tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Drawing hírek

Drawing hírek
Van akinek nem öröm hír, de reméljük azért többeknek az, hogy kis leállás után újra dolgozgat a banda! Hét év folyamatos mozgás után úgy gondolták, jobb ha kicsit megállnak, és letisztulnak a dolgok körülöttük, és tényleg jót tett ez a kis pihenés! Ilyenkor sok minden kiderül, hogy mi hogyan is volt, milyen dolgokat kéne csinálni vagy éppen másképp csinálni a bandában a jövőre nézve, és ismét frissen tudnak hozzá állni a dolgokhoz!!!

Részletek alább...

[2015-06-02 12:00 feltöltő: Zsófi]

Total War Fest III. hírek

Total War Fest III. hírek
Sajnálatos módon a cseh MANIAC BITCHER elég komoly egészségügyi okokra hivatkozva nem tudja vállalni a körmendi fellépést! Természetesen a szombat nem maradhat headliner nélkül, tehát örömmel jelenthetjük be, hogy az este fő attrakciója a finn ARCHGOAT lesz!! További infók: www.facebook.com/Totalwarfesthungary www.facebook.com/terranisproductions www.facebook.com/gabuszeger www.facebook.com/events/932352720141673/

[2015-06-02 11:40 feltöltő: Zsófi]

TOTO - VIP jegyek

TOTO - VIP jegyek
Alig egy hónap múlva ér Budapestre a TOTO világ körüli turnéja. A június 26-ára készülők VIP csomaggal is kiegészíthetik a belépőjüket, akár a jegyvásárlás után is. A csomag tulajdonosai már a beállás alatt a helyszínen időzhetnek, majd ezt követően a zenekar tagjaival is személyesen találkozhatnak, és közös fotót is készíthetnek. Ajándékként pedig többek között egy dedikált dobbőrrel és egy litográfiával is gazdagodnak. A budapesti VIP jegyek ezen az oldalon vásárolhatók meg: toto.seetickets.com/event/toto-vip-packages/petofi-hall/861856

Részletek alább...

[2015-06-02 11:17 feltöltő: Zsófi]

A világ legnagyobb Pink Floyd show-ja

A világ legnagyobb Pink Floyd show-ja
Brit Floyd - A legnagyobb Pink Floyd show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj, Space & Time elnevezésű világkörüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

Részletek alább...

[2015-06-02 11:05 feltöltő: Zsófi]

Átadták a Fonogram Díjakat!

Átadták a Fonogram Díjakat!
A nagy hagyományokkal rendelkező, egykor a Budai Ifjúsági Parknak helyet adó Várkert Bazárban került sor a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestre. Az est programját a helyszínre meghívott szakmabelieken túl a nagyközönség is követhette, méghozzá élő streamen keresztül a www.petofilive.hu oldalon, illetve többször bejelentkezett a Petőfi TV is.

Részletek alább...

[2015-06-02 10:59 feltöltő: Zsófi]

Fekete Város - Térkép Sehova

Fekete Város - Térkép Sehova
Illusztris társaságban készítette el bemutatkozó lemezét a Fishing on Orfű főszervezője. A Fekete Város valójában Kálocz Tamás zenekari alteregója, a Térkép Sehova pedig az elmúlt 5 évben született zenei ötleteinek összegzése.

Részletek alább...

[2015-06-02 10:52 feltöltő: Zsófi]

FlameDrop albumelőzetes!

FlameDrop albumelőzetes!
Elkészült a mosonmagyaróvári Melodic Death/Thrash Metal FlameDrop bemutatkozó nagyelemeze, és hamarosan mindenki számára meghallgathatóvá válik a csapat Bandcamp oldalán. A borítótervet Farkas Juditnak és a w.f.d. photography-nak köszönhetik. A "Thoughts on Fire" névre keresztelt debütáló anyaghoz kedvcsináló gyanánt készült egy pár perces trailer:
flamedropmetal.bandcamp.com/album/thoughts-on-fire www.facebook.com/flamedrop

[2015-06-02 10:42 feltöltő: Zsófi]

Új Dharma klip

Új Dharma klip
Az idén megjelenő V. címet viselő Dharma kislemez első dalához, a Waves-hez készítette elk egy spontán hangulatú klipet, némi retro beütéssel, Domonkos Sada és Szemendrey István hathatós segítségével. A felvételek alatt még a helyi halőröknek is meggyűlt a baja a kis stábbal, vélhetően nem a tátogásra figyeltek fel, de szerencsére mindenki szárazon és sérülés nélkül megúszta a forgatást.

Részletek alább...

[2015-06-02 10:27 feltöltő: Zsófi]

Wacken Metal Battle 2015 jelentkezés!

Wacken Metal Battle 2015 jelentkezés!
Június 7-ig lehet jelentkezni a világ legnagyobb metal tehetségkutatójára, a Wacken-fesztiválhoz kapcsolódó Metal Battle-re, amely idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon is. A magyarországi fődíj, az értékes tárgynyeremények mellett, fellépés a 2015-ös német Wacken fesztiválon. A Metal Battle 2013-as magyar győztese a Kill With Hate volt, tavaly pedig a Room Of The Mad Robots nyert.

Részletek alább...

[2015-05-24 21:51 feltöltő: Zsófi]

Sleepless - Készül a nagylemez!

Sleepless - Készül a nagylemez!
Elysian Fields címmel jelenik meg az első nagylemeze a székesfehérvári deathcore/metalcore Sleepless zenekarnak 2015 szeptember 11-én, és az alábbi dalok szerepelnek majd rajta: -Between Two Worlds... -...I am Alone -Separator -MIA -Our Sun Has Set -Elysian Fields -Withdrawal Symptoms -Black Walls -Sleep Insane -Glass Bones A felvételek ismét Pencs Tamás felügyeletével készülnek és a keverést pedig Simire (No Silence) fogják bízni! A lemez grafikai munkájáért Hujber Krisztián (Fotonoid) felel! www.facebook.com/sleeplesshorde

[2015-05-24 21:45 feltöltő: Zsófi]

HangSúly közönségszavazás - még 1 hét

HangSúly közönségszavazás - még 1 hét
Még egy hétig, május 31. vasárnap éjfélig tart a HangSúly zenei díj jubileumi közönségszavazása, ahol az elmúlt 10 év díjazottjai közül most a tisztelt nagyérdemű választhatja ki a szerinte legjobb albumot és koncertzenekart. A szavazólapokat megtaláljátok a HangSúly hivatalos honlapján a Közönségszavazás! menüpont alatt ( www.hang-suly.hu/kozonsegszavazas.html ). Kategóriánként akár több album/zenekar is kiválasztható. Kattintson, aki még nem szavazott, de az is aki már igen, hogy a szavazógép biztosan figyelembe vegye a voksát! www.hang-suly.hu/ www.facebook.com/hangsuly

[2015-05-24 21:40 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2015 hírek

Brutal Assault 2015 hírek
Nemrég jelent meg Max Cavalera önéletrajzi könyve, így nem szükséges felvázolnunk pályafutását a Sepultura-ból való távozásától a SOULFLY megalakulásáig. Ami viszont érdekes a mi szemszögünkből, az az a tény, hogy mind a SEPULTURA, mind pedig a SOULFLY fellép idén a Brutal Assault-on!

Részletek alább...

[2015-05-24 21:34 feltöltő: Zsófi]

ÉTER Plusz – Tehetségre hangolva

ÉTER Plusz – Tehetségre hangolva
Tehetség, zene, egri bor. Exkluzív környezet. Május 29-én, délben újra megnyitja kapuit a Bolyki Pincészet Egerben. Idén tízedik alkalommal hangolnak feltörekvő zenészek az ÉTER PLUSZ - Tehetségkutató Fesztivál versenyén. Kiváló szakmai zsűri, a zeneipar krémje. Szakma és tehetséggondozás. Május 29-30. között három napra Egerbe költöznek a zenekedvelők. A szállások csurig vannak, mindenki rajtra kész.

Részletek alább...

[2015-05-24 21:26 feltöltő: Zsófi]

Buborék teríti be a Szigetet

Buborék teríti be a Szigetet
Óriás buborék fedi be majd a közönséget, az égből emberek szállnak alá és beindul egy soha nem látott show. A Sziget minden eddiginél látványosabb Nagy Utcaszínházzal készül: jön a Fuerza Bruta társulat. Közben érkeztek újabb nevek is: Asaf Avidan, The Script, Major Lazer, C2C és Arty.

Részletek alább...

[2015-05-24 20:47 feltöltő: Zsófi]

Katatonia a Devilstone Fest-en

Katatonia a Devilstone Fest-en
Az egyik legjelentősebb balti alternatív fesztivál a litván DEVILSTONE bejelentette egyik fő fellépőjét, a svéd progresszív metálos Katatoniát. Az 1991-ben alapított csapat az egyik legjelentősebb, és legsikeresebb a skandináv Peninsulában. A nyitottságuk és progresszív melankóliájuk hozta meg a csapatnak a népszerűséget. KATATONIA neve gyakran összefonódik a MY DYING BRIDE, a PARADISE LOST, és az ANATHEMA nevével (akik felléptek már DEVILSTONE-on!), mindazonáltal a Svédek felülmúlták a brit bajtársaikat a szomorúság és negatív érzelmek szépségének közvetítésében. A Devilstone 2015 fesztiválon a Katatonián kívül a következő bandákkal találkozhattok még: Kataklysm, Maybeshewill, Suicidal Angels, Striker, Dust Bolt, Greenleaf, Radio Moscow, Lost Society, Motorama, The Vintage Caravan, Belzebong, Kontinuum, The Moth Gatherer, Förtress, Tombstones ... További infókat itt találhattok: www.devilstone.net www.facebook.com/DevilstoneFestival twitter.com/DevilstoneFest woozydevil.tumblr.com/ www.youtube.com/velnioakmuo

[2015-05-24 20:41 feltöltő: Zsófi]

Accept helyszínváltozás!!!

Accept helyszínváltozás!!!
Véglegesedett a május 26-án, Budapesten tartandó Accept koncert programja, mely igazi heavy metal parádét ígér a rajongóknak: a német veterán banda a megszokottnál hosszabban, nagyjából két órát játszik majd, és a két előzenekar, vagyis a Red's Cool és a The New Roses is elegendő időt kap a bemutatkozásra. A három zenekar együttes műsoridejének hossza miatt előfordulhat, hogy a koncertek nem érnek véget 22 óráig (ami a csendrendelet hatályba lépésének időpontja a fővárosi szabadtéri helyszíneken), vagy nagyon korán kellene kezdeni őket, ami miatt a munkából érkezők maradnának le a kezdésről, ezért a szervezők a Barba Negra Track szabadtéri színpadáról a Barba Negra Music Clubba helyezték át a rendezvény helyszínét. A korábban megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

Részletek alább...

[2015-05-23 16:32 feltöltő: Zsófi]

Budapest Park - Punnany, 30Y, Punnany ráadás

Budapest Park -  Punnany, 30Y, Punnany  ráadás
Dupla nyárindító koncertet ad a Budapest Parkban a Punnany Massif: a május 22-ei bulira már elfogyott a jegy és a nagy érdeklődésre való tekintettel május 24-én dupláznak. Ez a hétvége még más meglepetést is tartogat. Május 23-án a Parkban ünnepel a 30Y, egy majd’ egész napos fiesztával.

Részletek alább...

[2015-05-19 05:35 feltöltő: Zsófi]

Megnyílt a Petőfi TV Terasz az Akváriumnál

Megnyílt a Petőfi TV Terasz az Akváriumnál
Tíz egyedi, színes, a VOLT ART GROUP művészei által készített dekoratív asztal várja az Akvárium Klub vendégeit a ma megnyílt Petőfi TV Művész Teraszon. Ugyanitt egy öt méter magas irányító tábla is helyet kapott, amely kulturális iránytűként szolgál majd: az Akvárium Klub által ajánlott budapesti helyek és nagyszabású, országos események irányát és távolságát mutatja a látogatónak.

Részletek alább...

[2015-05-19 05:22 feltöltő: Zsófi]

Elkészült a Tombstone zenekar bemutatkozó kislemeze!

Elkészült a Tombstone zenekar bemutatkozó kislemeze!
Szabadnak születtem címmel elkészült a mosonmagyaróvári Tombstone bemutatkozó EP-je. A korongra, mely hamarosan fizikai formában is elérhető lesz, 4 dal került, mely a soproni MD Stúdióban került rögzítésre. A kislemez az alábbi helyeken hallgatható meg: soundcloud.com/tombstonezk www.youtube.com/playlist?list=PLT6Au4WL91IMdagaaeURLa_LZzRgqTEqj www.facebook.com/Tombstonezenekar

[2015-05-19 05:04 feltöltő: Zsófi]

VIII. Zorall Sörolimpia - Teljes a fellépők listája!

VIII. Zorall Sörolimpia - Teljes a fellépők listája!
Idén újra az alsóörsi Európa Kempingben kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál ismét két színpaddal várja az egyre népesebb Zorall családot, akik között vannak olyan fesztiválozók, akik már a kezdet kezdetétől részt vesznek a rendezvényen.

Részletek alább...

[2015-05-19 05:00 feltöltő: Zsófi]