tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Hexis, Grieved, Cvlt Of Grace, Wasted Struggle, Ruetz, Grimcity

Hexis, Grieved, Cvlt Of Grace, Wasted Struggle, Ruetz, Grimcity
Decemberben három Tukker bulira tudtok majd elmenni, ebből a második December 7-én lesz megrendezve a Dürer Kertben, ahol egy erős este keretein belül 6 zenekart nézhetsz meg. Dániából újból tiszteletét teszi nálunk a Hexis! A zenekar az utóbbi időben teljes tagcserén esett át, ugyanis az énekes Filipen kívül mindenki kilépett a bandából, de ez nem állította meg a lendületüket, hiszen nyár után újra hazánkba látogatnak egy gyilkos buli erejéig. A sludge/black metál hatásokkal teli zenéjükhöz természetesen hozzátartozik a sokkoló színpadi kiállás, ahol a füstgépek és a stroboszkópok kíséretében nyerik meg az embert maguknak. Főbb zenei inspirációjuk, a Celeste hatása tagadhatatlan, de ezt az ő esetükben csakis pozitívan kell értelmezni. A legutóbbi nagylemezük, az ’Abalam’ rengeteg helyre jutott el világszerte, amihez a tömérdek koncert csak hozzásegítette őket.

Részletek alább...

[2016-11-21 18:48 feltöltő: Zsófi]

Jethro Tull by Ian Anderson

Jethro Tull by Ian Anderson
Egy új best of programmal tér vissza 2017-ben Budapestre Ian Anderson és a Jethro Tull. A két részes, két órás koncertre február 18-án kerül sor a Kongresszusi Központban, ahol a dalok kiváló minőségű videó vetítésekkel egészülnek ki, és egyes esetekben új hangszereléssel adja azokat elő a zenekar.

Részletek alább...

[2016-11-21 17:04 feltöltő: Zsófi]

Tales of a Crowhill Fest. III.

Tales of a Crowhill Fest. III.
2016. november 25-én pénteken megrendezésre kerül a CROWHILL TALES zenekar nevéhez fűződő III. TALES OF A CROWHILL fesztivál őszi kiadása! A fesztivál egyik érdekessége, hogy hivatalos bemelegítő partyja lesz a debreceni KAPTÁR MUSIC KLUBBAN megrendezésre kerülő VIII. FULL OF ANGER UNDERGROUND METAL FESZTIVÁLNAK!

Részletek alább...

[2016-11-21 15:54 feltöltő: Zsófi]

With Full Force 2017

With Full Force 2017
In Flames, Dropkick Murphys, Kreator, Headliner tba, Airbourne, Architects, Apocalyptica (Performing Metallica By Four Cellos), Royal Republic, Suicide Silence, Ministry, Sepultura, Terror, Madball, Callejon

Részletek alább...

[2016-11-17 17:10 feltöltő: rasztamas]

Doro

Doro
December 4-én végre ismét Budapesten lép fel Doro Pesch. A német metal királynő és zenekara hamisítatlan DORO show-ra készül, amely az elmúlt 33 év számos nagy slágerét tartalmazza, köztük természetesen sok Warlock nótát is. Emellett a Love's Gone To Hell című új dal és több más meglepetés is felcsendül majd a Barba Negra Music Clubban.

Részletek alább...

[2016-11-10 11:28 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2017

Brutal Assault 2017
Fellépők: Amorphis, August Burns Red, Electric Wizar, Eluveitie, Emperor, Gadget, Mayhem, Morbid Angel, Nervosa, Nile, Sacred Reich, Swans, Terror, Trivium, Ulcerate, Opeth, Sikth, Rotting Christ, Prong, Decapitated, Deserted Fear, Tsjuder, Cough, The Amity Affliction, Chelsea Grin, While She Sleeps, KMFDM, Wrekmeister Harmonies, Incantation, Gorguts, Fallujah, Revocation, Possessed, Protector, Metal Church, Life Of Agony, Gutalax, Teethgrinder, Mantar, Igorrr, Front Line Assembly, Batushka, ...

Részletek alább...

[2016-11-08 15:25 feltöltő: Zsófi]

Fleshgod Apocalypse, Carach Angren, Nightland

Fleshgod Apocalypse, Carach Angren, Nightland
Fellépők: Fleshgod Apocalypse - www.fleshgodapocalypse.com/ Carach Angren - www.carach-angren.nl/ Nightland - www.nightland.it/

Részletek alább...

[2016-11-08 11:52 feltöltő: Zsófi]

Iced Earth, Ensiferum, Kataklysm, Unearth

Iced Earth, Ensiferum, Kataklysm, Unearth
Az MTV legendás műsorát, és a heavy metal legnagyobb ászait hozza Budapestre az idén 20 éves Concerto Music A metal zenék kedvelőinek idén december 19-én lesz Karácsony: ezen az estén érkezik a Barba Negra Music Clubba az Iced Earth, az Ensiferum, a Kataklysm és az Unearth. A szokatlanul ütős társulat európai turnéját az MTV egykori legendás rock és metal műsoráról, a Headbangers Ballról nevezték el. A budapesti állomás egy 20 éves jubileum megünneplésére is lehetőséget biztosít majd, hiszen a koncertet a szervező Concerto Music éppen két évtizede kezdte működését.

Részletek alább...

[2016-11-08 11:37 feltöltő: Zsófi]

Overkill, Crowbar, Desecrator, Shredhead

Overkill, Crowbar, Desecrator, Shredhead
Új, The Grinding Wheel című stúdiólemezének befejezésén dolgozik az Overkill. A legendás thrash metal csapat a hamarosan kezdődő európai turné nyitányára időzítve ad ki egy kislemezt: a bakelit változatokban is megjelenő Our Finest Hour afféle ízelítőül szolgálhat az új lemezről, ráadásul egy szöveges videó is készült hozzá:

Részletek alább...

[2016-11-08 10:26 feltöltő: Zsófi]

Amaranthe, Sonic Syndicate, Smash Into Pieces

Amaranthe, Sonic Syndicate, Smash Into Pieces
Nem sokkal új lemezének megjelenése után, november 15-én érkezik ismét Budapestre az Amaranthe, mely évről évre nagyobb sikerrel turnézza végig az egész világot. A Maximalism című friss albumot bemutató estén két lendületes modern zenekar, a Sonic Syndicate és a Smash Into Pieces is játszik majd a Barba Negra Music Clubban, az idén 20 éves Concerto Music szervezésében.

Részletek alább...

[2016-11-08 09:45 feltöltő: Zsófi]

10. jubileumi Kettőnégy Gumizsiráf-díjátadó és Halloween

10. jubileumi Kettőnégy Gumizsiráf-díjátadó és Halloween
Hogy repül az idő, te jó Isten! Jövőre már a tizenegyedik Kettőnégy Gumizsiráf-díjátadó közeledik, ebből következik, hogy idén jubilálnak! A bizonyos körökben csak a zenei világ Oscar-díjaként emlegetett ceremónián idén is hazai metál- és rockzenekarokat fogják díjazni, amennyiben letettek valami hasznosat az asztalra. A meghívott zenekarok ezúttal filmzene-feldolgozásokat fognak játszani, ezért a buli előtt érdemes megnézni a világ összes filmjét nehogy bután, a dalokat nem ismerve álljatok majd a színpad előtt. A világ talán legjobb díjátadóján a hangulat mindig felfokozott, és mivel a fellépő zenekarok természetesen a film világához kapcsolódóan beöltözve lépnek fel, ezt elvárjuk tőletek is (mármint a beöltözést).

Részletek alább...

[2016-10-19 13:25 feltöltő: Zsófi]

Keep Wiseman Alive X.

Keep Wiseman Alive X.
Igazán nagyszabású lesz a Wisdom zenekar októberi, jubileumi Keep Wiseman Alive bulija, amely már a tizedik lesz a sorban. A 15 éves banda a február végén kiadott Rise Of The Wise című új albumát fogja bemutatni október 23-án - vasárnap - a Barba Negra Music Clubban, de nem akármilyen vendégekkel!

Részletek alább...

[2016-09-08 17:34 feltöltő: Zsófi]

Lordi, Silver Dust, Shiraz Lane

Lordi, Silver Dust, Shiraz Lane
Új arcát mutatja meg nyolcadik stúdiólemezén a Lordi: a Monstereophonic albumon a slágeres hard rock himnuszok mellett komplex metal dalok is helyet kapnak, melyek egy igazi horrormesévé állnak össze. Az új számokat október 4-én mutatja be Budapesten a szörnybrigád: a Barba Negra Music Club színpadán láthatjuk majd őket, a svájci Silver Dust a finn Shiraz Lane felvezetését követően.

Részletek alább...

[2016-09-06 12:03 feltöltő: Zsófi]

Serious Black, Sinbreed, Hammerschmitt

Serious Black, Sinbreed, Hammerschmitt
A germán power metal legjavát mutatja be szeptember 25-én három zenekar a Dürer Kertben: a Serious Black révén egy nemzetközi all-star bandát köszönthetünk, a Sinbreed tagjai közt a Blind Guardianből és az Avantasiából ismert zenészeket üdvözölhetünk majd, míg a Hammerschmitt a Neue Deutsche Härte zenei hullám képviselőjeként emeli majd a hangulatot.

Részletek alább...

[2016-09-06 11:45 feltöltő: Zsófi]

Warrel Dane

Warrel Dane
A Nevermore 15 éves Dead Heart, In A Dead World albumának dalaival, valamint a legnagyobb Sanctuary és Nevermore klasszikusokkal lép fel Budapesten szeptember 15-én Warrel Dane. A saját zenekara élén érkező énekest a Dürer Kertben láthatjuk majd.

Részletek alább...

[2016-09-06 09:48 feltöltő: Zsófi]

Karma to Burn + vendégek

Karma to Burn + vendégek
Fellépők: Karma to Burn (USA) - www.facebook.com/pages/Karma-to-Burn/112599848755427 + vendégek

[2016-09-01 10:46 feltöltő: Zsófi]

Hiss From The Moat, Corroosion, Gore Thrower

Hiss From The Moat, Corroosion, Gore Thrower
"December 3-án a DRRPNC jóvoltából újabb Tukker buli lesz a házban, nem is akármilyen felhozatallal karöltve. A death / black metalban utazó Hiss From The Moat zenekara most fog először fellépni kicsiny országunkban, hogy a legutóbbi („MISANTHROPY”) lemezüket promotálják, amit nem más, mint a Nuclear Blast adott ki.

Részletek alább...

[2016-09-01 10:19 feltöltő: Zsófi]

Jótékonysági Est Botondért

Jótékonysági Est Botondért
Pócs Botond 2003. április 11-én, 1490 grammal született, a vártnál két és fél hónappal korábban. "Majdnem hathetes volt mire elérte a kétkilós súlyt, és haza vihettük a kórházból. Egy tüneményes aprócska baba volt, akivel öröm volt minden pillanat, és a méretén kívül, semmiben sem különbözött a többi újszülöttől. Két hét boldogság után, a fejlődésneurológián szembesültünk a szomorú ténnyel, hogy nincs minden rendben, sőt..."

Részletek alább...

[2016-08-24 11:05 feltöltő: Zsófi]

Mad Caddies, Yellow Spots

Mad Caddies, Yellow Spots
A vidám és húzós ska-punk zenekar, a kaliforniai Mad Caddies tavaly, kissé meglepő módon a Bad Religion előtt nyitott Budapesten. Idén önálló klubkoncertre tér vissza, ezúttal az A38 Hajóra. Fúvósokkal alaposan megtámogatott, latinnal, americanával, skával kevert jóféle kocsmapunk, hibátlan buli.

Részletek alább...

[2016-08-22 13:36 feltöltő: Zsófi]

Dan Patlansky, VoluMen

Dan Patlansky, VoluMen
Augusztus 29-én tér vissza Budapestre Dan Patlansky, akit Joe Satriani vendégeként ismerhettünk meg 2015-ben a Kongresszusi Központban. A blues-rock műfajt öntörvényűen és igen nyitottan kezelő zseniális gitáros ezúttal új, Introvertigo című stúdióalbumát bemutató turnéja keretében lesz látható az A38 Hajón, a tatabányai VoluMen felvezetése után.

Részletek alább...

[2016-08-22 13:11 feltöltő: Zsófi]