tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

End of Paradise a Fehérvár Feszten

End of Paradise a Fehérvár Feszten
Szeptember 11-én és 12-én ismét megrendezésre kerül a Fehérvár Feszt. A Nyolcas Műhelyben sorra kerülő rendezvény elsődleges célja, összefogni a Székesfehérváron alkotó zenészeket, és lehetőséget adni nekik a bemutatkozásra. A nemrég új lemezzel jelentkező End of Paradise is a fellépők sorát erősíti, őket szeptember 11-én 23:10-től a Csarnokban tekinthetik meg a rajongók. A rendezvényre a napijegy 600 forintba fog kerülni. Részletes program alább:

Részletek alább...

[2015-08-29 22:31 feltöltő: Zsófi]

V. Kelet Underground Tehetségkutató hírek

V. Kelet Underground Tehetségkutató  hírek
Meg van a 15 fellépője az V. Kelet Underground Tehetségkutató versenynek, akikkel máris megismerkedhettek, illetve szavazhattok is a szimpatikusokra! SZAVAZÁS ITT: www.facebook.com/groups/173013536066186/ FIGYELEM! A Katlan és a Steel zenekarok lemondták a részvételt, így az Astral Dog és a Sásné zenekarok helyettük szerepelnek majd. Kérünk mindenkit hogy a Katlanra és a Steelre ne szavazzon, mert az ő szavazatukat nem fogják figyelembe venni! Az V. Kelet Underground Tehetségkutató mezőnye: Astral Dog (Debrecen) Bad Habit (Debrecen) D.E.T. (Gyöngyös) Havaria Honkakka (Berettyóújfalu) Heartless (Mád) Integral Vortex (Nyíregyháza) KabinLáz (Püspökladány) Low-Down (Debrecen) reWolver (Hajdúszoboszló) Roar (Túrkeve-Kisújszállás) Sásné (Békéscsaba) Scedio (Hajdúszoboszló) Traffik (Debrecen) Wastage (Kassa) yEp (Debrecen) A következő linken elérhető az első 15 jelentkezőnek a zenekari profilja (információk, zene, kép, stb.): keletunderground.hu/?oldal=13826&stilus=0&tkutato=1&sorrend&megyeszuro=0&keresoszo&beturendes&kezd=0 keletunderground.hu/

[2015-08-25 11:09 feltöltő: Zsófi]

V. Kelet Underground Tehetségkutató - VÁLTOZÁS a zenekari jelentkezésben!

V. Kelet Underground Tehetségkutató - VÁLTOZÁS a zenekari jelentkezésben!
VÁLTOZÁS! Jelentkező maximalizálás és rövidebb határidő! Az V. Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei versenyre való jelentkezés határideje megváltozott 2015.08.23-ára és a jelentkezők száma 15 zenekarra maximalizálódott! A jelentkezés változatlanul a www.keletunderground.hu weboldalon regisztráció és zenekari profil feltöltés ellenében lehetséges. Részletes információk és jelentkezési feltételek ITT: keletunderground.hu/?oldal=13825

Részletek alább...

[2015-08-21 18:33 feltöltő: Zsófi]

Új Jack dal!

Új Jack dal!
A hazai grindcore-crossover Jack új albuma Neurosis címmel fog megjelenni az ősz folyamán bakeliten és cd-n. Felvezetésként egy új dalt tettek közzé. Grind!
jack.punk.hu/ www.facebook.com/jackgrindpunk jackgrindpunk.bandcamp.com/

[2015-08-21 18:25 feltöltő: Zsófi]

Vesztegzár - dalpremier

Vesztegzár - dalpremier
A második Vesztegzár nagylemez Útvesztő címmel jelenik meg szeptember 7-én a Nail Records gondozásában. A Gyalázat című nyitódal pedig már el is érhető egy videoklip formájában. Ezt a videót a stúdiós munkálatok videofelvételeiből vágták össze. A felvételek a soproni MD Stúdióban készültek Smici vezérletével. A budapesti lemezbemutató koncert az ingyenes Rock On! Fest keretein belül lesz szeptember 6-án. Az ezt követő lemezbemutató turné eddigi lekötött állomásai pedig a következők: 09.19. – Révkomárom (SK), Rév 09.26. – Szombathely, Végállomás 10.16. – Dunaújváros, Kaptár 10.23. – Esztergom, Sportalsó 10.31. – Debrecen, Kaptár 11.13. – Komló, Zrínyi Klub 11.14. – Kaposvár, Angus Music Club És a videó:
vesztegzar.com/ www.facebook.com/vesztegzar www.youtube.com/user/vesztegzar

[2015-08-21 18:18 feltöltő: Zsófi]

Szomorú tragédia árnyékolta be a rekordok Szigetét

Szomorú tragédia árnyékolta be a   rekordok Szigetét
Eddigi történetének legjobb fesztiválját tudjuk magunk mögött. Hétfőn hajnalban véget ért a 23. Sziget. Megdőlt a napi- és heti rekord is: összesen 441 ezer látogató volt az egy hét alatt. Az összefoglaló anyag megírása után, a Sziget végeztével azonban egy tragikus esemény árnyékolta be a fesztivált.

Részletek alább...

[2015-08-21 18:08 feltöltő: Zsófi]

Üzenet a Szigetről

Üzenet a Szigetről
Tízezernyi szigetlakó dobta be a jövőnek szánt üzenetét a fesztiválon felállított óriás Jana Palackpostába. Mit üzennek a szigetesek a jövőnek? Sena például ezt: „Elmondhatjuk, hogy a Szigeten lényegében megvalósult a világbéke. Ezt a szellemiséget küldöm a jövőnek! LOVE & PEACE!”

Részletek alább...

[2015-08-21 17:46 feltöltő: Zsófi]

Szombaton is kikerült a „teltház” tábla a Szigetre

Szombaton is kikerült a „teltház” tábla a Szigetre
Robbie Williams és Avicii után a Kings of Leon is teltházas bulit adott a Szigeten, péntek után szombaton is 90 ezren voltak a Fesztiválköztársaságban. Eddigi történetének legnagyobb sikereit éri el a Sziget: az elmúlt 6 nap alatt már harmadszor lett teltházas a fesztivál. Pénteken rekord született, estére a Sziget eddigi legtöbb lakója érkezett a fesztiválra. Szombatra azonban ez a csúcs már nem számított egyedinek, ugyanis a Kings of Leon, a Major Lazer - és megannyi más zenekar és előadás - ismét 90 ezres teltházat vonzott. És a Sziget forgatagának még koránt sincs vége, hiszen az utolsó napon is teljes gőzzel üzemel majd a fesztivál, ahol a Limp Bizkit után egy fergeteges End Show zárja a nagyszínpad programját, megannyi látványos effekttel: lézerrel, tűzijátékkal, de legfőképpen a világ egyik legnépszerűbb dj-jével, Martin Garrix-szel.

[2015-08-21 17:09 feltöltő: Zsófi]

Sziget 2015 - Avicii is teltházat és új látogatórekordot hozott

Sziget 2015 - Avicii is teltházat és új látogatórekordot hozott
A "Robbie Williams nap” után az “Avicii nap" is teltházas volt. Pénteken - a fesztivál történetében először - 90 ezren buliztak egy időben a Szigeten. Péntek éjszaka elfogytak az aznapra kiadható napijegyek a Szigetre, ahol például a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii adta egymásnak a Nagyszínpadot. Gerendai Károly főszervező elmondta, hogy bár az idén megnövelték 5 ezerrel a rendezvény kapacitását, már a megnövelt befogadóképesség sem volt elég, ugyanis késő estére minden aznapra szóló napijegy elfogyott. A mínusz egyedik és nulladik napon, amikor nem teljes gőzzel megy a Sziget, 80 ezres a teltház, mivel ennyien férnek el a Nagyszínpad előtt, de a “rendes” Sziget napokon, amikor már minden helyszín üzemel 90 ezer embert engednek be maximum. Így hát Robbie Williams-es nap után már másodjára került ki a bejáratra a teltház tábla, de először fordult elő, hogy a Sziget területén ennyien tartózkodtak egyszerre. Az összehasonlítás kedvéért: ez egyetlen nap alatt több mint kétszer annyi látogató, mint amennyi az első Szigeten - 22 éve - összesen megfordult egy hét alatt. Természetesen a Sziget utolsó két napjára van még jegy, de a szombat is erősnek ígérkezik, amikor a Kings of Leon lesz a Nagyszínpad fő sztárja. www.sziget.hu

[2015-08-15 20:44 feltöltő: Zsófi]

Elmarad a Nickelback teljes idei turnéja!

Elmarad a Nickelback teljes idei turnéja!
A NICKELBACK énekesének, Chad Kroegernek a tervezetnél tovább kell pihentetnie hangszálait, ezért kénytelenek lemondani a No Fixed Adress World Tour összes idei koncertjét. A belépők a vásárlás helyén visszaválthatók!!!

Részletek alább...

[2015-08-15 20:40 feltöltő: Zsófi]

Francia hét a Subterrával!

Francia hét a Subterrával!
Persze nem osztrigára, rokfort sajtra és croissant-ra kell gondolni, hanem metalra. Két francia banda koncertezik a napokban Budapesten: augusztus 16-án, vasárnap a korábbi Voivod frontember Eric Forrest vezette E-Force lép fel a Showbarlangban a Nadir és a Kyliga Dälen társaságában, 21-én pedig az egyszemélyes Nuit Noire a Kis Á-ban.

Részletek alább...

[2015-08-15 19:48 feltöltő: Zsófi]

Sziget - Megjött a hétmilliomodik

Sziget - Megjött a hétmilliomodik
Szerda délután háromnegyed hatkor megérkezett a Szigetre a fesztivál eddigi történetének hétmilliomodik látogatója, Eszter. Az ifjú hölgy másodszor jött a Szigetre, először 2005-ben érkezett ide, bár akkor sem egy konkrét koncertért, hanem a Sziget élményért. Most sem valamelyik headliner vonzotta, "Minden érdekel”- mondta. Esztert Gerendai Károly várta a kapuban, s rögtön egy ingyenes hetijegyet kapott, valamint egy oklevelet, mely szerint a hétmilliomodik látogató innentől minden évben ingyen jöhet a Szigetre, örökbérlet tulajdonosa lett. www.sziget.hu

[2015-08-15 19:40 feltöltő: Zsófi]

Utolsó lehetőség a Szigeten: a Nyers újra befejezi

Utolsó lehetőség a Szigeten: a Nyers újra befejezi
Az idén visszatérő, a kilencvenes években és a kétezres évek első felében igazán népszerű Nyers újra homályba vonul: vasárnap, a Szigeten tartják utolsó utáni koncertjüket. Valószínűleg tényleg ez a legutolsó, kihagyhatatlan alkalom, hogy láthasd őket.

Részletek alább...

[2015-08-15 19:38 feltöltő: Zsófi]

V. Kelet Underground Tehetségkutató 2015

V. Kelet Underground Tehetségkutató 2015
A zenekari jelentkezés elkezdődött! Jelentkezz Te is! Ebben az évben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei verseny, melyre a zenekari jelentkezés augusztus 31-éig tart. A megmérettetésen – mint mindig - minimális nevezési feltételek mellett mutatkozhatnak majd be a bandák. Az elengedhetetlen szakmai zsűri az előző években megszokott értékeléssel és pontozással fogja a döntést meghozni. A tehetségkutató a zenekaroknak a kapcsolatépítés, a tapasztalatszerzés fontosságát hangsúlyozza, de természetesen az értékes és hasznos nyeremények sem maradnak majd el a legjobbak számára. Az esemény várható időpontja és helyszíne: 2015. szeptember 12. / Debrecen – Dharma Klub Ne Habozz! Próbáld ki magad! A tehetségkutató jelentkezési feltételei és regisztráció: www.keletunderground.hu Kelet Underground nyílt facebook csoport: www.facebook.com/groups/173013536066186/100003299669756 Kelet Underground Tehetségkutató facebook oldal: www.facebook.com/KeletUndergroundTehetsegkutato

[2015-08-15 19:05 feltöltő: Zsófi]

Európa Kiadó és Balaton a Kobuci Kertben

Európa Kiadó és Balaton a Kobuci Kertben
Augusztus 19-én ismét visszatér Óbudára, az ünnepi hosszú hétvége nyitásaként a Kobuci Kertben vár mindenkit az Európa Kiadó és a Balaton zenekar. A városrész hangulatos főteréről nyíló Kobuci Kerthez, vagyis a Zichy-kastély udvarához számos ponton kapcsolódik a két zenekar története: először 1986-ban és '87-ben játszottak itt közösen, és a '86-os koncertről egy koncertfelvétel is megjelent CD-n, melyet a Bahia kiadó adott ki a '90-es évek elején.

Részletek alább...

[2015-08-15 19:02 feltöltő: Zsófi]

Orient Fall - Klip és Ep megjelenés!

Orient Fall - Klip és Ep megjelenés!
Az Orient Fall zenekar a nagy közönségsikert aratott 2011-es EP-jét követően 2015 őszén jelenteti meg első nagylemezét, mely a Fractals címre hallgat és előreláthatólag tizenhárom dalt tartalmaz a tőlük megszokott változatosság jegyében: a srácok mind a progresszív, mind a dallamos megoldások tekintetében igyekezték tovább feszegetni határaikat, aminek eredményeképpen egy izgalmas és összetett dalcsokor várható azok számára, akik szeretik, ha a mondanivaló és a zeneiség egyszerre képes a hallgatót gondolkodásra sarkallni.

Részletek alább...

[2015-08-12 20:47 feltöltő: Zsófi]

Breaking! Pussy Riot a Szabadság Szigetén

Breaking! Pussy Riot a Szabadság  Szigetén
A Sziget kezdete előtti utolsó pillanatokban kiderült: a feminista-punk-aktivista, Putyin-ellenes performanszairól elhíresült Pussy Riot zenekar két emblematikus frontembere, Nadja és Mása, a Glastonbury fesztivál után a Szigetre is ellátogat, ahol egy nyilvános, interaktív színpadi beszélgetésen vesznek részt. Augusztus 14-én “puncilázadás” a Fesztiválköztársaságban.

Részletek alább...

[2015-08-11 19:07 feltöltő: Zsófi]

Sziget, mint még soha

Sziget, mint még soha
Augusztus 10-én a Sziget történetének eddigi legnagyobb sztárja, Robbie Williams melegítette be a Fesztiválköztársaság lakóit, de jön a Florence and the Machine, Avicii, Ellie Goulding, az alt-J, a Kings of Leon, Martin Garrix és megannyi más zene és nem zene a javából. A szervezők rekordlátogatottságra számítanak. És idén várják a kezdetek óta számított 7 milliomodik látogatót is.

Részletek alább...

[2015-08-11 19:01 feltöltő: Zsófi]

Limitált kedvezményes jegyek a Lollapalooza Berlinre

Limitált kedvezményes jegyek a Lollapalooza Berlinre
Még 100 db kedvezményes jegy váltható az év legizgalmasabb zenei eseményére, a Lollapalooza Berlinre a Take Berlin Promotions jóvoltából, melyekhez most akciós vonatjegy is társul!

Részletek alább...

[2015-08-11 18:53 feltöltő: Zsófi]

Cirque du Sziget - Szigetet és cirkuszt a népnek

Cirque du Sziget - Szigetet és cirkuszt a népnek
A fesztiválzsongásban néha jó kicsit elvonulni a hatalmas hangfalaktól és megpihenni az egész éjszakás táncolás és mászkálás után. Pont az ilyen feltöltődésekre kiválóak a Sziget kulturális programjai, mint a Cirque du Sziget is, ami idén is augusztus 12. és 16. között várja tárt karokkal a fesztiválozókat.

Részletek alább...

[2015-08-11 18:48 feltöltő: Zsófi]