tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Aetherius Obscuritas hírek

Aetherius Obscuritas hírek
A július 7-én, a Paragon Records USA-nál megjelenő vadonatúj "MMXV" című Aetherius Obscuritas lemezhez készült egy kis kedvcsináló - a korong minden dalába belefülelhettek itt:
www.facebook.com/aetheriusobscuritasofficial

[2015-06-22 09:37 feltöltő: Zsófi]

Diamonds Are Forever hírek

Diamonds Are Forever hírek
A kolozsvári Metal/Metalcore/Deathcore csapat, a Diamonds Are Forever hamarosan új lemezzel jelentkezik, de addig is egy új dallal lepték meg a rajongóikat. I Am Unbreakable címmel videó is készült a dalhoz, aminek képanyagát a februári turnéjuk során forgatták, ami 6 országot érintet, úgy mint Magyarország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Szerbia és Románia. A koncerteken kapott visszajelzések és tapasztalataik alapján döntöttek úgy, hogy elkészítik ezt a koncertvideót, ami itt tudtok megnézni:
www.facebook.com/diamondsareforeverband diamondsareforeverband.com/ twitter.com/daf_band

[2015-06-22 09:05 feltöltő: Zsófi]

Marduk a Devilstone Fesztiválon

Marduk a Devilstone Fesztiválon
A Devilstone Fesztivál (Anyksciai, Litvánia) július 16-án nyitja meg kapuit a fesztivállátogatók előtt, ahol az egyik legjobban várt idei vendég a svéd black metal legenda, a Marduk lesz. Marduk az egyik legimpozánsabb jelenség a kemény zenei színtéren. Ez egy legendás zenekar, 25 éve a kezdetektől fogva aktívan működik. Diszkográfiájuk 13 albumot foglal magába, ami történelmet írt a black metal színtéren. A Marduk egyedi hangzása semmivel sem téveszthető össze, amely meg is hozte a nemzetközi hírnevet a csapatnak. Eddig bejelentett fellépők: KATATONIA, KATAKLYSM, MARDUK, MOTORAMA, MAYBESHEWILL, SUICIDAL ANGELS, STRIKER, GREENLEAF, THE MOTH GATHERER, DUST BOLT, STONED JESUS, PLANET OF ZEUS, FÖRTRESS, AU-DESSUS, PHRENETIX, TOMBSTONES, NRCSSST, NO REAL PIONEERS, HELLHOOKAH, RADIO MOSCOW, THE VINTAGE CARAVAN, BELZEBONG, LOST SOCIETY, SRAIGĖS EFEKTAS, FASHION GAMES További infókat itt találtok: www.devilstone.net www.facebook.com/DevilstoneFestival twitter.com/DevilstoneFest

[2015-06-22 08:04 feltöltő: Zsófi]

Utcára zenészek!

Utcára zenészek!
A szerencse Veszprém utcáin hever. Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország – talán – legegyedibb fesztiválján.

Részletek alább...

[2015-06-19 05:16 feltöltő: Zsófi]

Neverheard Distro hírek

Neverheard Distro hírek
2015. június 15-én 3 három új kazetta kiadvánnyal jelentkezik az alapításának 10. évfordulóját decemberben ünneplő hazai Neverheard Distro: - VELM - Orkan MC - MALVM - MMXV MC - SUNSTROKE - Demolition/Ruination MC

Részletek alább...

[2015-06-19 05:12 feltöltő: Zsófi]

5. Zord Rocktábor

5. Zord Rocktábor
A miskolci Zord zenekar immáron ötödik alkalommal hívja életre a Zord Rocktábort, melynek elsődleges célja, a helyi zenekarok jobb megismertetése, a város és a térség rockzene szerető közösségével. A tábor július 7. és 11. között várja a bulizni vágyókat, az első napon ingyenesen, mikor is este 9 órától a Zord lép színpadra. Nézzük a további napok fellépői zenekarait!

Részletek alább...

[2015-06-19 05:06 feltöltő: Zsófi]

Paediatrician – Harmadik album!

Paediatrician – Harmadik album!
Elkészült a harmadik album! A korong Pregnant Pathology címmel fog megjelenni, a német Rotten Roll Rex gondozásában! A CD 17 brutál új számot és 2 bónusz felvételt tartalmaz, melyről kettő már meg is hallgatható a kiadó videómegosztó csatornáján! A borító Fotonoid munkáját dícséri.

Részletek alább...

[2015-06-19 05:03 feltöltő: Zsófi]

XXII. Gitármánia tábor: vagányság nemcsak gitárosoknak

XXII. Gitármánia tábor: vagányság nemcsak gitárosoknak
A nyári vakáció egyik legvagányabb tábora 2015. július 20-26. között idén is Szolnok-Tiszaligetben várja a könnyűzenét kedvelő és hangszeren játszó gyerekeket, tiniket. A XXII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor olyan, mint a Camp Rock című film: az ország legjobb zenészei a tanárok, akikkel a kezdők is együtt koncertezhetnek. Újdonságként az idei táborban tartják első országos találkozójukat a hangszerkészítők.

Részletek alább...

[2015-06-19 04:35 feltöltő: Zsófi]

VIII. Zorall Sörolimpia – Közeleg az év legzorallabb bulija!

VIII. Zorall Sörolimpia – Közeleg az év legzorallabb bulija!
Idén újra az alsóörsi Európa Kempingben, de a megszokottól eltérően egy héttel később, azaz augusztus 27-29. között kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A főzenekarok között olyan nevek szerepelnek, mint a platinalemezes Ossian, sokak kedvence, az Edda, idén újra fellép a Junkies és a Lord, Felvidékről jön a Rómeó Vérzik, és nem maradhatott ki a programból a Kalapács, az Action és a Wisdom sem. Itt követi majd el következő csapását a Sing Sing, idén először lép fel a Kowalsky meg a Vega és a Triász, és természetesen elmaradhatatlan program lesz, a többszörös aranylemezes Zorall fellépése is.

Részletek alább...

[2015-06-19 04:33 feltöltő: Zsófi]

Éter Plusz győztes

Éter Plusz győztes
Újra nagy sikerrel zárt az idei ÉTER Plusz Tehetségkutató Fesztivál. Fantasztikus hangulat, kiváló zenekarok, remek dalok, exkluzív környezet. Ez jellemezte az idei ÉTER Plusz Tehetségkutató Fesztivált!És zene, zene, zene minden mennyiségben. 2015. május 28-30 között a zenéé volt a főszerep. Az idei győztes pedig a: SoulSurge!

Részletek alább...

[2015-06-19 04:31 feltöltő: Zsófi]

Budapest Park: Szökj meg a detoxból!

Budapest Park: Szökj meg a detoxból!
Szerezz autogramot a kedvenc együttesedtől, szökj meg a detoxból vagy józanodj ki 15 perc alatt! Ilyen és ehhez hasonló feladatok várják azokat, akik a frissen megnyílt Budapest Park villám-szabadulószobáiban is kipróbálnák kreativitásukat a koncertek előtt vagy után.

Részletek alább...

[2015-06-16 05:07 feltöltő: Zsófi]

Szerdán startol a nyolcadik Fishing

Szerdán startol a nyolcadik Fishing
Kispál másodszor. Víziszínpad először. Fishing nyolcadszor. És újra teltház – elővételben. Szerdán startol a fesztivál, ahol a közönség szavazta meg a nagyszínpad nevét! És vajon Rátgéber idén végre átugorja a tavat?

Részletek alább...

[2015-06-16 05:03 feltöltő: Zsófi]

Kings Of Leon a Szigeten

Kings Of Leon a Szigeten
Most csak egy bejelentés érkezett a Szigetről, de az odacsap: a Kings Of Leon a Sziget Nagyszínpadán lép fel augusztusban. Wow! A csapat a kétezres évek egyik legsikeresebb és legnépszerűbb zenekara, több millió eladott lemezzel, Grammy-díjakkal és teltházas világkörüli turnékkal a hátuk mögött. A három Followill tesó és unkatestvérük által alapított amerikai Kings Of Leon hihetetlen utat járt be a 2003-as bemutatkozás óta: zseniálisan puritán garázs-rockból igazi stadion-rock sztárzenekarrá értek, köszönhetően az olyan slágereknek, mint a Sex On Fire, a Use Somebody vagy a Radioactive. Zenéjükben egyszerre keveredik a southern rock nyers ereje a country, az art punk vagy épp a soul stílusjegyeivel.

Részletek alább...

[2015-06-04 21:44 feltöltő: Zsófi]

Bury What's Left hírek

Bury What's Left hírek
Nem sokkal a Dryvia és az Anchorless Bodies oldalán kiadott Hope Dies With Age című split és az Art Is Dead EP után megjelent a Bury What's Left első nagylemeze 'The Fall of Man' címmel. Az anyag 10 tételt tartalmaz, és ingyenesen letölthető a Bandcampről, valamint streamelhető a Youtube-on. burywhatsleft.bandcamp.com/album/the-fall-of-man www.facebook.com/burywhatsleft www.youtube.com/channel/UClCiYkMAy5JnnCRJzNGkF1A

[2015-06-04 21:37 feltöltő: Zsófi]

Idén a vállalkozó kedvű fesztiválozók interaktív kamerává változhatnak

Idén a vállalkozó kedvű fesztiválozók interaktív  kamerává változhatnak
Aki nincs ott, már az is élvezheti a legnagyobb hazai fesztiválokat. Ebben segítenek a kamerával felszerelt interaktív fesztiválfigurák, melyek a fesztiválozók közül kikerülő BuddyGuide-ok segítségéve kelnek majd életre. BuddyGuide-ok kerestetnek! Kattints: vimeo.com/129539953

Részletek alább...

[2015-06-04 21:25 feltöltő: Zsófi]

Légy a Fishing főszponzora!

Légy a Fishing főszponzora!
Visszalépett a Fishing on Orfű egyik főtámogatója. A már teltházas fesztivál mégsem búslakodik: a támogatói jegyeket elérhetővé teszi, a nagyszínpad nevét pedig megszavaztatja. Ezzel egyidőben a fesztivál a pécsi futball előtt tisztelegve középső helyszínét PMFC színpadra kereszteli.

Részletek alább...

[2015-06-04 21:15 feltöltő: Zsófi]

SAINT VITUS WARM UP az Aurórában!

SAINT VITUS WARM UP az Aurórában!
Először látogat meg bennünket az új-zélandi Meth Drinker. A három szutykos manusz igazi sludge-ban utazik, nem nagyon szaroznak... Turnépartnerük a hasonlóan melodikus dán Weak lesz, de játszik még a szlovén Leechfeast - mellesleg nem rég jött ki egy splitjük a Meth Drinkerrel - továbbá lesz még két magyar banda. A Bornholm-ból is ismeret Srég által összeverbuvált Gyász zenekar itt fog debütálni, közvetlenül utánuk majd a kíméletlen grindcore SOTE pusztít majd. Mivel ezen a napon lesz a hajós Saint Vitus buli is, ezért már délután 5-kor elkezdjük a mulatást, érkezzetek időben! 2015. Június 8. 17:00 Auróra (Auróra utca 11., Budapest, 1084) METH DRINKER (nz) WEAK (dk) LEECHFEAST (slo) SOTE GYÁSZ Mindenki átér a hajós bulira! FB: www.facebook.com/events/1386132335047961/

[2015-06-04 21:02 feltöltő: Zsófi]

Torn From Earth hírek

Torn From Earth hírek
Megjelent a Torn From Earth legújabb lemeze Loss címmel. Az alábbi linken tudjátok meghallgatnia a doom-os, sludge-os Torn From Earth új anyagát: tornfromearth.bandcamp.com/album/loss A zenekar szeretné alaposan megturnéztatni ezt a lemezt, játszanak a közeljövőben Dunaújvárosban, a fekete zaj osztálytalálkozón, Szegeden, Bécsben, majd nyomnak egy hosszabb nyugati turnét. Mivel idén 10 éves a banda, lesz régi arcokat is felvonultató jubileumi buli Budapesten. A felvételek a Standing Waves stúdióban készültek, Egerszalókon, Sohajda Péter vezényletével és hatalmas köszönet Szilágyi Rudolfnak a borítóért. A Loss hamarosan beszerezhető lesz Digipack formában és nyár végére kijön egy 12 inches vinyl, melyen az előző anyag is helyet kap. www.facebook.com/TORNFROMEARTH tornfromearth.bandcamp.com/ www.last.fm/music/Torn+From+Earth

[2015-06-04 20:57 feltöltő: Zsófi]

HangSúly Zenei Díj - Közönségszavazás eredmény!

HangSúly Zenei Díj - Közönségszavazás eredmény!
A HangSúly Zenei Díj 10 éves jubileuma alkalmából tartott online szavazáson a HangSúly eddigi története során díjazott albumok és zenekarok közül választhatott a közönség két kategóriában. Az elmúlt tíz év legnépszerűbb albuma a közönség szavazatai alapján a 2005-ben az év albumának választott Harc! lett, az ózdi thrasher Remorse klasszikusa, míg a legjobb koncertzenekar kategóriát a sludge metalos, méltán népszerű Apey And The Pea nyerte.

Részletek alább...

[2015-06-02 12:11 feltöltő: Zsófi]

Az Ocho Macho nyerte a 2015-ös Nagy-Szín-Pad! versenyt

Az Ocho Macho nyerte a 2015-ös Nagy-Szín-Pad! versenyt
Az Ocho Macho nyerte a 2015-ös Nagy-Szín-Pad!-ot, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció „tehetségmutató” versenyét, ők képviselik Magyarországot a 2016-os Eurosonic Fesztiválon Hollandiában. A szoros eredményt látva a szervezők úgy döntöttek: a The Biebers is meghívást kap a Sziget, a VOLT és a a STRAND Fesztivál nagyszínpadára. Az instagramos közönségszavazás nyertese a Honeybest.

Részletek alább...

[2015-06-02 12:04 feltöltő: Zsófi]