tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Üzenet a VOLTról  - Nagy Feró és Majka

Üzenet a VOLTról  - Nagy Feró és Majka
Bár már beindult az élet a Balaton Soundon, két üzenet még érkezett a VOLTról. Míg Majka legvadabb backstage storyjairól csak sejtelmesen mesél, Nagy Feróék megosztották velünk legviccesebb backstage történeteiket, stílusosan a VOLT Jana Színpadának backstage-ében.

Részletek alább...

[2015-07-11 21:50 feltöltő: Zsófi]

Summer Breeze 2015 - Teljes a program!

Summer Breeze 2015 - Teljes a program!
A németországi Summer Breeze Fesztivál idén 2015.08.13-08.15. között lesz megrendezve. 2015-ben sem okoznak majd csalódást a fesztivállátogatóknak a szervezők, hiszen elég komoly felhozatallal öregbítik a fesztivál hírnevét, és mindenkit az odalátogatásra csábít. Nézzük hát az idei Summer Breeze időbeosztását: www.summer-breeze.de/de/dateien/running-order/2015-run-nin.gorder.pdf Azt hiszem a program önmagáért beszél. Sikerült egy zúzós line up-ot összerakni a szervezőknek. Aki eljön, nem fogja megbánni. Metál! www.summer-breeze.de

[2015-07-11 21:32 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2015 - Szállodai szálláslehetőség

Brutal Assault 2015 - Szállodai szálláslehetőség
Mivel gyorsan telítődnek az idei meglévő szállodai szobakapacitások, sikerült megállapodnunk egy harmadik szállodával is. Ez az opció valamivel drágább mint a normál csomagok a másik két szállodában, viszont ez volt az egyetlen megoldás kapacitásunk bővítésére és az igények kielégítésére. Ennek a szállodának a neve Hotel NOVÁ AMERIKA és magába foglalja szokásos szolgáltatásainkat, beleértve a transzferjáratot a szálloda és a fesztiválterület között oda-vissza. Azon fesztiválozók számára, akik vonattal vagy busszal érkeznek, transzfert biztosítunk a pályaudvarról a szállodába, illetve a vasárnapi nap során a szállodából vissza a pályaudvarra. Bővebb információért a Hotel Nova Amerika szolgáltatásaival kapcsolatban. Kattints ide: brutalassault.cz/hu/hotel-nova-amerika/

[2015-07-09 15:11 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2015 - Nyerj ingyen belépőt a fesztiválra!

Brutal Assault 2015 - Nyerj ingyen belépőt a fesztiválra!
Múlt héten indítottuk útjára a my_brutal_assault nevű alkalmazást, most pedig ingyenjegyet nyerhetsz vele! Ehhez csak meg kell osztanod az alkalmazással tervezett saját, egyedi poszteredet Facebook-oldaladon. A szabályok egyszerűek: 10 ingyenjegyet sorsolunk ki azon személyek között, akik saját poszterüket megosztják Facebook-oldalukon a ‪#‎mybrutalassault megjelöléssel. Vigyázat, a poszt láthatóságnak „nyilvános” beállításúnak kell lennie, máskülönben nem fogjuk azt látni, így nem fog tudni részt venni a sorsoláson. Egyébként a részvétel igen egyszerű, az alkalmazás segítségével létrehozott posztert meg kell osztanod idővonaladon, vagy pedig be kell azt állítanod borítóképedként, utána pedig csak a fent említett hashtag-gel (‪#‎mybrutalassault) kell megjelölnöd. A nyerteseket július 22-én hirdetjük ki! Sok sikert, gyártsatok minél több egyedi posztert! my.brutalassault.cz

[2015-07-09 14:49 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2015 - Tervezd meg a saját posztered!

Brutal Assault 2015 - Tervezd meg a saját posztered!
Elindítottunk honlapunkon egy alkalmazást, mellyel létrehozhatod saját Brutal Assault poszteredet! Az alábbi linkre kattintva fedezd fel egyszerű és elegáns módját annak, hogyan oszd meg másokkal saját, egyéni ízlésed! Honlapunkon található alkalmazásunk segítségével összeállíthatod 10 kedvenc zenekarodat az idei fellépőkből és tetszésednek megfelelő sorrendbe állíthatod őket. Következő lépésként hozzáadhatod azt az információt, hogy hány BA Fesztiválon jártál eddig (nem mellesleg az idei a 20-ik!!!), majd az alkalmazás létrehozza saját, egyéni poszteredet. Ezt utána letöltheted, illetve megoszthatod facebook-oldaladon. Egyéni stílust és kiválasztott bandákat tekintve igen sokféle összeállítás jöhet létre, így mindenki számára egyedi posztert tartogatunk! Az alkalmazás használatához kattints ide: my.brutalassault.cz/en/

[2015-07-09 14:46 feltöltő: rasztamas]

Brutal Assault 2015 előzetes

Brutal Assault 2015 előzetes
Megérkezett a Brutal Assault 2015 előzetese!

Részletek alább...

[2015-07-09 14:37 feltöltő: rasztamas]

AETHERIUS OBSCURITAS - Megjelent !!!

AETHERIUS OBSCURITAS - Megjelent !!!
Ahogy ígértük, itt is van: napra pontosan megjelent a zenekar ötödik nagylemeze, ami immáron zsinórban a negyedik az amerikai Paragon Records égisze alatt! A 8 vadonatúj dal mindegyike ötvözi az Aetherius zenei világának múltját és jelenét, így az "öreg" rajongók is biztosan találnak a korongon néhány csemegét - garantáltan 100% elit black metal! A CD 990Ff-ért beszerezhető:: viktor.vagvolgyi@gmail.com Ízelítő:

Részletek alább...

[2015-07-09 05:38 feltöltő: Zsófi]

Zorall Sörolimpia hírek

Zorall Sörolimpia hírek
Augusztus 27-29. között Alsóörsön kerül megrendezésre a VIII. Zorall Sörolimpia. A fesztiválra július 15-ig van lehetőség elővételi jegyek vásárlására, amit erre a linkre kattintva tehetnek meg a Sörolimpiára készülők: broadway.hu/viii-zorall-sorolimpia A fesztivállal kapcsolatos további fontos információk: A táborlakók a 0. napon, tehát augusztus 26-án 18 órától foglalhatják el a sátorhelyeiket. A fesztivál területére be lehet hajtani gépkocsival, de csak úgy, ha a gépjárművel legközelebb csak távozáskor mozognak. Tehát a ki-be járkálásra nincs lehetőség. A Európa Kemping területe elég nagy ahhoz, hogy a kisebb gyermekkel, a még időben érkezők találjanak egy a színpadoktól távoli, csendesebb helyet, és a 12 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. A hetijegy a helyszínen 7900 forint lesz, mely magában foglalja a kemping és a strand használatát, illetve egy Zorall Bumm cd-t, ugyanez érvényes természetesen az elővételben megvásárolt bérletekre is, a napijegy pedig 3000 forint lesz. Az eseményhez itt tudtok csatlakozni: www.facebook.com/events/1519015878349757/ A Zorall Sörolimpia Facebook oldalát pedig itt találhatjátok: www.facebook.com/ZorallSorolimpia

[2015-07-09 05:34 feltöltő: Zsófi]

Teltház VOLT és hatalmas siker

Teltház VOLT és hatalmas siker
Minden rekordot megdöntött a 23. Telekom VOLT Fesztivál. Négy és fél nap alatt 123 ezren vettek részt a kánikulában zajló soproni eseményen, melynek kapujára péntek reggel kikerült a “teltház” tábla. A Telekom VOLT Fesztiválra a 200 hazai és világsztár mellett a köztársasági elnök is ellátogatott. Áder János az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampányról tartott előadást.

Részletek alább...

[2015-07-05 20:23 feltöltő: Zsófi]

Veszprém, utca, zene

Veszprém, utca, zene
Veszprémben minden gyerek utcazenész akar lenni. Nem csoda, hisz 16 éve azt látják évről-évre, hogy jobbnál-jobb, izgalmasabbnál-izgalmasabb zenei produkciók szólalnak meg a belváros utcáin, terein. Az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál idén is egy vibráló, színes zenei kínálatot hoz, július 22-25 között.

Részletek alább...

[2015-07-05 20:16 feltöltő: Zsófi]

Horda hírek

Horda hírek
Az elmúlt időszakban kicsit eltűnt a Horda zenekar, de ez természetesen nem jelentette azt, hogy tétlenül ültek. Folyamatosan dolgoztak az új dalokon és persze időközben egy "kisebb" változás is bekövetkezett a felállásban. Megjelent a Horda zenekar új kislemeze Part 1 - When The Sun Sleeps címmel, ami négy dalt tartalmaz. A felvételek Szegeden a Black Hole Sound stúdióban zajlottak Vári Gábor vezetésével. A lemez egy két részes anyag első fele, a második adag megírása elkezdődött és terveik szerint télre érkezik.

Részletek alább...

[2015-07-05 19:48 feltöltő: Zsófi]

Tony MacAlpine, Spock's Beard, Annihilator és Miyavi koncertek ősszel

Tony MacAlpine, Spock's Beard, Annihilator és Miyavi koncertek  ősszel
Izgalmas kínálattal készül őszre a Livesounds: szeptemberben és októberben a Spcok's Beard, Miyavi, az Annihilator és Tony MacAlpine érkezik majd a koncertszervező jóvoltából Budapestre. A négy koncertre már most beszerezhetjük belépőnket.

Részletek alább...

[2015-06-30 20:48 feltöltő: Zsófi]

FEZEN 2015 - Újabb jóslat Nostradamustól

FEZEN 2015 - Újabb jóslat Nostradamustól
Újabb jóslat került elő Nostradamustól? Végre mozgóképen is látható a középkor legrejtélyesebb alakja? Közel 500 éve tudják az idei nyári programot? A válaszok a videóban:
www.fezen.hu/

[2015-06-30 18:57 feltöltő: Zsófi]

Summer Breeze 2015

Summer Breeze 2015
Kevesebb, mint 50 nap és kezdődik Bajorország legnagyobb metál fesztiválja, a Dinkelsbühltől 5km-re található Summer Breeze fesztivál. Az idei felhozatal elég ütősre sikeredett. Vannak bandák melyek évről évre visszajárnak ide, és vannak akiknek ez lesz az első alkalom, hogy megmutassák a német közönségnek, mit tudnak.

Részletek alább...

[2015-06-24 05:24 feltöltő: Zsófi]

EFOTT40! Ganxsta20! Gengszterrap indítja be az idei EFOTT-ot

EFOTT40! Ganxsta20! Gengszterrap indítja be az idei EFOTT-ot
Igazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel erősíthette állóképességét Ganxsta Zolee és a Karteles fiúk. A 20 éves banda nyitja meg július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A híresen hoki rajongó zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak erőnléti edzést – tartottak volna, ha gengszterék nem veszik poénra a dolgot.

Részletek alább...

[2015-06-22 11:29 feltöltő: Zsófi]

Brutal Assault 2015 hírek

Brutal Assault 2015 hírek
Az elmúlt hetekben kaptunk pár jó, illetve pár kevésbé jó hírt is, melyek változásokat hoztak a fellépők körül. Az M.O.D. sajnos időközben feloszlott, míg az Evergreen Terrace, a Rings of Saturn és a Cattle Decapitation lemondta turnéját. Az Evergreen Terrace helyett a PRO-PAIN jön, a Rings of Saturn-t a HORSE THE BAND és a MONUMENTS váltja, a Cattle Decapitation helyett a HOUR OF PENANCE lép fel és az M.O.D. helyett, kárpótlásként a DR. LIVING DEAD fog játszani. A már említett új bandák mellett – PRO-PAIN, HORSE THE BAND, MONUMENTS, HOUR OF PENANCE és DR. LIVING DEAD – fellép még a lengyel OUTRE, a svéd VICTIMS és a NEGLECTED FIELDS Lettországból.

Részletek alább...

[2015-06-22 10:52 feltöltő: Zsófi]

A PASO amerikai legendákkal és új dallal lép fel a Parkban

A PASO amerikai legendákkal és új dallal lép fel a Parkban
A Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) a legendás amerikai The Toasters zenekarral ad koncertet július 10-én a Budapest Parkban. A ska műfaj legnépszerűbb magyar képviselői ezúttal is fergeteges, életvidám, táncos estére készülnek meglepetésekkel és egy vadonatúj bulihimnusszal.

Részletek alább...

[2015-06-22 10:24 feltöltő: Zsófi]

Zeneszöveg.hu beszélgetések - dalszerzőkkel, szövegírókkal 1. rész

Zeneszöveg.hu beszélgetések - dalszerzőkkel, szövegírókkal  1. rész
-Mit hallgatott gyerekként és hogyan jutott el az Ossian szövegekhez Paksi Endre? -Mi a véleménye az angol nyelv prozódiájáról és hogyan születtek meg az első általa írt szövegek? -Hogyan látja Endre a jelenlegi zenei helyzetet és dalszövegírókat? Beszélgetések dalszövegekről, zeneszerzésről, kultúráról, szenvedélyről, a világ dolgairól az Ossian énekesével. Kötetlen ugyanakkor komolyabb hangvételű társalgás, amelyben a frontember nyíltan elmondja véleményét a zenei világ számos szegletéről is. Zeneszöveg.hu beszélgetések címmel új sorozat indul, melyben dalszerzők és dalszövegírók kerülnek bemutatásra, sajátos beállításból.

Részletek alább...

[2015-06-22 10:20 feltöltő: Zsófi]

Concerto Music - őszi koncertek

Concerto Music - őszi koncertek
Bár a nyári szünet és az első hőségriadók megérkezésével a bulizni vágyók figyelme rendszerint a szabadtéri szórakozóhelyek és a nyári fesztiválok felé fordul, a Concerto Music már most közzétette az őszi klubszezon első koncertjeinek listáját. A Gamma Ray, a Delain, Anneke van Giersbergen, a Venom Inc., a Vader, a Stratovarius, az Apocalyptica és a Raven rajongói már most, kedvezményes elővételi áron bebiztosíthatják magukat az őszre.

Részletek alább...

[2015-06-22 10:01 feltöltő: Zsófi]

Altarive bemutatkozás!

Altarive bemutatkozás!
Az ALTARIVE 2014 végén alakult. Egy nyári fesztiválon lépett fel a csapat egy része (egy korábbi formációval), s egészültek ki László Barnával gitárossal, majd 2015-ben csatlakozott Csépe Bálint a műfajban ismert és elismert dobos. Egy előző projekt kapcsán már együtt zenélt Szula Jakab - fronténekes, Bajnok Jonatán - gitáros, Szula János - bass, illetve Debreceni Gábor - szintetizátor, backing vocal.

Részletek alább...

[2015-06-22 09:47 feltöltő: Zsófi]