tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Sziget: nem csak zene (videó!)

Sziget: nem csak zene (videó!)
Hét nap talán már elég, hogy felfedezzük a Sziget minden titkát és programját. Sőt, most avatott szakértőktől kaphatunk tanácsot, hogy milyen, nem zenei programokra érdemes még készülnünk a Fesztiválköztársaságban. Felcser Máté, Marsalkó Dávid, Vitáris Iván és Kama videókban ajánlja a Sziget legszínesebb kulturális programjait.

Részletek alább...

[2015-08-11 10:17 feltöltő: Zsófi]

Rekord nézőszámú volt a 19. FEZEN Fesztivál

Rekord nézőszámú volt a 19. FEZEN Fesztivál
A szerdán Judas Priesttel nyitó FEZEN szombaton az új dobosával érkező HIM-mel zárta be kapuit. Vagyis a nagyszínpadot, hiszen a buli még reggelig folytatódott az immár nagykorúvá vált fesztiválon.

Részletek alább...

[2015-08-11 09:59 feltöltő: Zsófi]

SZIGET - Közérdekű közlemény

SZIGET - Közérdekű közlemény
Robbie Williams koncerttel indul ma a Sziget. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők felhívják a érkező közönség figyelmét, hogy időben induljanak el, autó helyett mindenképpen használják a tömegközlekedési eszközöket. Sűrűbben és nagyaobb kapacitással járnak a HÉV-ek, a mai napon 16 és 22 óra között a Hajógyári-szigetet a Jásza Mari térről a Batthyány térről és a Petőfi térről hajójárattal is meg lehet közelíteni vagy elhagyni, illetve érdemes a taxi szolgáltatásait használni. A 6-os villamos éjszaka gyakrabban indul és nagyobb kapacitású járművek közlekednek a 901-es és a 918-as éjszakai járatokon. www.sziget.hu

[2015-08-10 13:34 feltöltő: Zsófi]

Tankot és lángcsóvát is hozott a FEZEN Fesztivál második napja

Tankot és lángcsóvát is hozott a FEZEN Fesztivál második napja
Metalharcszintérré változott a Kalinka nagyszínpad – az egyesített északi sereg lerohanta a közönséget. De a táncosabb zenék kedvelői sem csalódtak a FEZEN második napján.

Részletek alább...

[2015-08-02 16:58 feltöltő: Zsófi]

Elektronikus, maszkos metal a divideD-tól

Elektronikus, maszkos metal a divideD-tól
Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb metalzenekara lépett a hazai szintérre divideD néven. A fémzene számos stílusa megmutatkozik a dalaikban, így a vájt fülűek ugyanúgy kihallhatják belőlük az Iron Maiden, a Linkin Park, a Deathstars és az In Flames hatásait. A nemrég megjelent Ends Of Earth EP-jük öt száma mellett több daluk először hallható majd augusztus 8-án az V. Tattoo The Sun Fesztiválon.

Részletek alább...

[2015-08-02 16:13 feltöltő: Zsófi]

Metallegendákkal és nézőcsúccsal indított a FEZEN Fesztivál

Metallegendákkal és nézőcsúccsal indított a FEZEN Fesztivál
Ősi riffek és modern dallamok csaltak hatalmas embertömeget Székesfehérvárra szerdán. Judas Priest pedig ismét bizonyította, hogy nem a legendás múltból élő zenekarról van szó, hanem a heavy metal ma is aktív, ma is mindenkit maga alá gyűrő feltalálóiról – ’bár a koncert előtt sem találkoztunk kételkedőkkel…

Részletek alább...

[2015-08-02 16:04 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2015 hírek

Brutal Assault 2015 hírek
VÁLTOZÁSOK A PROGRAMBAN, ÉS ITT A RÉSZLETES BEOSZTÁS! Sajnálattal tudatjuk, hogy a SIKTH kénytelen volt lemondani idei fellépését. A zenekar indoklása a következő:

Részletek alább...

[2015-07-29 21:45 feltöltő: Zsófi]

Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en!

Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en!
Komoly döntésre szánta el magát a SZIN-t szervező NextWave csapata, ugyanis bejelentették, hogy a sajnálatos módon elmaradt Kingdom of Hegyalja fesztiválra előzetesen bérletet vásárlók, jegyük felmutatásával részt vehetnek az idén közel 90 ezer látogatót váró Szegedi Ifjúsági Napokon.

Részletek alább...

[2015-07-29 20:57 feltöltő: Zsófi]

Sziget - Rekordra számítanak

Sziget - Rekordra számítanak
Már csak ezen héten  lehet olcsóbban Sziget jegyet kapni, július utolsó napjával lezárul az elővételes időszak. Érdemes sietni a jegyvásárlással, mert a tavalyihoz hasonló tempóban fogynak a jegyek – mondják a szervezők. Mint ismeretes, tavaly a bérletek a Sziget előtt egy héttel elfogytak.

Részletek alább...

[2015-07-28 22:49 feltöltő: Zsófi]

Budapest Thrash City - amerikai és orosz thrash/hardcore zenekarok zúzzák le a fővárost!

Budapest Thrash City -  amerikai és orosz thrash/hardcore zenekarok zúzzák le a fővárost!
A hamarosan megjelenő új lemezéről is ad majd egy kis ízelítőt az amerikai Ramming Speed. Igazi kompromisszum mentes, dühös, punkos thrash muzsikájukkal már többször körbeturnézták a világot, végre útba ejtenek minket is. Nem lesz mellébeszélés, ugyanis az első banda kíméletlen d-beat/crust pörgetéssel fogja kettéfűrészelni a kisterem falait, a Blackmail kezd, majd az egyik utolsó pesti buliját fogja adni a thrasher Crippled Fox és az amcsik előtt közvetlenül a 'wackenes' Don Gatto tahóskodik. A tánc augusztus negyedikén lesz a Dürer Kertben. Facebook esemény: www.facebook.com/events/1560356294220832/ Aki pogózna még egy kicsit, annak hetedikére, péntekre is van egy nagyon jó programunk.... Az oroszok jelenleg legmenőbb mészárosai érkeznek hozzánk, a Siberian Meat Grinder. Tavaly szétrúgták a megboldogult Kontra Klubot, most a Showbarlangon a sor. Ráadásul Ramming jeggyel csak egy ezres a belépő.... Facebook esemény: www.facebook.com/events/1494957330796027/ www.facebook.com/rammingspeed www.facebook.com/dongattohc www.facebook.com/crippledfox www.facebook.com/blackmailcrust www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER www.facebook.com/cudipurci

[2015-07-28 12:30 feltöltő: Zsófi]

III. Karock fesztivál

III. Karock fesztivál
2015. augusztus 12-én indul a 4 napos III. KAROCK, Kecskemét legértékesebb élőzenei fesztiválja! Színpadon országosan is ismert és elismert kecskeméti kötődésű zenekarok is láthatók! Fellép a Nova Prospect, Trendkillerz, Dokk együttes, Ozirisz, Sunset Symphony, Tus 6000, Godgiven, Samas, DHARMA, Pornograffitti, Ashen Epitach (SRB) és több mint 50 profi és igen ígéretes amatőr zenekar, több mint 60 óra élőzene!

Részletek alább...

[2015-07-28 12:17 feltöltő: Zsófi]

What On Earth - Bemutatkozás és új dal!

What On Earth - Bemutatkozás és új dal!
A WHAT ON EARTH egy budapesti székhelyű, 5 tagot számláló zenekar. A mindenkori formáció meghatározott küldetése, hogy az “easycore”, vagy “popcore” zenei világban alkosson, melynek fő karakterét a súlyosabb zenei témák és a pozitívabb, dallamos betétek váltakozása adja. A műfaj a hardcore és a pop-punk zenei stílusok világát ötvözi.

Részletek alább...

[2015-07-28 11:48 feltöltő: Zsófi]

FlameDrop - Thoughts on Fire lemezmegjelenés

FlameDrop - Thoughts on Fire lemezmegjelenés
Megjelent a mosonmagyaróvári melodeath/thrash banda első nagylemeze, a Thoughts on Fire. Az album a banda bandcamp oldalán hallható és ingyenesen le is tölthető bárki számára: flamedropmetal.bandcamp.com/album/thoughts-on-fire A címadó dalhoz pedig készült egy videót is:
www.facebook.com/flamedrop

[2015-07-23 11:19 feltöltő: Zsófi]

After The Burial - Justin Lowe meghalt

After The Burial - Justin Lowe meghalt
Megerősítést nyert legnagyobb félelmünk, Justin Lowe-t, az After The Burial gitárosát holtan találták Wisconsinban. Július 18-án jelentették az eltűnését Washington megyében (MN). Hetekkel ezelőtt kiadott egy nyugtalanító nyilatkozatot, ezt követően a zenekar kommunikálta, hogy Lowe-nak mentális problémái vannak, és pillanatnyilag nyugalomra van szüksége. Lowe holttestét kedd este megtalálta egy túrázó az Arcola High híd alatt a wisconsini Somerset közelében. A járművét egy közeli gépjárműparkolóban találták Minnesotában. A hatóságok kijelentették, hogy a halálnak oka összeegyeztethető a zuhanással. Lowe 32 éves volt. A részvétünket küldjük családjának és barátainak.

[2015-07-22 21:03 feltöltő: Zsófi]

Indul az utcazene – Tessék szavazni!

Indul az utcazene – Tessék szavazni!
Versengő utcazenészekkel, izgalmas nemzetközi produkciókkal és kiváló hazai formációkkal várja Veszprém megújult belvárosa az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál látogatóit július 22-25. között. A fesztivál kezdetével indul a szavazás is, és a végén kiderül, ki lesz idén az ország legjobb utcazenésze.

Részletek alább...

[2015-07-22 18:33 feltöltő: Zsófi]

Terror - Augusztusban új lemez

Terror - Augusztusban új lemez
A los angeles-i hardcore banda "The 25th Hour" címmel jelenteti meg soron következő hetedik anyagát augusztus 7-én amerikában a Victory, európában a Century Media kiadásában. A rögzített albumot Tom Soares keverte, aki tobbek közöt olyan csapatokkal dolgozott már együtt, mint a Cro Mags, Agnostic Front, Sick Of It All és Killing Time. Egy dalra már klip is készült:
Tracklist: 1. The 25th Hour 2. No Time For Fools 3. Bad Signs 4. Feed The Rats 5. The Solutions 6. Blinded By The Lights 7. Trust No Face 8. Why? 9. Mind At War 10. Snap 11. Sick And Tired 12. Life Goes On 13. Both Of You 14. Deep Rooted www.facebook.com/terrorhardcore

[2015-07-22 18:19 feltöltő: Zsófi]

20. Arló Hellness Hétvége

20. Arló Hellness Hétvége
2015. augusztus 21-22! Helyszín: Suvadásliget. Szereted a rock és metal zenét? Imádod a gyönyörű tájakat? Szeretsz zenehallgatás mellett tisztvízű tóban fürödni? Jó lenne egy olcsó, de jó rockfesztivál? Vagy ezt együtt még nem próbáltad sohasem? Akkor idén nyáron itt az alkalom! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Arlón immáron XX. alkalommal kerül megrendezésre a Tóparty Rockparty, avagy a Hellness Hétvége. Az ország egyik legrégebbi fesztiváljának főszervezője az az Oláh Zsolt, akit amúgy a tájékozottabbak a Remorse zenekar révén ismerhetnek. Az ő szívügye ez a kis, de minőségében annál hangulatosabb fesztivál.

Részletek alább...

[2015-07-22 17:36 feltöltő: Zsófi]

DeathCrew Fesztivál 2015

DeathCrew Fesztivál 2015
Idén, pontosan 2015. augusztus 13-tól 15-ig második alkalommal kerül megrendezésre a Szabó Szabolcs vezette Drow és pár cimborája által fémjelzett DeathCrew névre keresztelt fesztivál. A három napos ingyenes eseményt szinte teljesen önerőből hozzák létre a srácok. Az egy filmfesztivállal egybekötött DeathCrew fesztivál rengeteg fellépővel és sok színes programmal várja a Nyírbátorra érkezőket.

Részletek alább...

[2015-07-22 17:23 feltöltő: Zsófi]

Aetherius Obscuritas hírek

Aetherius Obscuritas hírek
Korábban megmondták - be is tartják! Az új lemez megjelenésével pólók is érkeznek. 2 mintával, fekete és szürke színben, V- és kerek nyakkal, normál és női fazonban, XS-től a 3XLig korlátozott példányszámban, a készlet erejéig rendelhető 4880Ft-ért. A pólók a létező legjobb minőségben, direkt textilnyomással készültek (ami nem kitapintható, nem kopik le, nem igényel extra törődést) annak érdekében, hogy egy maradandó érték, némelyeknek maradandó "ereklye" lehessen. "MMXV" CD-vel együtt 5000Ft-ért juthatsz hozzá, ha írsz a viktor.vagvolgyi@gmail.com címre. www.facebook.com/aetheriusobscuritasofficial

[2015-07-12 11:48 feltöltő: Zsófi]

Július végén indul a Körös-Toroki Napok fesztivál Magyarország folyóparti tengerpartján

Július végén indul a Körös-Toroki Napok fesztivál Magyarország folyóparti tengerpartján
2015-ben július 30. és augusztus 2. között kerül megrendezésre Csongrádon a 25., jubileumi Körös-Toroki Napok, amely napjainkra a Dél-Alföld egyik legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. Ebből az alkalomból a nagyszínpad is teljes egészében megújul, gigantikus hang,- fény, és vizuáltechnikát kap. Így technikai és látvány elemeiben is méltó lesz a minden eddiginél illusztrisabb line uphoz!

Részletek alább...

[2015-07-12 11:45 feltöltő: Zsófi]