.000 példányban!

Részletek alább...

[2011-11-13 12:08 feltöltő: Zsófi]

Horvátok útja Európába - Hamarosan megjelenik a Life In Peril debütáló albuma

Horvátok útja Európába - Hamarosan megjelenik a Life In Peril debütáló albuma
Horvátországról nem igazán a hardcore jut az emberek eszébe, nem arról híres, de a Varazdinból származó Life In Peril-t alkotó öt srác minél előbb szeretne ezen változtatni. November 3-án az osztrák Hurricane Records segítségével megjelent Endless Patern címmel első digitális single-jük, ami elérhető a zenekar Youtube oldalán: www.youtube.com/LIPofficial

Részletek alább...

[2011-11-13 11:35 feltöltő: Zsófi]

ADEPT ÉS WALKING WITH STRANGERS: új dalok a turné előtt!

Október 31-én vált hozzáférhetővé a digitális zenevásárló felületeken a Panic & Action Records új, őszi válogatáslemeze, ahol a kiadó zenekarai egy saját dallal, valamint egy korábban nem hallott feldolgozással kedveskednek rajongóiknak.

Részletek alább...

[2011-11-08 06:43 feltöltő: Zsófi]

Új próbaterem és hangstúdió Fehérváron!

Új próbaterem és hangstúdió Fehérváron!
Új próbaterem és hangstúdió nyílt Székesfehérváron! Kedvező árak, több éves tapasztalat a Célpont-ban(a felújítás előtt a death metal legenda Gutted utolsó lemeze is itt készült például). Tökéletesen felszerelt próbaterem, hangstúdió (felvételek rögzítésére, keverésére), és hangszeres gyakorlási lehetőség várja az érdeklődőket. További infó a következő címen: www.probateremstudio.hu

[2011-11-05 11:05 feltöltő: Zsófi]

PIGS MIGHT FLY - KÉSZ AZ EP

PIGS MIGHT FLY - KÉSZ AZ EP
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészült a veszprémi Pigs Might Fly legújabb hangzóanyaga, mely az EP of the Year névre hallgat. Mindössze egy e-mail címért cserébe magatokévá tehetitek sok más kiegészítővel együtt a zenekar honlapján (www.pigsmightfly.hu/ep2011). Persze, ne felejtsetek el like-olni őket Facebook-on (www.facebook.com/pigsband) sem!!

[2011-11-05 09:49 feltöltő: Zsófi]

Kívánj zenekarokat!

Kívánj zenekarokat!
Kit látnál szívesen a Szigeten, VOLT-on, Soundon? Már zakatolnak a kívánsággépek, szavazz a fesztiválok weboldalain! És ne feledd: a Festival Awards szavazásán pedig klikkelj a Szigetre!

Részletek alább...

[2011-11-04 06:19 feltöltő: Zsófi]

Dharma - Vérfrissítés előtt

	Dharma - Vérfrissítés előtt
Sajnos zenei és emberi nézeteltérések miatt Nicia és a zenekar útjai elváltak, így jelenleg új énekesre v. énekesnőre van szükségük, aki tudja vállalni a rendszeres heti közös próbákat ill. fellépéseket. Kor és nem másodlagos, viszont színpadi és stúdiós tapasztalat, megbízhatóság és kreatívitás alapfeltétel. A már zeneileg komplett második lemezüket szeretnék minél hamarabb megjelentetni és élőben promotálni, ezért ha érzel magadban elég elkötelezettséget és kitartást akkor jelentkezz az alábbi elérhetőségen : dharmaofficial@gmail.com Csak komoly, megfelelő hozzáállású frontemberek jelentkezését várják referenciával, természetesen nyitottak az új dolgokra is. dharmamusic.hu

[2011-11-04 06:15 feltöltő: Zsófi]

A Plea For Purging - Új album, és videó

	A Plea For Purging - Új album, és videó
Elkészült az A Plea For Purging legújabb videója a Heart Of A Child című számukra Michael Dalton rendezésében. A dal a The Life & Death Of A Plea For Purging című, november 8-án a Facedown Records-nál megjelenő új anyagukon kapott helyet.

[2011-11-02 06:57 feltöltő: Zsófi]